Jáhly s ačokčou recept
Pšeno (jáhly) zalejeme vodou a varíme, kým doň všetka voda nevsiakne. Na panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané paradajky a všetky koreniny. 10 minút restujeme. Pšeno vidličkou našuchoríme, pridáme ačokču a pripravené paradajky a premiešame.
Podobné recepty jako Jáhly s ačokčou
Jáhly s ačokčou fotografie 3
Fotografie k receptu Jáhly s ačokčou. Zpět na recept. Jáhly s ačokčou
Podobné recepty jako Jáhly s ačokčou fotografie 3
Jáhly s ačokčou fotografie 7
Fotografie k receptu Jáhly s ačokčou. Dom ů - Recepty - Jáhly s ačokčou. Zpět na recept. Jáhly s ačokčou tejaja tejaja tejaja tejaja tejaja tejaja tejaja Předchozí Následující 7 z 7. Předchozí ...
Podobné recepty jako Jáhly s ačokčou fotografie 7
Vlastnoručně vymyšlený jáhlový koláč
Poté jáhly buď hodinu necháme bobtnat v horké vodě nebo na mírném plameni necháme vařit asi 20 minut, až zdvojnásobí svůj objem. Necháme vychladnout, poté dáme cukry, vejce rozmíchané v mléce, olej nebo tuk a vymícháme těstíčko. Poté pomalu dáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
Podobné recepty jako Vlastnoručně vymyšlený jáhlový koláč
Opravdu jedlé jáhly :) recept
Tento chuťově vyvážený recept v sobě kombinuje jáhly, Nivu, listový špenát a cuketu, dochucené česnekem a bazalkou. Krok 1: Jáhly spaříme vroucí vodou a dáme vařit v poměru 1:2 (1 díl jáhly : 2 díly voda), trvá to jen 10 minut. Krok 2: Omyjeme špenát, očistíme a nakrájíme cuketu, očistíme a prolisuj
Podobné recepty jako Opravdu jedlé jáhly :)
Jáhlové kuličky
Krok 1: Jáhly třikrát spaříme, aby nebyly hořké. Na 1 díl jáhel dáme 4 díly horké vody a se špetkou soli vaříme 20 minut. Poté necháme mírně vychladnout. Krok 2: Jahelnou kaši osladíme medem a přidáme omyté a nadrobno nakrájené sušené ovoce, nasekané ořechy a kakao. Vše dobře promícháme.
Podobné recepty jako Jáhlové kuličky
Jáhly se sojovými nudličkami
Jáhly se sojovými nudličkami - recept: Nejdříve si připravíme 2 hrnce. Do jednoho nasypeme sójové nudličky a 10 minut vaříme na mírném plameni. Nezakrýváme pokličkou a občas promícháme.
Podobné recepty jako Jáhly se sojovými nudličkami
Jáhly s pečenou dýní
Pánev odstavíme z plotny a přidáme do ní uvařené jáhly a natrhanou petrželku, Podle potřeby směs dochutíme solí a pepřem a vmícháme do ní upečené dýňové kostky. Podávat můžeme s ricottou, masem, tofu, nebo sýrem.
Podobné recepty jako Jáhly s pečenou dýní
Jáhlový kuba
Pokud byste místo klasického houbového kuby z krupek chtěli vyzkoušet jemnější variantu, připravte si ho z jáhel. Uzené maso s jáhlami a houbami…
Podobné recepty jako Jáhlový kuba
Staročeský jahelník
Jáhly jsou snadno stravitelné, bezlepkové a lze je připravit na mnoho způsobů, přesto jde o poměrně opomíjenou surovinu. Ochutnejte je v klasickém staročeském nákypu s ořechy, rozinkami a švestkami.
Podobné recepty jako Staročeský jahelník
Jáhly s čočkou po indicku recept
Krok 1: Jáhly i čočku smícháme a promyjeme alespoň 3x ve studené vodě. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme všechno koření a necháme ho krátce rozvonět. Krok 2: Přisypeme promyté jáhly s čočkou a za stálého míchání asi 2 minuty opékáme. Zalijeme vodou, osolíme a pod pokličkou za občasn
Podobné recepty jako Jáhly s čočkou po indicku
Jáhly vařené s dušenou zeleninou
V tomto receptu k nim přidáme dušenou zeleninu a pochutnáme si tak na skvělém vegetariánském pokrmu. Krok 1: Odvážené jáhly vložíme na malé síto a 2-3x spaříme vařící vodou, abychom odstranili případnou hořkost. Krok 2: Zalijeme 500 ml vody, přidáme koření, bylinky, mírně osolíme a dáme pomalu vařit
Podobné recepty jako Jáhly vařené s dušenou zeleninou
Jáhly s čočkou po italsku recept
Přisypeme promyté jáhly s čočkou a za stálého míchání asi 2 minuty opékáme. Zalijeme vodou, přidáme pokrájená sušená rajčata, bazalku, oregano, osolíme, opepříme a pod pokličkou za občasného zamíchání dusíme asi 12 minut.
Podobné recepty jako Jáhly s čočkou po italsku
Fotografie k receptu Jáhly s čočkou po italsku
Fotografie k receptu Jáhly s čočkou po italsku. Dom ů - Recepty - Jáhly s čočkou po italsku. Zpět na recept. Jáhly s čočkou po italsku petram petram petram Předchozí Následující 3 z 3. Předchozí ...
Podobné recepty jako Fotografie ku Jáhly s čočkou po italsku
Jáhelník s červenou řepou
Jáhly jsou často opomíjenou bezlepkovou obilovinou, přitom z nich můžete připravit skvělé pokrmy. Zejména ty sladké, jako je tento nákyp. Mezi dvě jáhlové vrstvy naplníme směs z červené řepy a jablek, které dochucují také rozinky, švestky a skořice.
Podobné recepty jako Jáhelník s červenou řepou
Jáhly s dušenou mrkví na kari recept
Krok 1: Jáhly přebereme a 3x spaříme vroucí vodou (zbavíme je tím hořkosti). Krok 2: Poté je nasypeme do 1.5-násobku osolené vody, ve které můžeme rozpustit i kostku zeleninového bujonu, a na mírném ohni vaříme 15 minut, až se všechna voda vsákne. Krok 3: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli
Podobné recepty jako Jáhly s dušenou mrkví na kari
Jáhly s Nivou v lilku recept
Krok 1: Jáhly dvakrát spaříme vroucí vodou a pak v hrnci zalijeme hrnkem vody a dáme pozvolna vařit, dokud se voda nevypaří. Krok 2: Mezitím si napůl překrojíme lilek, vydlabeme vnitřek, nastrouháme nivu a nakrájíme pórek. Krok 3: Uvařené jáhly smícháme s Nivou, pórkem, vejcem, jogurtem a osolíme. T
Podobné recepty jako Jáhly s Nivou v lilku
Jáhly s houbami a hořčicí čínskou recept
Krok 1: Pšeno (jáhly) zalejeme vodou, osolíme a uvaríme domäkka. Vody dáme len toľko, aby vsiakla do pšena, aby sa nič nezlievalo. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme narezané huby, podlejeme lyžicou vody (podľa druhu húb) a podusíme cca 15 minút. Krok 3: Do horúcich podus
Podobné recepty jako Jáhly s houbami a hořčicí čínskou