Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si pochutnáte!
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku Gigot aux ...
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail - recept: Předehřejte troubu na 240 °C. Jehněčí kýtu vložte do pekáče, pokropte olivovým olejem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a dejte stranou. Jednotlivé
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku Gigot aux ...
Jehněčí kýta na česneku recept
Jehněčí kýta na česneku. Krok 1: Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a česnek smícháme se solí. Tuto směs vetřeme do kýty a pak kýtu lehce potřeme olivovým olejem. Necháme hodinku uležet. Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Pečená jehněčí kýta recept
Krok 1: Zemiaky uvaríme v šupke a ošúpeme. Krok 2: Jahňacie stehno prešpikujeme slaninou, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a pokvapkáme olejom. Krok 3: Podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút. Potom stehno odkryjeme, poobkladáme zemiakmi, ktoré potrieme paprikou rozmiešanou v ol
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta
Pečená voňavá jehnečí kýta recept
Jako pokrm na slavnostní příležitosti se skvěle hodí šťavnatá a křehká pečená jehněčí kýta. Připravíme ji v osvědčené kombinaci s česnekem a rozmarýnem. Kýtu podáváme v celku na podnose obloženou pečenými bramborami, cibulí, rajčaty a okurkou.
Podobné recepty jako Pečená voňavá jehnečí kýta
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně - recept: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína - recept: Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme kousky slaniny, jemně osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí, jemně po povrchu maso nařežeme, dáme do pekáčku, Přidáme
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Marinovaná jehněčí kýta recept
Přidáme trochu oleje a vzniklou kašičkou potřeme očištěnou jehněčí kýtu. Pak ji pokapeme rozehřátým máslem a necháme do druhého dne odležet. Před pečením v pekáčku rozehřejeme trochu oleje a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli.
Podobné recepty jako Marinovaná jehněčí kýta
Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým ...
Z jehněčí, kuchyňsky upravené kýty seřízneme silnější dva plátky, prošpikujeme je klínky ze slaniny a podélně nařezanými stroužky česneku. Plátky ochutíme nasekanou a promnutou majoránkou (lepší je, když bylinky do masa zlehka vklepeme paličkou).
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým ...
Dušené jehněčí v mléce z Černé Hory
Kombinace jehněčího a mléka je známá i z italské a francouzské kuchyně, zjemní se chuť a zvláční maso, ale stejně komplexní jako jednoduchý recept z nádherné, hornaté a málo známé republiky opravdu stojí za vyzkoušení.
Podobné recepty jako Dušené jehněčí v mléce z Černé Hory
Jehněčí plec pečená
Jehněčí plec pečená - recept: Jehněčí plec odblaníme a nožem propícháme (prošpikujeme) polijemem olivovým olejem a potřeme česnekem a vtlačíme rozmačkaný česnek do masa. Pod maso.
Podobné recepty jako Jehněčí plec pečená
Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky recept
Podávame s ryžou, tarhoňou alebo podľa svojej chuti. Mäso prešpikujeme párkami a po celom povrchu osolíme a okoreníme. Previažeme špagátom, aby držalo tvar. Do pekáča narežeme na kolieska cibuľu, na kúsky stopkový zeler a na pásiky papriku. Na tento základ uložíme mäso.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Jehněčí kolínko
Jehněčí kolínko? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na bylinkách a rajčatech - recept: Předehřejte si troubu na 200°C. V robotu nebo hmoždíři zpracujte 2 lžíce olivového oleje, čerstvé lístky ze 3 snítek oregána a rozmarýnu, 3 stroužky
Podobné recepty jako Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu recept
Jehněčí kýtu kuchyňsky upravíme (osušíme, odblaníme). Omyté snítky rozmarýnu, pokrájené stroužky česneku, obě nakrájené cibule, olej, sůl a pepř nahrubo rozmixujeme. Maso dobře potřeme touto směsí a necháme na 2 hodiny v chladu.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K dokonalosti podávejte s červeným vínem. Krok 1: Jehněčí maso řádně omyjeme, očistíme.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Jehněčí kýta na červeném víně recept
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně
Jehněčí na česneku recept
Jehněčí maso bývá často opíjeným v naší kuchyni. Své místo má však na slavnostní velikonoční tabuli. Dušené jehněčí maso na česneku si zachová svojí křehkou a aromatickou chuť. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Jemné jehněčí maso je velmi delikátní a výrazné. Proto k dochucení stačí česnek a kořenová zelenina. Aby maso zůstalo šťavnaté, prošpikujeme ho slaninou. Pak už ho stačí jen dostatečně dlouho péci v troubě.
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem