Ju00c3u00addlo hovězí pohlreich recept


Ju00c3u00addlo hovězí pohlreich recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Ju00c3u00addlo hovězí pohlreich, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Ju00c3u00addlo hovězí pohlreich. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Ju00c3u00addlo hovězí pohlreich receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Hovězí maso nakrájejte na kostky, osolte ho a opepřete. Pak maso promíchejte s 2 lžícemi hladké mouky, aby bylo ze všech stran obalené. Jakmile cibule zezlátne, opečte společně s ní i maso. Vše zalijte plechovkou vyloupaných rajčat a nechte pod pokličkou zhruba hodinu i víc dusit.

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Hovězí guláš podle Pohlreicha recept

Hovězí guláš podle Pohlreicha

Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak rozhodně nic nezkazíte. V kastrole rozehřejeme sádlo a na něm osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, až cibule získá světle hnědou barvu a trochu ztvrdne.

Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha

Hovězí líčka podle Pohlreicha recept

Hovězí líčka podle Pohlreicha

Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová kaše nebo šťouchané brambory. (celý recept)

Podobné recepty jako Hovězí líčka podle Pohlreicha

Hovězí guláš
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí guláš

Plný talíř voňavého hovězího guláše, k tomu kousek chleba a půllitr piva – už se vám sbíhají sliny?

Podobné recepty jako Hovězí guláš

Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...

„Pro přípravu klidně použijte zadní hovězí nebo roštěnec. Tatarák nemelu na mlýnku. Dávám si s ním práci a krájím ho ručně, abych si mohl sám určit, jak moc bude směs hrubá. Nemám totiž v oblibě, když je maso na tatarák namleté moc jemně. Ztrácím v něm pak jeho kouzlo a tolik důležitou texturu.

Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...

Hovězí pupek podle Pohlreicha recept

Hovězí pupek podle Pohlreicha

Hovězí pupek podle Pohlreicha je výtečné maso na gril. Příprava je jednoduchá, jen je třeba dodržet jen pár pravidel. Maso nakrájíme na plátky asi 1,5 až 2 cm. Z obou stran je osolíme a opepříme. Takto připravené plátky položíme na slaninou potřený rozpálený gril a krátce grilujeme po obou stranách.

Podobné recepty jako Hovězí pupek podle Pohlreicha

Hovězí líčka na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí líčka na víně recept

Hovězí líčka nepatří mezi maso, které by lákalo na pohled. Oblíbenou přípravu s červeným vínem proslavil v minulých letech Zdeněk Pohlreich. Jde vlastně o poměrně tradiční české jídlo, které se díky nové kuchařské vlně dostává zase na výsluní.

Podobné recepty jako Hovězí líčka na víně

recept internet
recept internet

Pohlreichova pórková polévka

Pohlreichova pórková polévka - recept: Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepřem,

Podobné recepty jako Pohlreichova pórková polévka

Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept

Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku.

Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)

Hovězí guláš II. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí guláš II. recept

Na kostky nakrájenou hovězí kližku osolíme a opepříme a osmažíme v kastrolu na sádle na prudkém ohni. Maso lopatkou vyjmeme a na tuku na mírném ohni osmažíme do zlatova za stálého míchání cibulí.

Podobné recepty jako Hovězí guláš II.

Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha

A právě díky vysokému obsahu tuku jsou steaky neuvěřitelně šťavnaté a plné chuti, doslova se rozplývají na jazyku. Prémiové surovině sluší ta nejjednodušší úprava, která dá vyniknout právě chuti masa. Zdeněk Pohlriech sáhnul po českém wagyu hovězím mase a připravil ho na grilu s nevšední přílohou.

Podobné recepty jako Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha

Hovězí roštěná podle Pohlreicha recept

Hovězí roštěná podle Pohlreicha

Recept známého šéfkuchaře na hovězí roštěnky je inspirovaný švédskou kuchyní, a díky některým ingrediencím jako jsou například kapary nebo sardelová pasta, má velmi netradiční a zajímavou chuť.

Podobné recepty jako Hovězí roštěná podle Pohlreicha

Znojemská hovězí pečeně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Znojemská hovězí pečeně

Maso prošpikujte slaninou nakrájenou na proužky (když bude slanina chvíli v mrazáku, půjde to pak snadněji). Maso můžete svázat provázkem, aby lépe drželo tvar. Hodně osolte a opepřete nejlépe čerstvě mletým pepřem ze všech stran.

Podobné recepty jako Znojemská hovězí pečeně

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept

Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa. Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH. Zapneme na 8 hodin na low. Pak po uplynutí doby přendáme do hrnce. Vedle na pánvi na másle o

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Netradičně dobrý tradiční tatarák
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Netradičně dobrý tradiční tatarák

Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.

Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha recept

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme nějakou přílohu podle naší chuti. Z oleje, utřeného česneku, špetky pepře, špetky soli ušleháme marinádu. Přidáme ještě šalvěj, rozmarýn a bobkový list a naložíme do ní maso na 3 hod

Podobné recepty jako Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha

Hovězí roštěná recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí roštěná recept

Hovězí roštěná Měkká a dobře okořeněná roštěnka, to je jídlo když ne na sváteční, tak na nedělní stůl. Jakmile se kuchyní rozline vůně cibulového základu a začne se ozývat naklepávání masa, je téměř jasné, že se k obědu bude podávat právě tahle oblíbená klasika.

Podobné recepty jako Hovězí roštěná

Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem

V druhém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut připravil Zdeněk Pohlreich hovězí jazyk s lehkou přílohou z vařených brambor s kořenovou zeleninou. Jazyk je skvělá surovina, má příjemnou strukturu a jemnou chuť, která vynikne v této jednoduché úpravě trochu podobné přípravě Tafelspitzu.

Podobné recepty jako Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem

Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“

Maso nakrájejte na kostky velké asi 5 cm. 90 g slaniny a mrkev nakrájejte na malinké kostičky, asi 0,5 cm velké. Šalotku nakrájejte nadrobno. Troubu předehřejte na 160 ⁰C. Rozpalte velký hrnec (s kovovými uchy, který se dá dát do trouby) a vložte do něj 90 g pokrájené slaniny, za stálého míchání nec

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“

Hovězí po burgundsku  Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...

Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání. 750 ml červeného vína (např. Beaujolais, Burgunské) Krok 1: Včas zapneme nahřívat troubu na 230 °C. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme.

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...



×