Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Hovězí po burgundsku, tedy Boeuf Bourguignonne podle Julii Child, je dokonalým jídlem pro podzimní večery. Toto pomalu pečené hovězí maso se jemně vaří v bohaté omáčce z č...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon
Hovězí po burgundsku, známé také jako „Boeuf bourguignon“, je oblíbené francouzské jídlo, které se proslavilo díky Julii Child. Tento pokrm se vyznačuje šťavnatým ma...
Hovězí po burgundsku
Připravte si lahodné hovězí po burgundsku podle našeho receptu. Toto tradiční francouzské jídlo se vyznačuje křehkým hovězím masem pomalu vařeným v červeném víně, které je...
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Boeuf bourguignon je tradiční francouzské jídlo, které se vyrábí z hovězího masa pomalu dušeného ve víně, obvykle víně z oblasti Burgundska. Příprava zahrnuje opékání...
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku je pokrm složený z pomalu dušeného hovězího masa v červeném víně, které je obohaceno o omáčku z rajčatového protlaku, žampionů, cibulky a špeku. Charakteristi...
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce je výživné a chutné jídlo, které se připravuje z masa a cibule, které se spolu osolí a opepří. Do směsi se přidává červená paprika...





