Pomalu pečené hovězí hrudí s javorovým sirupem
Hovězí vývar v zeleném kabátku – polévka, která hřeje, léčí i chutná
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí hrudí s javorovým sirupem
Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou recept
Krok 1: Hrudí, očištěnou a na velké kusy nakrájenou zeleninu včetně natí a koření v bouquet garni dejte do studené vody a přiveďte k varu. Nechte táhnout klidně 4 hodiny. Budete-li vařit i polévku, část zeleniny dejte stranou a nakrájejte, nastrouhejte na tvary, jak libo. Krok 2: Očištěné hřibovité
Podobné recepty jako Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou
Nadívané hovězí hrudí recept
V tomto receptu najdete návod na plněné hovězí maso, konkrétně jeho hrudní části. Proříznutý otvor naplníte směsí toustového chleba, sušené šunky a koření. Servírované plátky pak doplní lahodný výpek z pečeného masa.
Podobné recepty jako Nadívané hovězí hrudí
Hovězí hrudí nakládané
Hovězí hrudí nakládané? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Hovězí hrudí nakládané
Hovězí hrudí na pivě
Hovězí hrudí na pivě je velmi chutná varianta přípravy hovězího masa. Hrudí je libové a šťavnaté maso a jeho příprava je poměrně snadná. (celý recept)
Podobné recepty jako Hovězí hrudí na pivě
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci. Hřejivé jídlo, které k zimním měsícům patří. A jak Šéf podotýká: „Podobné kastroly hřejivého tepla s
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli - recept: Hovězí maso si nakrojíme do vetšího plátu nebo nám pomůže ochotný řezník :-). V misce smícháme čerstvé bylinky s česnekem, olejem, hořčicí, solí a
Podobné recepty jako Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pupek podle Pohlreicha
Hovězí pupek podle Pohlreicha je výtečné maso na gril. Příprava je jednoduchá, jen je třeba dodržet jen pár pravidel. Maso nakrájíme na plátky asi 1,5 až 2 cm. Z obou stran je osolíme a opepříme. Takto připravené plátky položíme na slaninou potřený rozpálený gril a krátce grilujeme po obou stranách.
Podobné recepty jako Hovězí pupek podle Pohlreicha
Pomalu pečené hovězí maso recept
Krok 1: Špek dáme před přípravou do mrazáku, aby se maso lépe špikovalo. Úzkým a špičatým nožem uděláme do masa otvory a klínky špeku ho prošpikujeme. Maso stáhneme potravinářským provázkem, aby zachovalo tvar. Krok 2: Maso důkladně osolíme a opepříme. Na sádle ho opečeme ze všech stran dozlatova.
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí maso
Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Máte rádi uzené maso, ale udírnu si doma jen tak nepostavíte? Nevadí, i tak tu máme možné řešení. :) Stačí mít doma pomalý hrnec a nějaké to další náčiní. Ani na ingredience není příprava nijak extra nároční – celé kouzlo tkví v použití tekutého kouře. Naopak budete potřebovat dostatek času a trpěli
Podobné recepty jako Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Fotografie k receptu Vařené hovězí hrudí s houbovou ...
Fotografie k receptu Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou Domů - Recepty - Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 1 / 4 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou Zpět na recept
Podobné recepty jako Fotografie ku Vařené hovězí hrudí s houbovou ...
Fotografie k receptu Vařené hovězí hrudí s houbovou ...
Fotografie k receptu Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou Domů - Recepty - Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou Zpět na recept
Podobné recepty jako Fotografie ku Vařené hovězí hrudí s houbovou ...
Hovězí roláda s houbovou omáčkou recept
Krok 1: Z hovězího masa dle vlastního výběru vytvoříme plát (nebo jej rovnou koupíme), vyšší části plátu rozklepeme opatrně přes fólii. Plát osolíme, opepříme a poklademe plátky slaniny. Na slaninu rovnoměrně rozprostřeme nádivku a poté plát pevně zavineme do rolády. Tu po zabalení ještě zpevníme pr
Podobné recepty jako Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Oblíbený recept pro všechny houbaře. Když přinesete z lesa košík hub, zkuste kromě smaženice a bramboračky připravit i tuhle klasickou dobrotu. Dlouze dušené hovězí maso v omáčce krásně zkřehne, bílé víno a čerstvé bylinky dodají příjemnou chuť a vůni.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Krok 1: Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa. Krok 2: Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH. Z
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce recept
Na olivovém oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku. Přidáme postupně na jemno nakrájenou kapii, chilli papričky, utřený česnek, wasabi a rajský protlak a mírně orestujeme. Přidáme vývar, vinný ocet a mírně zredukujeme, přilijeme smetanu, přidáme nasekanou petrželovou nať a dochutíme. Pokud je pot
Podobné recepty jako Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Hovězí guláš v pomalém hrnci
Hovězí guláš v pomalém hrnci Hovězí kližka chutná díky dlouhému vaření při nižší teplotě skvěle, je šťavnatá a dobře vynikne její chuť. Podáváme ji s pikantní omáčkou, čerstvou zeleninou a rýží nebo bulgurem.
Podobné recepty jako Hovězí guláš v pomalém hrnci
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré ...
Krok 1: Hovězí jazyk vaříme v osolené vodě mírně, tak 3-4 hodiny. Po uvaření jazyk vložíme do ledové vody, okamžitě oloupeme a nakrájíme na 2-3centimetrové plátky. Krok 2: Celer očistíme, oloupeme, nakrájíme na centimetrové kostky a dáme do kastrolku vařit se smetanou, solí a pepřem.
Podobné recepty jako Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré ...
Jednoduché a rychlé hovězí nudličky
Krok 1: Měla jsem hovězí nakrájené na nudličky, mírně osolené a pokropené olejem přes noc v lednici, ale lze dělat přímo bez jakéhokoli marinování. Krok 2: Do rozehřáté hlubší pánve dáme olej a zprudka orestujeme nudličky masa do zlatavé barvy. Krok 3: Osolíme a přidáme 1 plnou lžičku magické směsi
Podobné recepty jako Jednoduché a rychlé hovězí nudličky