Jablka se slaninou a bramborami
Jablka jsou nakrájena na kousky, posypaná cukrem a osmahnuta na části slaniny nakrájené na kostky. Druhá část slaniny je také nakrájena na kostky a přidává se k jablkům, což vytváří lahodn...
Jablka se slaninou a brambory
Připravte si chutný pokrm z jablek, slaniny a brambor podle našeho receptu. Toto jídlo spojuje sladkost jablek s výraznou chutí slaniny a jemností brambor, což vytváří skvělou harmonii chu...
Karamelizovaná jablka se slaninou
Připravte si lahodný pokrm z karamelizovaných jablek a slaniny podle našeho receptu. Toto jídlo spojuje sladkost jablek s chutí slaniny, což vytváří skvělou kombinaci, která potěší vaše...
Šťouchané brambory se slaninou a zkaramelizovanou cibulkou
Šťouchané brambory se slaninou a zkaramelizovanou cibulkou jsou oblíbeným pokrmem, který má své místo v tradiční domácí kuchyni. Tento recept zprostředkovává jednoduchou, ale přitom pře...
Pečené brambory na cibuli a slanině
Pečené brambory na cibuli a slanině jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí využít mladé brambory se slupkou, v níž se nachází mnoho užitečných vitamínů. Toto jídlo kom...
Zapečené hermelínové brambory se slaninou a smetanou
Zapečené hermelínové brambory se slaninou a smetanou jsou chutným pokrmem, který kombinuje jemnost brambor s výraznou chutí slaniny a smetany. Jídlo se připravuje tak, že brambor...
Vepřová panenka ve slanině na žampionech
Vepřová panenka je výborné a šťavnaté maso, které se skvěle hodí k obalení ve slanině. Toto spojení pomáhá udržet maso vlhké během vaření. Přidání žampionů dokresluje chuť jídla...
Jablka jako polotovar
Pokud máte nadbytek jablek, můžete je konzervovat, což vám umožní je využít i v budoucnu. Uchovaná jablka pak můžete snadno přidat do různých sladkých pokrmů, jako jso...
Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou
Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou jsou lahodným pokrmem, který spojuje jemnou chuť jater s nasládlými jablky a slanou chutí anglické slaniny. Před přípravou je důležité játra...
Zapečené brambory s anglickou slaninou
Zapečené brambory s anglickou slaninou jsou lahodné jídlo, které se připravuje z oloupaných brambor nakrájených na kolečka. Brambory se nejprve předvaří, přičemž je dobré přestat vařit,...
Kysané zelí na slanině a jablku
Kysané zelí na slanině a jablku je lahodná příloha, která skvěle doplní různé masové pokrmy. Tato varianta se připravuje s uzenou slaninou, která dodává zelí výraznou...
Zapékané brambory se slaninou a sýrem
Zapékané brambory se slaninou a sýrem jsou lahodným pokrmem, který kombinuje chutné brambory, křupavou slaninu a rozpuštěný sýr. Tento pokrm se připravuje tak, že se...
Koláč s jablky a šlehačkou
Koláč s jablky a šlehačkou je lahodný dezert, který spojuje jemné těsto s chutnými jablky a nadýchanou šlehačkou. Tento sladký pokrm se připravuje z žloutků, másla, cukru a vanilkového...
Kuře s jablky, sýrem a slaninou
Kuře s jablky, sýrem a slaninou je chutné a šťavnaté jídlo. Při jeho přípravě se kuře nejprve omyje a osolí, a to nejen zvenčí, ale i uvnitř. Pro zvýraznění chuti se dov...
Žampiony na slanině a majoránce
Žampiony na slanině a majoránce představují skvělou alternativu k masovým pokrmům, ideální volbu pro oběd či večeři. Tento recept nabízí lahodné kombinace chutí, které potěší vaše chuťové p...
Fazolky na slanině
Fazolové lusky se často podávají jako chutná příloha k různým pokrmům, zejména k grilovanému masu. Pokud je připravíte na pánvi se slaninou, vytvoříte tak vynikající kombinaci, která o...
Vařená jablíčka se skořicí
Vařená jablíčka se skořicí jsou lahodným a voňavým dezertem. Jablka se nejprve oloupou a odstraní se jim jádřince, poté se nakrájí na malé kousky. Na pánvi se jablka vaří s...
Marinované jablko s čerstvým kozím sýrem a plátkem špeku
Tento pokrm se skládá z nakrájených plátků jablka, které mají tloušťku přibližně 1 cm. Plátky jablka jsou marinované ve sladké směsi z medu, citronové šťávy a tymiánu, co...

















