Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší jeho chutí, výživností a také dalšími spokojenými strávníky u stolu. Krok 1: Zapneme troubu na 150-160 °C spodní/horní ohřev.
Podobné recepty jako Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci ...
Krok 1: Na sporák si dáme keramickou nádobu pomalého hrnce (ujistěte se, že právě vaše nádoba je na tohle vhodná - ne všechny na sporák mohou), rozehřejeme a dáme na olej orestovat část slaniny, která nám zbyla ze špikování hovězího krku. Krok 2: Až špek zesklovatí, přidáme na větší špalíky nakrájen
Podobné recepty jako Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci ...
Hovězí krk pečený na zelenině recept
Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. My jsme vaření vyměnili za pečení a maso doplnili zeleninou, žampiony a pivem.
Podobné recepty jako Hovězí krk pečený na zelenině
Hovězí krk
Vždyť právě z tohoto kousku masa se připravuje slavné, pomalu dušené hovězí po burgundsku! Hovězí krk je kvalitní kus masa, který se hodí pro dušení, pomalé vaření, ale i na steaky. Vyzkoušejte recept na hovězí maso se zelím.
Podobné recepty jako Hovězí krk
Hovězí krk
Hovězí krk pečený s kořenovou zeleninou bude nejlepší s brambory nebo s bramborovou kaší. Ale ani rýže není špatnou volbou. (celý recept)
Podobné recepty jako Hovězí krk
Pepřový hovězí krk na másle
Pepřový hovězí krk na másle - recept: Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí rare.
Podobné recepty jako Pepřový hovězí krk na másle
Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Za pomoci pomalého hrnce můžete připravit skoro bez práce výborný nedělní oběd, například hovězí krk se smetanovou omáčkou z celeru a cukety.…
Podobné recepty jako Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná
Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná - recept: Maso nakrájíme na kostky a smícháme dohromady se všemi mokrými ingrediencemi v misce. Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, když zlátne
Podobné recepty jako Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná
Pikantní krk na paprice z řeznictví Naše maso
Připravte si doma hovězí krk na paprice a pochutnejte si na něm stejně jako u pultu v oblíbeném pražském řeznictví. Hovězí krk nasolte a obalte směsí koření (tymián, uzená paprika, červená paprika, mletý koriandr, černý pepř, oregano). Přes noc nechte krk uležet. V hrnci zahřejte lůj a maso v něm ze
Podobné recepty jako Pikantní krk na paprice z řeznictví Naše maso
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete ...
Krok 1: Večer děda vyndal krkovičku z mrazáku a naše maminka povídá: Co bude dobrého? Udělám steaky a opeču brambor. Zítra budu líný. A tak se stalo, že ráno děda zjistil, že vyndal krkovičku, ale hovězí. Vezmi ten krk hovězí a nakrájej na kusy podle toho, jak se dělí i s tím tukem.
Podobné recepty jako Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete ...
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky jalapeňos tak, aby dodaly říz, ale nespálily nám chuťové pohárky.
Podobné recepty jako Pikantní hovězí krk jalapeňos
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré recept ...
Krok 1: Maso nakrájíme ne větší kostky. Krok 2: Rozpustíme sádlo a maso necháme zatáhnout. Krok 3: Opečené kostky vytáhneme a do výpeku přihodíme zeleninu a cibuli. Restujeme do barvy, přidáme koření a vrátíme maso. Krok 4: Podlijeme vínem, případně přidáme vývar, aby maso bylo do poloviny ponořené.
Podobné recepty jako Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré ...
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězímu masu nejvíce sluší pečlivě dlouhé vaření, se kterým nám pomůže pomalý hrnec. Maso si tak zachová svoji bohatou chuť a bude se krásně rozpadat. Hovězí krk na sušených hřibech a uzeném boku, je skvělou volbou k nedělnímu obědu.
Podobné recepty jako Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Krásně rozpadající se hovězí maso, dušené na pečeném česneku a iberijském špeku, se perfektně hodí k nedělnímu obědu. Maso, připravené v tlakovém hrnci, neztratí nic ze své šťavnatosti a za hodinu bude hotové. Pokrm můžete podávat s knedlíkem nebo rýží.
Podobné recepty jako Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Hovězí krk na másle smažený recept
Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí krvavé, takže dva, maximálně 2,5 cm je tak akorát.
Podobné recepty jako Hovězí krk na másle smažený
Hověží krk COUNTRY recept
Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso.
Podobné recepty jako Hověží krk COUNTRY
Pomalu dušený hovězí krk recept
Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli a opečeme. Podlijeme troškou vody. Osolíme a přidáme celé koření v sítku (nemusíme ho pak lovit). Přiklopíme poklicí a vložíme do trouby. "Pečeme" 4 hodiny na 110°C nebo dokud nebude maso měkoučké. Nemusíme kontrolovat ani podlévat. Hotovou šťávu za
Podobné recepty jako Pomalu dušený hovězí krk
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem recept
Krok 1: Omyté maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, zbytek zeleniny na menší kousky, jen celer nastrouháme na hrubo. Krok 2: Rozpustíme sádlo a restujeme cibuli a později přidáme česnek. Maso obalíme v mouce. K opečené cibuli přidáme maso, necháme zatáhnout a přisypeme
Podobné recepty jako Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli ...
Krok 1: Nejdříve si dáme vařit kosti s libečkem a solí a česnekem na vývar na podlití. Krok 2: Hovězí krk kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kostky (cca 3 cm). Do hlubší nádoby dáme rozehřát sádlo, přidáme na drobné kostičky pokrájené cibule a restujeme do růžovo-hnědé barvy. Přisypeme oloupané česne
Podobné recepty jako Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli ...
Hovězí krk pečený na zelenině fotografie 10
Fotografie k receptu Hovězí krk pečený na zelenině Domů - Recepty - Hovězí krk pečený na zelenině 1 / 10 Hovězí krk pečený na zelenině Zpět na recept
Podobné recepty jako Hovězí krk pečený na zelenině fotografie 10