Recept na omáčku demi glace z řeznictví Naše maso
Demi glace je základní omáčka, která se hodí k hovězímu masu a je oblíbená ve francouzské kuchyni. Jedná se o hustý, koncentrovaný vývar, který má sirupovou konzistenci. Je možné ji připrav...
Demi glace
Demi glace je bohatý základ, který se používá pro přípravu vynikajících omáček, přičemž jeho hlavní úlohou je zvýraznit chuť masa. Domácí příprava demi glace vyžaduje...
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace je delikátní pokrm, který se skládá z jemně vařeného hovězího jazyka, který je poté podáván v bohaté a chutné omáčce demi glace. Tent...
Dušené hovězí maso recept Jídlo.cz
Dušené hovězí maso podávejte s vařenými bramborami, nebo s čerstvým pečivem. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Maso nakrájíme na kostky asi 2,5 x 2,5 cm. Ve vysoké pánvi na olivovém oleji kousky masa zprudka opečeme ze všech stran dohněda. Pak maso nasypeme do vysokého pekáče.
Podobné recepty jako Dušené hovězí maso Jídlo.cz
Poctivý boršč
Připravte si lahodný boršč podle našeho osvědčeného receptu, který zaručuje bohatou chuť a tradiční charakter tohoto skvělého pokrmu....
Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Hovězí na kořenové zelenině s knedlíky a kapií připravené v pomalém hrnci nabízí bohatou a intenzivní chuť, která se nedá srovnávat s běžně dušenými pokrmy. Toto jídlo je ideální pro...
Dušené hovězí na balzamiku s fazolkami a kuskusem
Pokud hledáte recept na zdravé a chutné jídlo, vyzkoušejte dušené hovězí maso na balzamiku, které je skvěle doplněno o celozrnný kuskus bohatý na vlákninu a čerstvé zelené fazolky...
Dušená hovězí kližka s fazolkami podle Huga Hromase
Dušená hovězí kližka je maso, které si zaslouží větší pozornost, neboť při správné přípravě se z něj stává skutečná pochoutka. Tento kus masa je bohatý na šlachy, které se během dl...
Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem
Tafelspitz, neboli vařené hovězí, je tradiční pokrm, jehož příprava patří mezi nejstarší kuchařské techniky. Při vaření se maso stává křehkým, avšak chuť může být poněkud nevýrazná. T...
Picado z Madeiry – dušené hovězí maso na bílém víně
Picado z Madeiry je oblíbený pokrm z ostrova ležícího v Atlantském oceánu, který se připravuje v různých variantách. Obvykle zahrnuje dušené hovězí maso vařené ve víně...
Guláš z hovězího ...
Guláš z hovězího masa je lahodné a syté jídlo, které se připravuje tak, že na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do zlatova. K ní poté přidáme větší kostky masa, kte...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem Pohlreic...
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Tradiční vídeňský guláš je vydatné jídlo, jehož základem je hovězí kližka a dostatečné množství cibule. Tento recept nevyžaduje zahuštění moukou, což umožňuje vyniknout přirozené chuti...
Jednoduché a rychlé hovězí nudličky
Hovězí nudličky jsou jednoduché a rychlé jídlo, které se dá připravit z hovězího masa nakrájeného na tenké kousky. I když je ideální nechat maso mírně osolené a pokapan...