Cukeťák z remosky recept
Cukeťák z remosky Slaný cuketový koláč nebo cuketový nákyp - to jsou další časté názvy pro cukeťák. Můžeme jej upéct i v troubě na pekáči, těsto vytvořené podle tohoto receptu bude ale v množství přesně takovém, abychom ho pohodlně upekli v remosce.
Podobné recepty jako Cukeťák z remosky
Buchty z remosky recept
Krok 1: Vytvoříme kvásek, necháme nakynout. Krok 2: Zaděláme těsto a zase necháme nakynout. Vytvoříme 16 buchet. Náplň dáme dle chuti: maková, povidlová, tvarohová. Krok 3: Naskládáme do vymaštěné zcela studené remosky, přikryjeme a pečeme 30 minut.
Podobné recepty jako Buchty z remosky
Margot buchta z remosky
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a nastrouhanou Margot čokoládou, opět dobře promícháme a nakonec do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do připravené remosky, zaklopíme, zapneme a dle výkonu remosky pečeme 15 - 17 minut.
Podobné recepty jako Margot buchta z remosky
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky - recept: Mouku se špetkou soli a čerstvě nastrouhanou citronovou kůrou nasypeme do mísy, uprostřed uděláme důlek, do kterého nasypeme vanilkový cukr, který
Podobné recepty jako Kynuté buchty z remosky
Margot buchta z remosky recept
Krok 1: Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Krok 2: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a nastrouhanou Margot čokoládou, opět dobře promícháme a nakonec do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků.
Podobné recepty jako Margot buchta z remosky
Kakaová rychlo buchta do remosky
Všechny sypké ingredience smícháme, postupně přidáme mléko, olej, med, žloutek, ořechy a nakonec vmícháme z bílku vyšlehaný sníh. Do olejem vymazané a moukou vysypané remosky vlijeme těsto a pečeme 20 minut. Pokud má rád někdo sladší - možné buchtu potřít rybízovou marmeládou.
Podobné recepty jako Kakaová rychlo buchta do remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme. Těsto nalijeme do remosky o průměru cca 24 cm, kterou jsme buď vymazali máslem a vysypali hrubou moukou nebo vyložili pečícím papírem.
Podobné recepty jako Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Jablková buchta s mákem z remosky recept
Před koncem pečení můžeme remosku vypnout a využít tzv. zbytkové teplo. Propečenost buchty zjistíme vpichem špejle doprostřed. Pokud zůstane suchá, je upečeno. Krok 5: Po upečení za pomocí papíru buchtu vyjmeme a necháme úplně vychladnout na mřížce.
Podobné recepty jako Jablková buchta s mákem z remosky
Rychlá buchta s mákem z remosky recept
Množství pro menší remosku o průměru 22 cm. Hrnek na odměření - objem 250 ml. Krok 1: Smícháme sypké ingredience, přidáme mléko, olej, vejce a metličkou nebo vařečkou krátce smícháme, jen do doby, než se těsto spojí. Nakonec vmícháme rozinky, které můžeme před použitím naložit do trochy rumu.
Podobné recepty jako Rychlá buchta s mákem z remosky
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka) - recept: Remosku o průměru cca 33 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo vyložíme pečícím papírem. Připravíme si tvarohovou náplň z tvarohu,
Podobné recepty jako Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Smetanová buchta s jablky z remosky recept
Krok 1: Smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem, přidáme smetanu, rozkvedlané vejce, kůru nebo aroma a vše smícháme dohromady. Krok 2: Nádobu remosky už předem vyložíme do 2/3 výšky papírem na pečení - z papíru vystřihneme kolečko o něco větší než dno remosky, zmuchláme do koule a pak v remosce
Podobné recepty jako Smetanová buchta s jablky z remosky
Ořechová buchta z remosky recept
Recept je určený do menší remosky o průměru mísy 22 cm. Kdo nemá remosku, může samozřejmě upéct v koláčové formě klasicky v troubě. Je to poupravený recept na bábovku z časopisu. Potřebovala jsem těsto s ořechy na pečení v remosce a aby byl moučník trochu svátečnější.
Podobné recepty jako Ořechová buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky recept
Krok 1: Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme. Krok 2: Těsto nalijeme do remosky o průměru cca 24 cm, kterou jsme buď vymazali máslem a vysypali hrubou moukou nebo vyložili pečícím papírem.
Podobné recepty jako Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Čokoládová buchta z remosky
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme mléko a vlažné máslo, promícháme a přisypeme mouku s kypřícím práškem. Vše dobře promícháme a nakonec přidáme a vmícháme do těsta nasekanou čokoládu a sníh vyšlehaný z bílků. Těsto nalijeme do připravené remosky, zaklopíme a zapneme.
Podobné recepty jako Čokoládová buchta z remosky
Buchty z remosky fotografie 2
Fotografie k receptu Buchty z remosky. Dom ů - Recepty - Buchty z remosky. Zpět na recept. Buchty z remosky volhpe1 volhpe1 Předchozí Následující 2 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Buchty z remosky fotografie 2
Honzovy buchty v remosce recept
Honzovek tu máme vícero, ale potřebovala jsem vyzkoušet těsto a hlavně jeho množství, které se pohodlně vejde do remosky. Toto množství je určeno pro remosku o průměru 24 cm. Buchty jsou péřové, jakoby lístkují a venkovní pevná kůrka je tak akorát. Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Podobné recepty jako Honzovy buchty v remosce
Cuketový perník z remosky recept
Do nádoby od remosky dejte pečící papír, hodně ho pomačkejte, ať se dobře vkládá) a na něj nalijte těsto. Potom ostříhejte přebytečný papír, ať se nepálí. Pečeme 45 minut, zkusíme špejlí a pokud se těsto na ni nelepí, je hotovo. Dobrou chuť..
Podobné recepty jako Cuketový perník z remosky