Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa. Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH. Zapneme na 8 hodi
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Hovězí guláš z pomalého hrnce recept
Hovězí guláš z pomalého hrnce Do pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá, a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající.
Podobné recepty jako Hovězí guláš z pomalého hrnce
Hovězí guláš v pomalém hrnci
Hovězí kližka chutná díky dlouhému vaření při nižší teplotě skvěle, je šťavnatá a dobře vynikne její chuť. Podáváme ji s pikantní omáčkou,…
Podobné recepty jako Hovězí guláš v pomalém hrnci
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Poté přilijte olej, rozpalte a vložte do hrnce maso a opečte ze všech stran. Pokud maso pustí vodu, vyvařte jí. Zbyde vám trochu tuku a maso začne lehce chytat barvu. Osolte a opepřete. Přidejte nakrájenou mrkev a 5 minut za stálého míchání opékejte. Přidejte nakrájenou šalotku a opět opékejte 5 min
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci ...
Krok 1: Na sporák si dáme keramickou nádobu pomalého hrnce (ujistěte se, že právě vaše nádoba je na tohle vhodná - ne všechny na sporák mohou), rozehřejeme a dáme na olej orestovat část slaniny, která nám zbyla ze špikování hovězího krku. Krok 2: Až špek zesklovatí, přidáme na větší špalíky nakrájen
Podobné recepty jako Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci ...
Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Jídla z pomalého hrnce jsou chuťově neporovnatelně bohatší než běžně dušené pokrmy. Kvalitní hovězí maso je pro tuto úpravu jako stvořené. Budete mít maso „jako dort” s jemnou smetanovou omáčkou. Jako přílohu zkuste i špekové knedlíky podle autorky. osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Jemná a šťavnatá hovězí líčka, připravovaná na jablku a celeru v pomalém hrnci, se budou doslova rozpadat na jazyku. Vhodný pokrm pro zvláštní…
Podobné recepty jako Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci
Hovězí kližka na zelenině se smetanou, připravená v pomalém hrnci, je dokonalým spojením šťavnatého masa, čerstvé zeleniny a krémové smetany. Stačí jen jednoduché přísady, trochu času a vynikající oběd je na stole. Krok 1: Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kusy a do masa vmasírujeme sůl a
Podobné recepty jako Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci
Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Mramorovaná hovězí kližka má nezaměnitelnou chuť, která vynikne při dlouhé přípravě. Díky pomalému hrnci ji připravíte téměř bez práce a po několika hodinách, kdy zkřehne a pustí šťávu, na vás bude v pomalém hrnci čekat výborný oběd.
Podobné recepty jako Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Kdo má pomalý hrnec, ví, jak dokáže zjednodušit přípravu i složitějšího jídla. V tomto případě se jedná o hovězí kližku s mrkví a bramborami. Maso, brambory a zeleninu vložíme na cibulovo-špekový základ a práci necháme jednoduše na pomalém hrnci.
Podobné recepty jako Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězímu masu nejvíce sluší pečlivě dlouhé vaření, se kterým nám pomůže pomalý hrnec. Maso si tak zachová svoji bohatou chuť a bude se krásně rozpadat. Hovězí krk na sušených hřibech a uzeném boku, je skvělou volbou k nedělnímu obědu.
Podobné recepty jako Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci recept
Krok 1: Pajšl důkladně, ale opravdu důkladně propláchneme, omyjeme. Vložíme do pomalého hrnce. Okořeníme, přidáme celé oloupané cibule a zalijeme 1 l vody. Pomalíme 7 hodin na I. stupni. Krok 2: Mezitím si uděláme francouzské máslo, rozetřeme změklé máslo do pěny a smícháme s moukou.
Podobné recepty jako Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Hovězí líčka na mrkvi a pasírovaných rajčatech v pomalém hrnci
Kdo propadl kouzlu pomalého hrnce, nenechá si ujít jedinou možnost přípravy masa právě v něm. Hovězí líčka jsou jako stvořená pro tuto úpravu, koření a pasírovaná rajčata je skvěle dochutí a rýže bude ideální příloha.
Podobné recepty jako Hovězí líčka na mrkvi a pasírovaných rajčatech v pomalém hrnci
Hovězí kližka na sladkokyselo, v pomalém hrnci recept ...
Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a zlehka posypeme solí a pepřem. Pro lepší držení tvaru maso omotáme nití. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran prudce restujeme a poté ho přendáme do pomalého hrnce. Krok 3: Výpek v pánvi vypláchneme 2 lžícemi horké vody a nalijeme k masu.
Podobné recepty jako Hovězí kližka na sladkokyselo, v pomalém hrnci ...
Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce recept ...
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 2 cm silné plátky. Každý plátek posypeme česnekem, pepřem, zastříkneme olejem a takto připravené maso necháme 4 hodiny odpočinout. Zeleninu očistíme. Brambory nakrájíme na silnější plátky, cibuli na půlkolečka a papriky na proužky.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce ...
Hovězí po tyrolsku
Krok 1: Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji do zlatova. Odložíme stranou a na stejné pánvi opečeme kousky osoleného a opepřeného hovězího masa, aby se pěkně zatáhlo po všech stranách. Krok 2: Všechno vložíme do pomalého hrnce na 3 hodiny na stupeň HIGH. Poté přesuneme do kastrůlku, vmíc
Podobné recepty jako Hovězí po tyrolsku
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou recept ...
Krok 1: Maso si převážeme, aby nám drželo tvar a potřeme lehce olejem a bohatě po celém obvodu osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Krok 2: Ze všech stran zprudka opečeme na trošce slunečnicového oleje a přendáme do pomalého hrnce (dále PH).
Podobné recepty jako Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou ...
Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce ) recept
Vyjmeme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, popř. zbytek slaniny. Orestujeme, vrátíme zpět maso a přilijeme lečo, rozmíchané s protlakem. Zalijeme cca 200 ml vývaru, sundáme ze sporáku a zapneme pomalý hrnec na stupeň II na 4,5 hodiny.
Podobné recepty jako Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce )
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání. 750 ml červeného vína (např. Beaujolais, Burgunské) Krok 1: Včas zapneme nahřívat troubu na 230 °C. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Sádlo a škvarky v pomalém hrnci recept
Krok 1: Syrové sádlo nakrájíme na kostičky cca 3 cm, dáme do pomalého hrnce, zalijeme trochou vody, mírně osolíme a zapneme na stupeň 2. Krok 2: Toto množství sádla “pomalíme“ 6 hodin, v druhém poločase můžeme několikrát promíchat. Krok 3: Poté sádlo dosolíme, slijeme přes cedník a škvarky necháme t
Podobné recepty jako Sádlo a škvarky v pomalém hrnci