Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou
Pokud máte rádi ryby, vyzkoušejte rychlý letní recept na opékaného pstruha na ghí se zeleninou s nádechem Středomoří. Zužitkujete v něm zbytky zeleniny a spolu s vařenými bramborami vykouzlíte krásně barevný pokrm.
Podobné recepty jako Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Příprava lehkého a zdravého jídla zabere opravdu jen pár minut. Přesvědčit se o tom můžete v tomto receptu. Filety pstruha orestujte na křupavou kůžičku a k nim podávejte zeleninovou směs na másle. Vše dochutí jen sůl, pepř a citron.
Podobné recepty jako Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Filety ze pstruha recept
Krok 1: Nejprve ryby vyfiletujeme. Krok 2: Filety ze pstruha osolíme, okmínujeme a dáme péci na horký olej. Krok 3: Jakmile maso zbělá, opatrně obrátíme a jen krátce opečeme i z druhé strany. Krok 4: Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty jako Filety ze pstruha
Grilované filety ze pstruha s rajčatovou omáčkou vierge ...
Filety ze pstruha položte na připravený pečicí plech, osolte a opepřete a pak na ně položte malý kousek másla. Grilujte 5 minut, dokud nejsou propečené. Na každou porci pstruha naneste omáčku vierge a ihned podávejte.
Podobné recepty jako Grilované filety ze pstruha s rajčatovou omáčkou vierge ...
Filety ze pstruha na bramborovém pyré recept
Ze pstruha vyřízneme 2 krásné filety a pinzetou odstraníme i zbytek kostí, které v mase nahmatáme. Kůži si na 2-3 místech šikmo prořízneme, aby se nám filet na pánvi nekroutil. Takto připravené filety zcela bez kostí pouze osolíme a posypeme kmínem.
Podobné recepty jako Filety ze pstruha na bramborovém pyré
Filet ze pstruha v bramborové krustě
Filet ze pstruha v bramborové krustě - recept: Pstruha vyčistíme, podél rozřízneme a uděláme filet bez žeberních kostí. Osušíme, osolíme. Bramboru nastrouháme na struhadle nahrubo, přidáme vejce,
Podobné recepty jako Filet ze pstruha v bramborové krustě
Pstruží filátka na másle recept
Vykostěná filátka ze pstruha očistíme, pinzetou vybereme případné zbytky kostí a z obou stran posolíme, opepříme a velmi lehce poprášíme hladkou moukou. Do pánve dáme 1 polévkovou lžíci přepuštěného másla, snítku tymiánu a lehce rozehřejeme.
Podobné recepty jako Pstruží filátka na másle
Dědkův pstruh s brambory
Pstruh je v našich končinách velice oblíbenou rybou. Jeho jemné maso stačí doplnit kořením na ryby, které podpoří ještě kyselá šťáva z citronu. K restovaným filetům se pak skvěle hodí vařené a opečené brambory.
Podobné recepty jako Dědkův pstruh s brambory
Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který dochutíme jednoduchou zálivkou.
Podobné recepty jako Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Pstruží filet na mexických fazolích recept
Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme. Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety z obou stran zlehka poprášíme hladkou moukou a opečeme nejprve kůží dolů.
Podobné recepty jako Pstruží filet na mexických fazolích
Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou
Fotografie k receptu Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou. Dom ů - Recepty - Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou. 1 / 4 Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou Zpět na recept Marie Svarcova Marie Svarcova Marie Svarcova ...
Podobné recepty jako Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou
Filet ze pstruha na listovém salátu recept
Filety očistíme, osolíme, opepříme a pečeme na nepřilnavé pánvi na sucho. Nejprve kůží dolů cca 3-4 minuty, pak otočíme a pečeme 2-3 minuty. Doba pečení je závislá na velikosti, a hlavně tloušťce filetu.
Podobné recepty jako Filet ze pstruha na listovém salátu
Smažené pstruhové filety recept
Krok 1: Filety omyjeme, osušíme, z obou stran osolíme a opepříme. Každý filet obalíme nejprve v maizeně, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v kukuřičné strouhance a z obou stran osmažíme na rozpáleném oleji.
Podobné recepty jako Smažené pstruhové filety
Pstruží filé s bylinkovou šťávou recept
Krok 2: Hotové filé vyjmeme a do výpeku přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem, dochutíme citronovou šťávou, solí a ihned podáváme. Dobrou chuť. Filé si osolíme, opékáme na olivovém oleji z obou stran.
Podobné recepty jako Pstruží filé s bylinkovou šťávou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku recept
Filet z pstruha na fenyklu a pórku je delikátní jídlo, které kombinuje jemnost rybího masa s aromatickými tóny fenyklu a sladkostí pórku. Tato lehká a zdravá varianta rybího pokrmu je ideální volbou pro milovníky jednoduchých, ale chutných receptů.
Podobné recepty jako Filet z pstruha na fenyklu a pórku
Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami recept ...
Rychlý recept na filety z lososovitého pstruha na bylinkách s citronem jsou tím pravým letním jídlem a můžete si je připravit i na grilu. Sytě růžové až oranžové maso připomíná lososa a má jemnou chuť. Hodí se k němu vařené brambory a zeleninový salát.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami ...
Pstruží filátka s chutí zázvoru recept
Krok 1: Pstruha očistíme a zpracujeme na filety (je lepší větší pstruh pokud děláme filety). Filety zbavíme případných zbytků kostí (pokud je nutno – použijeme pinzetu) a z obou stran poctivě osolíme. Krok 2: Kořen zázvoru oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle do misky.
Podobné recepty jako Pstruží filátka s chutí zázvoru
Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou recept ...
Krok 1: Filé omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce. Ve dvou lžících olivového oleje smícháme nasekané bylinky, sůl, pepř a citronovou šťávu. Rybu tím potřeme a necháme 20 minut odpočinout. Krok 2: Majonézu smícháme s hořčicí, jemně nasekaným koprem, solí a pepřem. Rozehřejeme máslo s olejem a kousky
Podobné recepty jako Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou ...
Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem recept ...
Krok 1: Na kousku rozpuštěného másla s kapkou oleje osmažíme očištěné rybí filety, které jsme ochutili solí, pepřem a mletým zázvorem nebo šťávou z čerstvě nastrouhaného zázvoru. Já použil pstruha duhového s kůží, kdy stranu s kůží jsem smažil jako první. Krok 2: Smažené filety odložíme na nahřátý .
Podobné recepty jako Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem ...
Pstruží filé v koprové smetaně recept
Krok 1: Očištěné filé osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Vetřeme nasekanou petrželku. Rozehřejeme kousek másla s kapkou oleje a přidáme filátka kůží dolů. Přihodíme k tomu 2 kolečka citronu. Krok 2: Krátce opečeme z obou stran a i s citronem vytáhneme. Do výpeku přilijeme smetanu a nasek
Podobné recepty jako Pstruží filé v koprové smetaně