Bramborové knedlíky na páře
Bramborové knedlíky na páře jsou tradičním pokrmem z brambor, které se nejprve vaří, oloupou a nechají vychladnout. Poté se nastrouhají na jemno a smíchají se s vajíčkem a solí. Do...
Vepřová panenka s batátovým pyré a brokolicí
Vepřová panenka pečená na voňavých bylinkách, podávaná s jemným batátovým pyré a křehkými růžičkami brokolice, přináší nejen vizuální potěšení, ale také vynikající chuťový zážitek. Toto...
Vařené brambory
Vařené brambory jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který můžete snadno připravit. Tento recept vám umožní vychutnat si přirozenou chuť brambor, které jsou po uvaření měkké...
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Candát se zeleninou v bylinkové páře je pokrm, který využívá šetrného způsobu vaření v páře, což je ideální i pro různé diety. Při přípravě tohoto jídla se do vody přidávají bylinky, což...
Vařené brambory jinak
Tento recept nabízí chutné a originální zpracování vařených brambor, které vás překvapí svou jedinečností. Skvělý způsob, jak si připravit brambory jinak a přidat do jídelníčku novo...
Plněné bramborové knedlíky
Plněné bramborové knedlíky jsou vynikající pokrm, který vás potěší svou chutí a sytostí. Tento recept vás provede přípravou bramborových knedlíků plněných chutnými náplněmi. Ide...
Buchty na páře
Buchty na páře se vlastně neliší od tradičních povidlových knedlíků. Pára je ideální metodou přípravy, která zajistí, že knedlíky zůstanou krásně nadýchané a nebudou se lepit ani rozpa...
Lilky vařené v páře se salsou z opálených chilli papriček podle Ottolenghiho
Vaření lilků v páře může znít neobvykle, ale výsledek stojí za to. Lilky jsou po této úpravě překvapivě jemné a dokonale nasáknou aroma opálených chilli papriček, česneku a zázvoru....
Pečené vařené brambory
Pečené vařené brambory jsou lahodné a křupavé s krásně zlatou kůrkou, která potěší každého gurmána. Tento pokrm se skvěle hodí jako příloha k mnoha jídlům, ale můžete si je vychutnat i samo...
Batátové pyré s pečenou zeleninou
Toto delikátní jídlo plné zeleniny nadchne nejen vegetariány. Sladké batáty se promění v jemné pyré, které je servírováno s křupavým pečeným květákem, růžičkovou kapustou a pr...
Když zbydou vařené brambory
Pokud máte zbylé vařené brambory, můžete z nich připravit jednoduchý a chutný pokrm. Začněte tak, že brambory rozkrájíte na dvě části. Jednu část umístíte do mísy, k...
Pečené batáty
Pečené batáty jsou ideální volba pro rychlý a bezmasý oběd nebo večeři. Tento snadný recept vám umožní během krátké chvíle připravit chutnou a zdravou porci, která je lehká a osvěžující....
Brambory vařené v mikrovlnce
Brambory vařené v mikrovlnce jsou jednoduchým a rychlým pokrmem. Oloupané a nakrájené brambory se umístí do sklenice, přidá se sůl, kmín a lžíce vody. Sklenici je potřeba uzavř...
Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá
Toto jídlo je rychlou a chutnou přílohou, skládající se z brokolice, brambor a mrkve. Všechny ingredience jsou čerstvé a výživné. Brokolice je rozdělena na malé růžičky, mrkev je...
Kynuté houskové knedlíky v páře
Kynuté houskové knedlíky v páře jsou tradičním pokrmem české kuchyně, který si získal oblibu díky své výjimečné chuti a textuře. Tyto knedlíky se vyrábějí z kynutého těsta, které je...
Rybí karbanátky s batátovým pyré
Rybí karbanátky s batátovým pyré jsou lahodným a oblíbeným jídlem, které si rychle oblíbíte. Tyto křupavé karbanátky z rybího masa mají skvělou chuť a v kombinaci s jemným b...















