Hovězí krk pečený na zelenině
Hovězí krk je tuhý kus masa, který vyžaduje dlouhé a pomalé vaření. Během tohoto procesu se pojivová tkáň rozpustí a maso se stává šťavnatým a výborně měkkým. Díky přidání zelenin...
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Toto jídlo představuje lahodné hovězí maso, které se krásně rozpadá a je pomalu dušené s přidáním pečeného česneku a iberijského špeku. Vynikající chuť a aroma dělají z tohoto...
Hovězí na česneku
Hovězí na česneku je lahodné jídlo, které spojuje šťavnaté dušené hovězí maso, aromatický český česnek a jemný nádech hořčice. Tento pokrm se vyznačuje svou vynikající chutí a dokonalou h...
Hovězí krk
Hovězí krk pečený s kořenovou zeleninou bude nejlepší s brambory nebo s bramborovou kaší. Ale ani rýže není špatnou volbou. (celý recept)
Podobné recepty jako Hovězí krk
Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná
Připravte si lahodné jídlo z hovězího krku na hořčici, které je také známé jako chuďasova roštěná. Podle našeho receptu si můžete vytvořit výjimečný pokrm plný chutí....
Hovězí krk špikovaný slaninou a česnekem
Hovězí krk špikovaný slaninou a česnekem je pokrm, který kombinuje šťavnaté maso s výraznou chutí slaniny a aromatického česneku. Příprava zahrnuje očištění zeleniny a jemné n...
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku je chutné a tradiční jídlo, které se od běžného způsobu přípravy odlišuje minimalizací aktivní práce v kuchyni. Tento recept čerpá in...
Pomalu dušený hovězí krk
Pomalu dušený hovězí krk je lahodné a šťavnaté jídlo, které si získá svou chuť díky pomalému procesu vaření. V základu se cibule osmaží na sádle, dokud nezíská zlatavou barvu,...
Pepřový hovězí krk na másle
Připravte si lahodné jídlo, které se nazývá Pepřový hovězí krk na másle, podle našeho osvědčeného receptu....
Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky
Dušené hovězí na pepři je klasickým českým pokrmem, který potěší každého milovníka masa. V Lokále U Bílé kuželky používají kvalitní hovězí krk a k přípravě masa využívají hovězí loj, kte...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem Pohlreichem,...
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Pikantní hovězí krk jalapeňos je jídlo vyrobené z hovězího masa, které je známé svou potřebou pomalého vaření. Toto jídlo vyniká chuťovou kombinací vývaru a vína, které spole...
Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Hovězí krk na zelenině připravený v pomalém hrnci je skvělý nedělní oběd, který si žádá minimální námahu. Toto jídlo se vyznačuje jemným masem vařeným se smetanovou omáčkou, do kte...
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem je pokrm připravovaný z větších kusů omytého masa, které se kombinují s jemně nasekanou cibulí a česnekem. Dále se přidává různá zeleni...
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Hovězí plec nebo krk se žampiony a vínem je chutné jídlo, které se snadno připravuje. Maso se nejprve nakrájí na plátky a poté se opéká na pánvi společně se zeleninou. K přípravě s...
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi je vynikající pokrm, který vyniká svým bohatým aroma a chutí díky pomalému vaření. Pečlivým dlouhým vařením v pomal...
Hověží krk " COUNTRY "
Hovězí krk COUNTRY je pokrm, při jehož přípravě se hovězí maso sváže do tvaru válečku a potře směsí olivového oleje a koření COUNTRY. Maso se nechá odležet v lednici, ideálně přes noc,...
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách je lahodné a výživné jídlo, které se připravuje v pomalém hrnci. Tento pokrm spojuje jemně vařené hovězí maso s nasládlou chut...