Crostini di fegato tousty s játrovou pomazánkou recept ...
Crostini s kuřecími játry, jsou klasickým předkrmem v toskánské kuchyni. Crostini di fegato se připravuje téměř v každé rodině na miliony způsobů a každá rodina je přesvědčená, že právě její recept je ten jediný správný. Vždyť i veronské rody Monteků a Capuletů byly původem z Toskánska.
Podobné recepty jako Crostini di fegato tousty s játrovou pomazánkou ...
Fotografie k receptu Crostini di fegato tousty s ...
Fotografie k receptu Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou Domů - Recepty - Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou Zpět na recept
Podobné recepty jako Fotografie ku Crostini di fegato tousty s ...
Domácí játrová paštika recept
Krok 1: Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krok 2: Lalok uvaříme s mrkví, petrželí a kostkou Masoxu. Vepřové maso osolíme, posypeme česnekem, přidáme trošku sádla a upečeme. Krok 3: Na rozpálené pánvi orestujeme játra na cibulce (nesolíme). Krok 4: Po vych
Podobné recepty jako Domácí játrová paštika
Játrová nádivka na pekáč
Játra buď nakrájím na malé kostičky, nebo umelu. Cibuli nakrájím nadrobno a osmažím do zlatova na másle. Pak přidám játra a dosmažím. Do rozmočených rohlíků přidám prochladlá játra, žloutky, sůl, pepř, nové koření (případně muškátový květ), nasekanou petrželku, prolisovaný česnek a podle potřeby dět
Podobné recepty jako Játrová nádivka na pekáč
Vepřová paštika
Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme, dochutíme česnekem a muškátovým oříškem, naplníme do sklenic a sterilujeme.
Podobné recepty jako Vepřová paštika
Domácí paštika z vepřových jater recept
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.
Podobné recepty jako Domácí paštika z vepřových jater
Játrová pomazánka recept
Kuřecí játra nakrájíme na drobné kousky, vložíme do rozehřátého sádla, přidáme hřebíček a za stálého míchání restujeme až zase do tuku. Po mírném zchladnutí vytáhneme hřebíčky a přidáme sůl, pepř a majoránku v množství podle vlastní chuti.. Pokud chceme pomazánku jemnou, tak játra po mírném prochlad
Podobné recepty jako Játrová pomazánka
Vepřová játra luxusní recept
U jater to platí dvojnásob. Když vepřová játra orestujeme správně, připravíme tak noblesní minutku. Játra očistíme, nakrájíme na menší kousky a naklepeme. Rozpálíme olej, do kterého dáme na ovonění dva stroužky česneku a orestujeme játra obalená v mouce.
Podobné recepty jako Vepřová játra luxusní
Topinka s pikantní játrovou směsí recept
Rajský protlak smícháme s pivem, oregánem, česnekem a harissou. Když játra zbělají, přisypeme sladkou i nakrájenou papriku a zalijeme rozmíchaným pivem. Společně povaříme asi 10 minut. Játra musí zůstat uvnitř růžová, jedině tak nebudou suchá. Solíme až hotovou směs a dochutíme pepřem. Topinky usmaž
Podobné recepty jako Topinka s pikantní játrovou směsí
Pomazánka z tresčích jater a lučiny recept
Krok 1: Cibuli oloupeme a velmi drobně pokrájíme. Krok 2: Změklé máslo vyšleháme s Lučinou, přidáme rozsekaná tresčí játra i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, drobně posekané okurky, sůl a worcester. Krok 3: Mažeme na pečivo a zdobíme cibulí nebo sekanou petrželkou.
Podobné recepty jako Pomazánka z tresčích jater a lučiny
Játrová omáčka recept
Vnitřnosti patří mezi velice často opomíjené suroviny v kuchyni, avšak neprávem. Dobře připravená vepřová játra vás překvapí svojí jemnou chutí. Vyzkoušejte z nich připravit třeba játrovou omáčku, není to nijak složité.
Podobné recepty jako Játrová omáčka
Játrová omáčka recept
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Játra očistíme, nakrájíme nadrobno nebo naškrábeme. Krok 2: Na sádle zpěníme cibulku, přidáme játra, větší špetku drceného kmínu a mletého pepře a za stálého míchání vše orestujeme. Krok 3: Zalijeme drůbežím vývarem nebo vodou a velmi krátce povaříme.
Podobné recepty jako Játrová omáčka
Treščí játra po toskánsku recept
Tresčí játra osmahneme ná másle, zakápneme několika kapkami citrónu a odstavíme, aby se směs vychladila. Mezitím si v troubě předehřejeme cca 5 minut veku, nebo celozrnný chléb. Do směsi treščích jater vmícháme žloutky, parmazán a bylinky a směsí namažeme předehřáté veky, nebo chléb. Dáme zapéct do
Podobné recepty jako Treščí játra po toskánsku
Výborná krabí pomazánka recept
Krok 1: Krabí tyčinky necháme jen částečně povolit a vybalíme je z folie. Nastrouháme je na hrubším struhadle, přistrouháme vařené vejce, přidáme najemno pokrájenou jarní cibulku a nastrouhaný sýr. Krok 2: Pomazánkové máslo, sýr, obyčejné máslo a majolku utřeme do hladkého krému a spojíme s ostatním
Podobné recepty jako Výborná krabí pomazánka
Sladký toast s dušenými jablky a karamelem recept
Krok 1: Vajíčka rozšleháme vidličkou s cukrem a skořicí. Plátek chleba vykrojíme kulatou formičkou a obalíme ve vajíčku. Na másle z obou stran smažíme do zlaté barvy. Krok 2: V kastrůlku na másle podusíme nakrájená jablka se skořicí a hnědým cukrem. V jiném kastrůlku rozehřejeme cukr na karamel. Plá
Podobné recepty jako Sladký toast s dušenými jablky a karamelem
Crostini s máslovou dýní a bazalkou recept
Crostini podáváme teplé nejlépe s dobrým bílým vínem. Máslovou dýni oloupeme, rozkrojíme ji napůl a lžící vydlabeme semínka. Dýni nakrájíme na kostičky, rozprostřeme ji na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým oleje, posypeme hrubozrnnou solí a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C cca 20 mi
Podobné recepty jako Crostini s máslovou dýní a bazalkou
Tousty s hummusem na 3 způsoby recept
Krok 1: Připravíme 9 plátků toustového chleba. Krok 2: Všechny plátky namažeme z jedné strany hummusem. Krok 3: Vytvoříme 3 skupiny po 3 plátcích toustového chleba. Krok 4: Na první a druhý plátek první skupiny chleba dáme nakrájené rajče a salát.
Podobné recepty jako Tousty s hummusem na 3 způsoby
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Kulajda z čerstvých hub je jednou z nejoblíbenějších podzimních polévek. Variant je mnoho, ale každá rodina má tu svou, na kterou nedá dopustit. Vyzkoušejte sváteční verzi s bohatou chutí hub a zastřeným vejcem, na talíři vypadá přímo úchvatně.
Podobné recepty jako Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Chacharský kočičák
Rychlovka z jednoho hrnce, která v sobě střídá štouchané brambory, vařené uzené maso a kysané zelí. To je variace na staročeský recept zvaný kočičák. Připravte si toto skromné jídlo obohacené o uzená žebra i vy podle následujícího receptu. Krok 1: Uzená žebra uvaříme doměkka a obereme od kosti. Krok
Podobné recepty jako Chacharský kočičák
Špagety s omáčkou z vepřové konzervy recept
Někdy je potřeby rychle něco dát na stůl a v tom nám pomůže zavařená konzerva masa. Stačí jen rychle dodělat omáčku, uvařit špagety a dochutit čerstvými bylinkami. Krok 1: Z konzervy (sklenice) odebereme sádlo a drobně nakrájenou cibuli necháme opéct dozlatova. Nakonec necháme rozvonět česnek. Přidá
Podobné recepty jako Špagety s omáčkou z vepřové konzervy