Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech recept
Hovězí žebra, naporcovaná dle vaší představy, přímo od řezníka, (což by neměl být sebemenší problém) opláchneme, důkladně okořeníme oblíbeným kořením, solí, pepřem a dáme na 2 hodiny odležet do lednice.
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Hovezi žebro recept
Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli, mrkev, petržel, celer, vše nakrájené na kousky. Žebírko osolíme, opepříme a opečeme, přidáme žampióny a česnek. Podlijeme vínem a vodou. Dáme koření. Přiklopíme poklicí a pečeme na 190 stupňů, cca 2,5 hodiny, až je maso měkké. Krok 2: Jako přílohu jsem rozšťouchal
Podobné recepty jako Hovezi žebro
Hovězí žebra recept
Krok 1: Ze zeber pripravit silnou hovezi polevku a uvarena zebra pect odkryte v toube okorenene soli, peprem, vorcestrovou omackou a mletym kminem polozene na cibuli a cesneku cca 45 minut. Vhodna priloha je spenat a brambor
Podobné recepty jako Hovězí žebra
Pomalu pečená hovězí žebírka
Hovězí žebra odblaňte, osolte kvalitní mořskou solí a opepřete. Lehce je pokapejte olivovým olejem a následně všechny ingredience vmasírujte do masa. Dejte do pekáče a celé to pečlivě zabalte do alobalu. Do předehřáté trouby na 100 °C vložte žebírka, která pomalu pečte po dobu 7 až 8 hodin.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebírka
Vařené hovězí žebro s křenem
Vařené hovězí žebro s křenem můžeme podávat už jen s chlebem. Ale například také s vařenými bramborami a kyselou okurkou. (celý recept)
Podobné recepty jako Vařené hovězí žebro s křenem
Marinované hovězí žebro
Marinované hovězí žebro - recept: Hovězí žebro pomalu uvaříme v osolené vodě spolu se zeleninou, bobkovým listem a novým kořením doměkka. Hotové maso dáme ještě teplé do marinády.
Podobné recepty jako Marinované hovězí žebro
Pomalu pečené hovězí žebro recept
Krok 1: Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Krok 2: Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurt
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro
Hovězí žebro na grilu
Hovězí maso určené na grilování netřeba nakládat, maximálně je můžete 2 hodiny předem posypat a namasírovat směsí vybraných koření. Výborný je čerstvý tymián, rozmarýn, saturejka. Vhodná je též citrónová šťáva, která maso zjemní, naruší totiž vazby mezi jednotlivými vlákny. Odpovědět
Podobné recepty jako Hovězí žebro na grilu
Brasírovaná hovězí žebra recept
Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť bylinkami provoněné zeleniny se šťavnatým masem je luxus.
Podobné recepty jako Brasírovaná hovězí žebra
Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem recept ...
Do rozpáleného tuku vložíme hovězí žebra a opečeme je ze všech stran. Pak je přendáme na talíř a do výpeku vhodíme nakrájenou cibuli, mrkev, celer a odrhnuté větvičky bylinek. Zeleninu restujeme za občasného promíchávání dozlatova. Trvá to cca 10 minut. Na poslední 2 minuty přidáme česnekovou pastu.
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem ...
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Fotografie k receptu Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci recept ...
Do pomalého hrnce vložíme máslo, osolená a okořeněná žebra, bobkové listy, přidáme kousky hrušek (případně 4 lžíce hruškové zavařeniny) a mrkve, zalijeme hovězím vývarem a hrnec zapneme na pomalejší (low) režim na 8-9 hodin.
Podobné recepty jako Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci ...
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Fotografie k receptu Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech Domů - Recepty - Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech Zpět na recept
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Hovězí žebra v medové marinádě PH
Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté. Dlouhé čekání na výsledek se opravdu vyplatí. Pokrm bude luxusní a určitě sklidíte oprávněnou chválu.
Podobné recepty jako Hovězí žebra v medové marinádě PH
Pomalu pečené hovězí žebro fotografie 3
Fotografie k receptu Pomalu pečené hovězí žebro Domů - Recepty - Pomalu pečené hovězí žebro 1 / 2 Pomalu pečené hovězí žebro Zpět na recept
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro fotografie 3
Hovězí žebro fotografie 1
Fotografie k receptu Hovězí žebro. Dom ů - Recepty - Hovězí žebro. 1 / 3 Hovězí žebro Zpět na recept jarda8012 jarda8012 jarda8012 Předchozí Následující ...
Podobné recepty jako Hovězí žebro fotografie 1
Jánošíkovo žebro se strapačkami recept
Halušky promícháme s dušeným zelím a uchováme v teple. Z žebírka odstraníme plátky česneku, potřeme olejem, vložíme do kontaktního grilu a podle nastavené teploty grilujeme cca 5-7 minut. Pokud nemáme kontaktní gril, žebírko restujeme v oleji cca 3-5 minut z každé strany podle tloušťky.
Podobné recepty jako Jánošíkovo žebro se strapačkami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě recept
Kvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se řídily už naše babičky, když připravovaly hovězí maso ve vlastní šťávě.
Podobné recepty jako Hovězí plátky ve vlastní šťávě