Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou recept
Krok 1: Hrudí, očištěnou a na velké kusy nakrájenou zeleninu včetně natí a koření v bouquet garni dejte do studené vody a přiveďte k varu. Nechte táhnout klidně 4 hodiny. Budete-li vařit i polévku, část zeleniny dejte stranou a nakrájejte, nastrouhejte na tvary, jak libo. Krok 2: Očištěné hřibovité
Podobné recepty jako Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou
Hovězí hrudí na pivě
Hovězí hrudí na pivě je velmi chutná varianta přípravy hovězího masa. Hrudí je libové a šťavnaté maso a jeho příprava je poměrně snadná. Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Omyté a osušené maso vcelku osolíme a opepříme. Vložíme ho na pekáč se zahřátým řepkovým olejem a v troubě ho opékáme za ...
Podobné recepty jako Hovězí hrudí na pivě
Nadívané hovězí hrudí recept
Nadívaná masa patří bezesporu ke slavnostním obědům. V tomto receptu najdete návod na plněné hovězí maso, konkrétně jeho hrudní části. Proříznutý otvor naplníte směsí toustového chleba, sušené šunky a koření. Servírované plátky pak doplní lahodný výpek z pečeného masa. Krok 1: Pečivo nakrájíme na ko
Podobné recepty jako Nadívané hovězí hrudí
Pomalu pečené hovězí hrudí s javorovým sirupem
Na pánvi rozehřejte olivový olej a vložte maso. Opečte z obou stran, potom vyndejte stranou a na pánev nasypte nakrájenou zeleninu, kterou podlijte vývarem a zakápněte javorovým sirupem, bourbonem a rajčatovým protlakem. Přidejte tymián a osolte.
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí hrudí s javorovým sirupem
Hovězí hrudí nakládané
Hovězí hrudí nakládané? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Hovězí hrudí nakládané
Hovězí na černém pivu
Znovu osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/2 láhve kečupu, feferonky, mletou papriku, sojovou omáčku, pepř a osolíme podle chuti. Dusíme do změknutí masa. Poté vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty omáčky ještě pivo. Podáváme s chlebem, knedlíkem, zapíjíme pivem. Kuřecí guláš
Podobné recepty jako Hovězí na černém pivu
Hovězí na pivě
Tento recept jsem našel v jedné opravdu staré kuchařce. Je to recept z 18. století a tehdy věděli, jak vařit, aby to bylo dobré. Musel jsem to přeložit do dnešního jazyka, protože spousta lidí už dnes neví, co byl šporhelt nebo kuthan a podobně. Rozmarýn, tymián, hřebíček a pepř semeleme nebo roztlu
Podobné recepty jako Hovězí na pivě
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které jsme poprášili moukou, a osmažíme. Pak přidáme krátce osmažit protlak s kořením, osolíme a zalijeme černým pivem (200-250 ml). Promícháme, dle potřeby přilijeme vývar a dusíme za občasného promíchání velmi pozvolna téměř do změknutí.
Podobné recepty jako Dušené hovězí na pivu s mrkví
Nadívané hovězí hrudí fotografie 6
Zpět na recept. Nadívané hovězí hrudí Eliza Eliza Eliza Eliza Eliza Eliza Eliza Předchozí Následující 6 z 7. Předchozí ...
Podobné recepty jako Nadívané hovězí hrudí fotografie 6
Jehněčí krk dušený na pivě podle Huga Hromase
Přidejte na kostky nakrájenou mrkev, cibuli a rozdrcené stroužky česneku, bobkový list, skořici a zprudka orestujte. Podlijte pivem, ode dna hrnce vařečkou důkladně promíchejte a duste doměkka asi hodinu.
Podobné recepty jako Jehněčí krk dušený na pivě podle Huga Hromase
Belgický hovězí guláš na pivě aneb Carbonnade flamande ...
Dušené hovězí na pivě, to by byl zjednodušující, byť korektní popis této národní vlámské lahůdky plné vůní koření, jakou se vyznačují i tamní piva. Razantní přímočarost guláše tady doznává rafinované úpravy, která celkem elegantně doplňuje jeho vrozenou bytelnost, tvořící s pivem ideální pár.
Podobné recepty jako Belgický hovězí guláš na pivě aneb Carbonnade flamande ...
Fotografie k receptu Vařené hovězí hrudí s houbovou ...
Fotografie k receptu Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou Domů - Recepty - Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou Zpět na recept
Podobné recepty jako Fotografie ku Vařené hovězí hrudí s houbovou ...
Hovězí na pivě recept
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na to vložíme plátky masa a zprudka opečeme. Pak podlijeme celým pivem a necháme dusit. Jakmile maso změkne, tak zahustíme jíškou.
Podobné recepty jako Hovězí na pivě
Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince recept ...
Maso vyjmeme a do výpeku vsypeme hrubě krájenou cibuli a ostatní zeleninu - mrkev, petržel, celer - nakrájenou na kousky velikosti sousta. Restujeme asi 10 minut a poté přidáme med, dobře promícháme a přidáme rajský protlak. Vše společně restujeme, až suroviny získají tmavší barvu.
Podobné recepty jako Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince ...
Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě ...
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a necháme uležet. Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova. Přihodíme maso a necháme zatáhnout.
Podobné recepty jako Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě ...
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Krok 1: Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky, papriku na proužky, mrkev na kolečka. Krok 2: Do hrnce dáme vyškvařit špek se sádlem. Přidáme cibuli a restujeme do hněda. Přidáme maso, kmín a necháme zatáhnout. Krok 3: Vmícháme houby, hořčici a chilli omáčku.
Podobné recepty jako Hovězí na hrubozrnné hořčici
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězímu masu nejvíce sluší pečlivě dlouhé vaření, se kterým nám pomůže pomalý hrnec. Maso si tak zachová svoji bohatou chuť a bude se krásně rozpadat. Hovězí krk na sušených hřibech a uzeném boku, je skvělou volbou k nedělnímu obědu.
Podobné recepty jako Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Hovězí plátky na černém pivu recept
Mezitím nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel, na hrubo cibuli, česnek na plátky a vše orestujeme do růžova v hlubším hrnci. Na osmaženou směs zeleniny klademe plátky hovězího masa, podlijeme černým pivem a dáme do předehřáté trouby péci (200-250 stupňů). Pečeme cca 2 hodiny. Během pečení nezapomí
Podobné recepty jako Hovězí plátky na černém pivu
Hovězí roláda s houbovou omáčkou recept
Krok 1: Z hovězího masa dle vlastního výběru vytvoříme plát (nebo jej rovnou koupíme), vyšší části plátu rozklepeme opatrně přes fólii. Plát osolíme, opepříme a poklademe plátky slaniny. Na slaninu rovnoměrně rozprostřeme nádivku a poté plát pevně zavineme do rolády. Tu po zabalení ještě zpevníme pr
Podobné recepty jako Hovězí roláda s houbovou omáčkou
Hovězí plátky na hořčici s tarhoňou (z Prostřeno)
Hovězí maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a po okrajích nařízneme. Mírně osolíme a opepříme. Z jedné strany maso obalíme v polohrubé mouce a prudce opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na hořčici s tarhoňou (z Prostřeno)