Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Krásně rozpadající se hovězí maso, dušené na pečeném česneku a iberijském špeku, se perfektně hodí k nedělnímu obědu. Maso, připravené v tlakovém hrnci, neztratí nic ze své šťavnatosti a za hodinu bude hotové. Pokrm můžete podávat s knedlíkem nebo rýží.
Podobné recepty jako Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Hovězí krk pečený na zelenině recept
Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. My jsme vaření vyměnili za pečení a maso doplnili zeleninou, žampiony a pivem.
Podobné recepty jako Hovězí krk pečený na zelenině
Hovězí krk Stroganov recept
Krok 2: Osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme proužky masa obalené v hladké mouce, osolíme, opepříme a opečeme. Krok 3: Pak podlijeme vínem a vývarem dle potřeby, do směsi zamícháme 2 lžíce kečupu. Dusíme téměř doměkka. Krok 4: Pak přidáme zvlášť podušené houby (20 minut), necháme cca 5 minu
Podobné recepty jako Hovězí krk Stroganov
Hovězí krk
Hovězí krk pečený s kořenovou zeleninou bude nejlepší s brambory nebo s bramborovou kaší. Ale ani rýže není špatnou volbou. (celý recept)
Podobné recepty jako Hovězí krk
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem recept
Krok 1: Omyté maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, zbytek zeleniny na menší kousky, jen celer nastrouháme na hrubo. Krok 2: Rozpustíme sádlo a restujeme cibuli a později přidáme česnek. Maso obalíme v mouce. K opečené cibuli přidáme maso, necháme zatáhnout a přisypeme
Podobné recepty jako Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Tento guláš je inspirován originálním receptem z maďarské puszty (stepi) a vojenským receptem z první světové války, který nepočítá ani s tukem, ani s vývarem, který s sebou přirozeně nikdo nevozí. O správný říz a silnou paprikovou chuť se postará základ ze zelené či bílé papriky s cibulí v poměru 1
Podobné recepty jako Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Pepřový hovězí krk na másle
Pepřový hovězí krk na másle - recept: Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí rare.
Podobné recepty jako Pepřový hovězí krk na másle
Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Za pomoci pomalého hrnce můžete připravit skoro bez práce výborný nedělní oběd, například hovězí krk se smetanovou omáčkou z celeru a cukety.…
Podobné recepty jako Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězímu masu nejvíce sluší pečlivě dlouhé vaření, se kterým nám pomůže pomalý hrnec. Maso si tak zachová svoji bohatou chuť a bude se krásně rozpadat. Hovězí krk na sušených hřibech a uzeném boku, je skvělou volbou k nedělnímu obědu.
Podobné recepty jako Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší jeho chutí, výživností a také dalšími spokojenými strávníky u stolu.
Podobné recepty jako Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě recept
Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem). Kuchyňsky upravené maso nakrájíme na kostky. Cibule očistíme a pokrájíme na kostičky.
Podobné recepty jako Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci ...
Krok 1: Na sporák si dáme keramickou nádobu pomalého hrnce (ujistěte se, že právě vaše nádoba je na tohle vhodná - ne všechny na sporák mohou), rozehřejeme a dáme na olej orestovat část slaniny, která nám zbyla ze špikování hovězího krku. Krok 2: Až špek zesklovatí, přidáme na větší špalíky nakrájen
Podobné recepty jako Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci ...
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli ...
Krok 1: Nejdříve si dáme vařit kosti s libečkem a solí a česnekem na vývar na podlití. Krok 2: Hovězí krk kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kostky (cca 3 cm). Do hlubší nádoby dáme rozehřát sádlo, přidáme na drobné kostičky pokrájené cibule a restujeme do růžovo-hnědé barvy. Přisypeme oloupané česne
Podobné recepty jako Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli ...
Hovězí na česneku s veselým knedlíkem recept
Základní těsto lze použít na roládu, knedlíky plněné uzeným masem, na noky, šišky (s mákem, strouhankou apod.) nebo na bramborové placky. Nevyhovuje vám tento recept? Dole máme další podobné recepty. Podělte se o fotky uvařeného receptu! Plátky masa lehce naklepeme a opepříme. V pánvi rozpálíme sádl
Podobné recepty jako Hovězí na česneku s veselým knedlíkem
Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Jídla z pomalého hrnce jsou chuťově neporovnatelně bohatší než běžně dušené pokrmy. Kvalitní hovězí maso je pro tuto úpravu jako stvořené. Budete mít maso „jako dort” s jemnou smetanovou omáčkou. Jako přílohu zkuste i špekové knedlíky podle autorky.
Podobné recepty jako Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Hověží krk COUNTRY recept
Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso.
Podobné recepty jako Hověží krk COUNTRY
Krkonošský guláš
Voňavý guláš se šťavnatým hovězím masem a cibulovým základem je oblíbená klasika, která zahřeje a dobře zasytí. Důležité je dopřát masu dostatek času, aby bylo krásně měkké. Tento guláš navíc ochutíme restovanou slaninou a lesními houbami.
Podobné recepty jako Krkonošský guláš
Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb
Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb Vepřo knedlo zelo je absolutní česká klasika, která se těší oblibě v mnohých domácnostech i hospodách. Tento název "chlupatých" knedlíků s dvěma druhy brambor se používá v německém příhraničí.
Podobné recepty jako Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií recept ...
Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme kostičky slaniny. Necháme je trochu rozpustit a vložíme osolené a opepřené maso upravené na větší kousky. Opečeme ho ze všech stran, přisypeme nakrájenou cibuli, přidáme lžíci protlaku a společně restujeme přibližně 5 minut.
Podobné recepty jako Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií ...
Hovězí maso v zeleninovém krému recept
Hovězí maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kusy nakrájený celer, mrkev, petržel a chvíli restujeme. Přidáme osolené, opepřené maso a ještě chvilku restujeme, aby se maso zatáhlo.
Podobné recepty jako Hovězí maso v zeleninovém krému