Brambory jako ragú recept
Krok 1: Syrové oloupané brambory nakrájíme na kostky. Krok 2: V kastrolu na tuku osmažíme cibuli na kolečka. Krok 3: Přidáme brambory, chvíli dusíme ve vlastní šťávě a pak podlijeme horkou vodou. Krok 4: Nakonec přidáme hrášek, sůl, pepř, petrželku a ještě dusíme.
Podobné recepty jako Brambory jako ragú
Brambory, nejen jako příloha recept
Brambory, nejen jako příloha. Rychlé a chutné jídlo, které připravíte za pár okamžiků. Je velmi snadné na přípravu a poslouží samotné např. se zeleninovým salátem jako rychlá večeře. Obměnou koření si připravíte vždy nový chuťový zážitek.
Podobné recepty jako Brambory, nejen jako příloha
Bramborové ragů
Bramborové ragů - recept: Pekáček vymažeme olejem a postupně dáme plátky anglické slaniny, na to kolečka cibule a na cibuli plátky masa. Nakonec dáme plátky brambor, osolíme a.
Podobné recepty jako Bramborové ragů
Když zbydou vařené brambory recept
Potom si nakrájíme na kousky cibuli a osmažíme slabě do růžova, přidáme nakrájené párky, také na malé kousky a orestujeme, přidáme trošku soli, pepře, kmínu, špetku sladké papriky a grilovacího koření, promícháme a dáme na první vrstvu brambor. Na orestovanou směs dáme druhou půlku brambor.
Podobné recepty jako Když zbydou vařené brambory
Vařené brambory
Vařené brambory - recept: Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostičky. Dáme do studené vody, osolíme, okmínujeme a vaříme do měkka (asi 15 minut).
Podobné recepty jako Vařené brambory
Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka ...
Recept je převzatý z knihy Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila od Romana Vaňka. Vyzkoušejte také výborné placky z vařených brambor podle návodného videoreceptu
Podobné recepty jako Nejlepší na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka ...
Farmářské brambory
Postup přípravy receptu. Brambory oloupeme a uvaříme, nakrájíme na kolečka a smažíme na rozpáleném oleji, posolíme a přidáme koření na americké brambory. Přídáme také na kostičky nakrájenou slaninu. Smažíme, až brambory zezlátnou. Naservírujeme a posypeme pórkem.
Podobné recepty jako Farmářské brambory
Nejlepší bramboráky jaké znám recept
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Podobné recepty jako Nejlepší bramboráky jaké znám
Bramboráky recept
Bramboráky. Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme. 5,0 (71×) Ohodnotit. www.zarovi.cz. Snadný. 55 min.
Podobné recepty jako Bramboráky
Brambory jak příloha
Postup přípravy receptu. Brambory ponecháme ve slupce, pečlivě umyjeme a nakrájíme na osminky, nebo čtvrtky, podle jejich velikosti. Dáme je do velké mísy, posypeme česnekem a rukama obracíme, až česnek pokryje všechny kousky. To samé uděláme s olejem. Nakonec přidáme oregáno a znovu propracujeme.
Podobné recepty jako Brambory jak příloha
Klasický bramborák recept
Postup přípravy. Krok 1: Brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Scedíme přebytečnou vodu. Česnek oloupeme a též prolisujeme. Přidáme mléko a smícháme s udělanou směsí. Krok 2: Potom přidáme škrob (je možné použít hladkou mouku - používám toto kvůli bezlepkové dietě), vejce, majoránku sůl, pepř a
Podobné recepty jako Klasický bramborák
Klasické domácí brambůrky recept
Postup přípravy. Krok 1: Omyté a oloupané brambory škrabkou naškrábeme na tenké plátky, dáme do rozehřáté pánve s olejem (plátky by měly v oleji plavat). Až brambůrky získají stejnou barvu jako nahoře na fotu, tak je můžeme vyndat.
Podobné recepty jako Klasické domácí brambůrky
Bramborové placičky recept
Brambory patří mezi velmi oblíbené potraviny, zejména pro své všestranné využití i příznivou cenu. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, doporučujeme bramborové placičky podle našeho receptu. Jsou jednoduché na přípravu a spolehlivě zasytí.
Podobné recepty jako Bramborové placičky
Kandované brambory jako příloha
Brambory oloupeme (ranné brambory jen dobře umyjeme) a nakrájíme na plátky asi 7-10 mm silné. Povaříme je 10 minut v osolené vodě a scedíme. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme šťávu a cukr a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Vmícháme brambory a brandy a na mírném ohni povaříme 10 minut.
Podobné recepty jako Kandované brambory jako příloha
Přílohové brambory JJ (jednoduše a jinak) recept
Krok 1: Prosím – berte suroviny jako orientační, záleží na velikosti brambor a podle nastrouhaného množství přidáme smetany…Prostě, kolik nastrouháte, tolik sníte. Krok 2: Syrové brambory nastrouháme na struhadle (musí být tenké). Přidáme sůl, pepř, koření, cibulku a rukou důkladně promícháme (promn
Podobné recepty jako Přílohové brambory JJ (jednoduše a jinak)
Staročeské bramborové placky s jablky recept
Krok 1: Brambory nastrouháme nebo rozmačkáme, přidáme změklé máslo, mouku a sůl. Vypracujeme těsto, které na pomoučněném válu rozvalujeme po částech na 1/2 cm silné placky. Krok 2: Oloupané jablko nakrájíme na tenké plátky, pokapeme citronem, pokryjeme jím polovinu placky, osladíme dle chuti a dopln
Podobné recepty jako Staročeské bramborové placky s jablky
Francouzské brambory podle mojí maminky recept
Francouzské brambory podle mojí maminky. Bešamel je jednoduchá omáčka, která se používá při přípravě zapečených pokrmů. Základem je jíška, kterou připravíme z mouky, másla, teplého mléka a koření. Zde je použita k ochucení francouzských brambor. 4,8 (20×)
Podobné recepty jako Francouzské brambory podle mojí maminky
Výborné nejen přílohové brambory s kroupami recept
Postup přípravy. Uvaříme si kroupy ve slané vodě do měkka, pak oloupeme brambory , nakrájíme na čtvrtky, omyjeme a dáme vařit do vody s kmínem a solí. Když se uvaří, tak je slijeme a dáme na ně hned plátky másla, aby se jen rozpustilo a přikryjeme pokličkou. Po rozpuštění je pomačkáme šťouchadlem, j
Podobné recepty jako Výborné nejen přílohové brambory s kroupami
Zámecké brambory od Oty Jiráka recept
Brambory oloupeme a nakrájíme (já to dělám na V-krouhači) na 2-3 mm silné plátky. Zapékací nádobu si vymažeme máslem. Na dno dáme 1. vrstvu brambor, osolíme opepříme a posypeme 1/2 množství opečené cibule se slaninou. Na to nandáme 1/2 množství zakysané smetany s česnekem.
Podobné recepty jako Zámecké brambory od Oty Jiráka