Pečený bůček naložený v solném láku recept
Jak z vepřového masa uděláte dokonalý zlatavý poklad v podobě pečeného bůčku? Vyzkoušejte tento recept a podávejte teplé třeba s knedlíky či bramborem nebo jen tak zastudena s chlebem a okurkou.
Podobné recepty jako Pečený bůček naložený v solném láku
Pečený bůček
Dobře upečený šťavnatý bůček je syté jídlo. Klasika, která v zimě potěší chuťové buňky a uspokojí i hodně hladového strávníka. Skvěle chutná i v létě, za studena, na tenko krájený na krajíci dobrého chleba, spolu s pikantním zeleninovým salátem.
Podobné recepty jako Pečený bůček
Selský pečený bůček recept
Kdo by odolal vůni pečeného bůčku. A co teprve jeho chuti? Kůži bůčku nařežeme na drobné kostičky a pořádně jej okořeníme. Během pečení podléváme vodou a maso pak výpekem. Bůček pečeme dokud není kůžička křupavá. Krok 1: Bůček omyjeme a případně vykostíme.
Podobné recepty jako Selský pečený bůček
Jednoduchý křupavý bůček
Bůček je vynikající teplý i studený a vypečená křupavá kůžička je hřebem pokrmu. Sůl na kůži se postupně splavuje a plynule přelévá bůček, naopak zespodu prostupuje aroma cibule. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Podobné recepty jako Jednoduchý křupavý bůček
Pečený bůček s křupavou kůrčičkou
V čem je vietnamská kuchyně podobná té české, je obliba vepřového masa, především pěkně prorostlého bůčku. Úprava s křupavou kůrčičkou vás zaručeně nadchne, kombinace s rýží a sladkokyselou omáčkou k podávání je trochu nezvyklá, ale výtečná!
Podobné recepty jako Pečený bůček s křupavou kůrčičkou
Bůček pečený v sáčku a pomalu recept
Pečeme 15 minut na 200 °C. Poté teplotu stáhneme na 160 °C a pečeme cca 2-2.5 hodiny. Krok 4: Sáček ze začátku přikryjeme alobalem, aby se shora maso nepřipékalo. Před koncem pečení sáček rozřízneme (pozor na páru) a maso dopečeme do křupava. Omytý a osušený bůček na kůži nařízneme na čtverečky.
Podobné recepty jako Bůček pečený v sáčku a pomalu
Bůček pečený na zelí
Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky bůčku. Na ně rozetřeme česnek, posypeme kmínem a trochou majoránky. Podlejeme a pečeme. Příloha: knedlík, nám chutná bramborový, ale klidně i brambor
Podobné recepty jako Bůček pečený na zelí
Pečený bůček a pokrmy z něho recept
Krok 1: Bůček dáme do pekáče, posypeme solí a kořením, podlijeme trochou vody a dáme péci pod poklicí. Pečeme 30 min na 200°C, pak snížíme na 150°C a pečeme dalších 30 min. Krok 2: Potom odstraníme poklici a pečeme s občasným poléváním výpekem 45 min-1 hod, dokud nebude bůček tmavě zlatý. Vespod se
Podobné recepty jako Pečený bůček a pokrmy z něho
Pečený bůček na cibulce a bylinkách
Pečený bůček, to je chuťovka, která zasytí i ty nejhladovější chlapy. Šťavnaté maso s kůrčičkou je dochuceno kořením a čerstvými bylinkami. Ke správnému propečení potřebuje bůček čas, tak buďte trpěliví, chutí se vám odmění dokonale. Krok 1: Bůček očistíme, osušíme a horní kůži můžeme nařezat na mří
Podobné recepty jako Pečený bůček na cibulce a bylinkách
Pečený bůček s ovocnou salsou
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou salsou z ovoce a bílého vína. Krok 1: Vepřový bok opláchneme a nakrájíme na silnější plátky. Vložíme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a
Podobné recepty jako Pečený bůček s ovocnou salsou
Bůček v pečícím sáčku recept
Pečící sáček je výborná věc, vynikající jsou v něm kuřecí spodní stehýnka. Cca 15 min.před koncem pečení sáček rozříznu, aby maso chytlo křupavou kůrku. I krkovička se v něm krásně upekla. Dávám za 1
Podobné recepty jako Bůček v pečícím sáčku
Bůček předem vařený a pečený recept
Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako základ polévek či omáček. Krok 1: Maso opláchneme a dáme vařit do vařící vody s kořením. Stáhneme teplotu a vaříme pozvolna na 90 °C cca hodinu a půl až dvě.
Podobné recepty jako Bůček předem vařený a pečený
Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček recept ...
Normálně klasicky v troubě přikryté, prvních 20 minut na 200 C° a pak stáhnout teplotu na 100 C° a péct dále za občasného přelití výpekem 2 1/2 hodiny, nebo i déle. Záleží na troubě a velikosti masa.
Podobné recepty jako Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček ...
Bůček plněný,v marinádě pečený recept
V kastrolu, který je vhodný i do trouby, na tuku orestujeme nakrájenou cibuli společně s česnekem. Vložíme bůček a za všech stran ho necháme zatáhnout. Bůček otočíme nařezanou kůží dospod, podlijeme zbytkem marinády, přidáme 50 ml horké vody a přiklopíme poklicí.
Podobné recepty jako Bůček plněný,v marinádě pečený
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku recept ...
Trochu sosu z pekáčku ke konci pečení odebereme a vmícháme do něj špetku uzené papriky. Tímto voňavým sosem pak vepřový bůček v pekáčku přelijeme. Když maso zlátne, přidáme nasekané kousky česneku a pokrájená kolečka cibule. Pečeme pěkně do křupavé kůrčičky.
Podobné recepty jako Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku ...
Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím recept ...
2 rohlíky namočíme v trošce mléka, pak vymačkame, přidáme trochu másla utřeného s 2 žloutky, salám nebo uzené maso nakrájime na kostičky. Přidáme sůl, ml. pepř, muškátový oříšek, petrželovou nať, strouhanku a pak sníh z bílků. Vše řádně promícháme a naplníme bůček. Kapsu zašijeme a pečeme jak jsme z
Podobné recepty jako Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím ...
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí recept TopRecepty ...
Krok 1: Bůček si omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Nakrájíme si cibuli na drobno, dáme na pekáček zesklovatět, přidáme nakrouhané hlávkové zelí, posolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, podlijeme troškou vody a cca 10 minut dusíme.
Podobné recepty jako Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí TopRecepty ...
Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku ...
Krok 1: Kůži na mase nakrojíme na mřížku, osolíme opepříme a potřeme grilovacím kořením ze všech stran. Ve 125 gramech medu rozmícháme 2,5 dcl vína a přidáme bobkové listy, pepř,nové koření a na plátky nakrájený česnek. Maso vložíme do misky a přelijeme marinádou poté necháme 24 hodin odpočinout.
Podobné recepty jako Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku ...
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou recept
Před pečením maso vytáhneme půl hodiny předem z lednice. Krok 4: Připravíme pekáček a dolů dáme cibuli. Na to dáme maso, snítku majoránky a vše podlijeme. Pečeme přikryté prvních 15 minut na 200 °C. Poté teplotu snížíme na 170 °C a dopečeme do měkka.
Podobné recepty jako Bůček pečený v jogurtu s majoránkou
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem ...
Krok 1: Kůži bůčku nakrájet na kostky, posolit, posypat česnekem a nechat na 24 hodin odležet. Na druhý den vložíme bůček (kůží nahoru) do sádlem vymazaného pekáče, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a přikrytý dáme do trouby na 150 °C asi na hodinku. Poté odstraníme víko, zvýšíme teplotu na 20
Podobné recepty jako Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem ...