Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Hovězí plec nebo krk se žampiony a vínem je chutné jídlo, které se snadno připravuje. Maso se nejprve nakrájí na plátky a poté se opéká na pánvi společně se zeleninou. K p...
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách je lahodné a výživné jídlo, které se připravuje v pomalém hrnci. Tento pokrm spojuje jemně vařené hovězí maso s nasládlou chutí...
Hovězí krk pečený na zelenině
Hovězí krk je tuhý kus masa, který vyžaduje dlouhé a pomalé vaření. Během tohoto procesu se pojivová tkáň rozpustí a maso se stává šťavnatým a výborně měkkým. Díky přidání zeleniny během p...
Hovězí krk
Vždyť právě z tohoto kousku masa se připravuje slavné, pomalu dušené hovězí po burgundsku! Hovězí krk je kvalitní kus masa, který se hodí pro dušení, pomalé vaření, ale i na steaky. Vyzkoušejte recept na hovězí maso se zelím.
Podobné recepty jako Hovězí krk
Pepřový hovězí krk na másle
Připravte si lahodné jídlo, které se nazývá Pepřový hovězí krk na másle, podle našeho osvědčeného receptu....
Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Hovězí krk na zelenině připravený v pomalém hrnci je skvělý nedělní oběd, který si žádá minimální námahu. Toto jídlo se vyznačuje jemným masem vařeným se smetanovou omá...
Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná
Připravte si lahodné jídlo z hovězího krku na hořčici, které je také známé jako chuďasova roštěná. Podle našeho receptu si můžete vytvořit výjimečný pokrm plný chutí....
Pikantní krk na paprice z řeznictví Naše maso
Pikantní hovězí krk na paprice je pokrm, který vznikl díky mistrům řeznictví Naše maso. Tito odborníci skvěle ovládají přípravu tažených mas s bohatou a chutnou omáčkou...
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Tento recept na brasírovaný hovězí krk začíná tím, že večer se krkovička vyndá z mrazáku. Naše maminka nadhodí myšlenku, co dobrého připravit, a rozhodne se udělat ste...
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Pikantní hovězí krk jalapeňos je jídlo vyrobené z hovězího masa, které je známé svou potřebou pomalého vaření. Toto jídlo vyniká chuťovou kombinací vývaru a vína, které společně s kousky...
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré je chutné a vydatné jídlo, které vyniká kombinací šťavnatého masa a jemného pyré. Hovězí maso je nakrájeno na menší kostky a na rozpálené...
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi je vynikající pokrm, který vyniká svým bohatým aroma a chutí díky pomalému vaření. Pečlivým dlouhým vařením v pomalém hrnci dosáhnem...
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Toto jídlo představuje lahodné hovězí maso, které se krásně rozpadá a je pomalu dušené s přidáním pečeného česneku a iberijského špeku. Vynikající chuť a aroma dělají z t...
Hovězí krk na másle smažený
Hovězí krk na másle smažený je pokrm, který se připravuje z hovězího masa, konkrétně z krku nebo podplečí. Maso se nakrájí na plátky silné přibližně 2 až 4 centimetry, což ovlivňuje, jak...
Hověží krk " COUNTRY "
Hovězí krk COUNTRY je pokrm, při jehož přípravě se hovězí maso sváže do tvaru válečku a potře směsí olivového oleje a koření COUNTRY. Maso se nechá odležet v lednici, ideá...
Pomalu dušený hovězí krk
Pomalu dušený hovězí krk je lahodné a šťavnaté jídlo, které si získá svou chuť díky pomalému procesu vaření. V základu se cibule osmaží na sádle, dokud nezíská zlatavou barvu, a poté se k...
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem je pokrm připravovaný z větších kusů omytého masa, které se kombinují s jemně nasekanou cibulí a česnekem. Dále se přidává různá zelenina nakrájená n...
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Pálivý guláš z hovězího krku je lahodné jídlo, které se připravuje na základě vývaru z kostí, libečku, soli a česneku. Hovězí krk se nejprve upraví a nakrájí na kostičky o veliko...

















