Hovězí s řapíkatým celerem a jinou zeleinou.
Hovězí s řapíkatým celerem a jinou zeleninou je pokrm, který vyniká kombinací čerstvé zeleniny a kvalitního masa. Při přípravě se nejprve očistí a nakrájí syrová zelenina...
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru představují lahodný pokrm, který sice vyžaduje více času a úsilí při přípravě, ale odměnou je skvělá chuť. Tento pokrm kombinuje šťavn...
Hovězí na celeru
Hovězí na celeru je vynikající pokrm, který zaujme svou chutí a vůní. Toto jídlo se připravuje z kvalitního hovězího masa, které je dlouze vařené s celerem a dalšími in...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem...
Divoké hovězí s celerem
Divoké hovězí s celerem je chutné jídlo, jehož základem jsou naklepané plátky masa, které se osolí a jemně obalí v hladké mouce, poté se osmaží na oleji do zlatova. K masu se přidává cibul...
(nejen) Hovězí s hlívou na hořčici
Připravte si chutné jídlo s hovězím masem a hlívou, které je doplněné o hořčici, a vychutnejte si jeho vynikající kombinaci chutí....
Hovězí karbanátky se sýrovým máslem a řapíkatým celerem
Hovězí karbanátky se sýrovým máslem a řapíkatým celerem jsou chutné masové kuličky připravené z mletého hovězího masa. Do masa se přidává sůl a pepř, které mu dodávají výrazno...
Hovězí nudličky na řapíkatém celeru a zelenině
Hovězí nudličky na řapíkatém celeru a zelenině jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemné kousky masa s aromatickou zeleninou. Příprava začíná orestováním cibule a...
Hovězí "ragů" se zeleninou
Hovězí ragů se zeleninou je lahodné jídlo, které začíná marinováním nakrájeného masa v směsi soli, pepře, kari a olivového oleje, aby se chutě dobře propojily. Následně s...
Rajská omáčka s hovězím masem
Rajská omáčka s hovězím masem je tradiční pokrm české kuchyně, který si získal přízeň mnoha gurmánů. Tento chutný pokrm kombinuje jemné hovězí maso s bohatou rajskou omáčkou, jež se...
Kližka s řapíkatým celerem
Kližka s řapíkatým celerem je chutné maso, které se připravuje nakrájením na tenké plátky. K nim se přidává jemně nakrájená cibule, která se osmahne na oleji do zlatova. Maso se nejprve n...
Krůtí karbanátky s řapíkatým celerem a zázvorem
Krůtí karbanátky s řapíkatým celerem a zázvorem jsou chutným pokrmem připraveným z libového krůtího masa. Klíčovými ingrediencemi jsou jemně nakrájené řapíky celeru a nastrouhaný zázvor,...
Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech, s bešamelem
Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech s bešamelem je chutné jídlo, které kombinuje masovou náplň s jemnou omáčkou. Základem je bešamel, který se připraví tak, že se máslo ro...
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou je lahodné jídlo, které krásně kombinuje chuť jemného hovězího masa s bohatou chutí červeného vína. Kousky masa se pomalu dusí sp...
Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Hovězí na kořenové zelenině s knedlíky a kapií připravené v pomalém hrnci nabízí bohatou a intenzivní chuť, která se nedá srovnávat s běžně dušenými pokrmy. Toto jídlo je ideální pro kval...
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem je lahodné jídlo, které spojuje jemnost masa s intenzivními chutěmi. Nejprve se maso připraví tak, že se naklepá a dochutí solí, pepřem,...
Králičí stehýnka na hříbkách s řapíkatým celerem a pršutem
Toto jídlo spojuje jemná králičí stehýnka s chutnými houbami, křupavým řapíkatým celerem a slaným pršutem. Před přípravou se stehýnka na několika místech protrhnou, a...
Hovězí maso s nevšední chutí
Hovězí maso připravené v pomalém hrnci představuje skvělou volbu pro milovníky intenzivních chutí, kteří chtějí připravit lahodný pokrm bez komplikací. Díky pomalému vaření se maso stává...
Hovězí na rajčatech s provensálským kořením
Hovězí na rajčatech s provensálským kořením je chutné jídlo, které se připravuje z naklepaného masa, které je před pečením okořeněné solí a pepřem. Na pánvi se maso opeč...


















