Amur na grilu s dušenou kapustou
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Krok 2: Přidáme očištěnou, pokrájenou kapustu. Mírně osmahneme, osolíme, lehce podlijeme vodou a dusíme doměkka. Krok 3: Mezitím naporcujeme a osušíme rybu, lehce ji potřeme olejem, osolíme, okořeníme a ogrilujeme.
Podobné recepty jako Amur na grilu s dušenou kapustou
Amur s bylinkami a grilovanými bramborami recept
Amur s bylinkami a grilovanými bramborami je lahodný pokrm, který kombinuje jemnou chuť sladkovodní ryby s aromatickými bylinkami a dokonale křupavými bramborami. Tato kombinace přináší osvěžující a vyvážený pokrm, který je ideální pro letní grilování nebo lehkou večeři.
Podobné recepty jako Amur s bylinkami a grilovanými bramborami
Amur na grilu s dušenou kapustou fotografie 1
Fotografie k receptu Amur na grilu s dušenou kapustou. Dom ů - Recepty - Amur na grilu s dušenou kapustou. 1 / 1 Amur na grilu s dušenou kapustou Zpět na recept Petra Dvor. Předchozí Následující Předchozí ...
Podobné recepty jako Amur na grilu s dušenou kapustou fotografie 1
Pečený amur se žampiony a cibulí
Pečený amur se žampiony a cibulí - recept: Do ryb vetřeme koření s utřeným česnekem a necháme hodinu odležet. Pak je vložíme do máslem vymazaného pekáčku na drobně pokrájenou cibuli, poklademe.
Podobné recepty jako Pečený amur se žampiony a cibulí
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku - recept: Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme asi 30 minut odležet.Z vajec, piva, Blesk.cz
Podobné recepty jako Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Amur na zelenině recept
Krok 1: Na plechu rozpustíme plátek másla, zasypeme zeleninou. Krok 2: Osolíme porce ryby a vše posypeme kořením. Krok 3: Pečeme cca 60 minut na 175 stupňů, mírně podléváme.
Podobné recepty jako Amur na zelenině
Amur zapečený s brambory a slaninou recept
Krok 1: Amura naporcujeme (obdobný recept může být i se sumcem), osolíme a opepříme. Brambory oškrábeme a nakrájíme. Poté klademe do vymazaného pekáče (můžeme udělat i jednotlivé porce v alobalu a na gril), na ně petržel, libeček i s natí, sůl a kmín. Krok 2: Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek pokr
Podobné recepty jako Amur zapečený s brambory a slaninou
Amur pečený na másle s medvědím česnekem recept ...
Amur pečený na másle s medvědím česnekem Tuto nejjednodušší a nejběžnější úpravu rybího masa zvládne i začátečník. Maso amura má tu velkou výhodou, že má méně drobných kostí, než-li např. kapr. Proto je amur v naší kuchyni tak oblíbený.
Podobné recepty jako Amur pečený na másle s medvědím česnekem ...
Bún chả: Vietnamský marinovaný bůček na grilu podle Pohlreicha ...
Pokud hledáte nápad, jak oživit rodinnou grilovačku, inspirujte se klasickým vietnamským receptem, který známe z bister. Tradičně se ale ve Vietnamu tohle jídlo připravuje na ohni. Bůček nakrájejte na 3mm plátky. Cibuli a česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno, dejte do mísy a promíchejte s masem. De
Podobné recepty jako Bún chả: Vietnamský marinovaný bůček na grilu podle Pohlreicha ...
Brambory na grill recept
Krok 1: Předvaříme, rozpůlíme a vydlabeme malé brambory. Krok 2: Usmažíme cibuli a nakrájenou slaninu, za studena přidáme tvaroh, sůl, pepř, jarní cibulku, nakrájený sýr, promícháme a naplníme brambory Krok 3: Bramboru obalíme slaninou, napícháme na špíz a může se grilovat, stačí chvilka na grilu.
Podobné recepty jako Brambory na grill
Hermelín do trouby i na gril recept
Vychytaný recept na přípravu hermelínu se v sezóně grilování bude určitě hodit. Většina z nás už je masem přejedená. Mezi rychlejší alternativy patří měkký, smetanový a lahodný hermelín. Podívejte se, jak jednoduše a rychle ho lze připravit.
Podobné recepty jako Hermelín do trouby i na gril
Špíz z amura recept
Vyrovnáme na plech mírně vymazaný olejem, posolíme, pokmínujeme, opepříme. Pak poklademe plátky másla (jen sem tam) a dáme naplno péct (plynová trouba). Podáváme s bramborovou kaší, šťouchanými či jinými bramborami, jak má kdo rád. Na fotce hotového pokrmu je jeden špíz napůl.
Podobné recepty jako Špíz z amura
Vepřová panenka na grilu recept
Snad nejšťavnatějším kusem vepřového masa je panenka. Připravte ji na grilu, jako přílohu udělejte brambory zapečené s dipem z česneku, zakysané smetany a skvělou plnohodnotnou večeři budete mít do hodiny na stole.
Podobné recepty jako Vepřová panenka na grilu
Makrela na grilu recept
Rybí maso patří bezesporu k teplým letním večerům, kdy sedíme u grilu a pochutnáváme si na grilovaných dobrotách. Maso z makrely je šťavnaté a obsahuje větší množství tuku, takže se nestane, že bysme ho vysušili.
Podobné recepty jako Makrela na grilu
Pražma na grilu recept
Krok 1: Připravte gril. Krok 2: Do břišní dutiny vykuchané a očištěné pražmy vložte snítku tymiánu, česnek a plátek citronu. Krok 3: Následně rybu osolte a jemně potřete olivovým olejem. Krok 4: Tělo ryby pak šikmo nařízněte, lépe se pak propeče. Krok 5: Pražmu na grilu opečte cca 10 minut z každé s
Podobné recepty jako Pražma na grilu
Karbanátky na grilu recept
Karbanátky na grilu jsou vynikající volbou pro všechny milovníky grilování. Tento tradiční pokrm získává díky grilování jedinečnou chuť a vůni, která vás přenese do atmosféry letních grilovacích večerů. Kombinací kvalitního mletého masa a koření získáte šťavnaté a lahodné karbanátky,
Podobné recepty jako Karbanátky na grilu
Kuřecí křidélka na grilu (luxusní) recept
Pikantní chuťovka podávaná nejen při grilování, ale i jako zpestření při posezení s přáteli nebo různých oslavách. Jednoduchá příprava i nenáročnost tohoto pokrmu je základem jeho oblíbenosti. Krok 1: Kuřecí křidélka omyjeme a vložíme do pekáčku. Krok 2: Připravíme marinádu.
Podobné recepty jako Kuřecí křidélka na grilu (luxusní)
Marináda na maso na gril,nebo pánev recept
Osvědčený recept na pivní marinádu, která se nejvíce hodí k vepřové krkovici nebo kuřecím stehnům připravíte za pár minut. Hodnoty jsou přibližné. Krok 1: Všechny uvedené suroviny důkladně promícháme ve větší uzavíratelné míse, která vejde do lednice.
Podobné recepty jako Marináda na maso na gril,nebo pánev
Marinovaná vepřová játra na grilu recept
Krok 1: Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Krok 2: Z oleje, vína, worcestru a grilovacího koření smícháme marinádu, do které naložíme plátky jater. Proložíme větvičkami oregana. Krok 3: Necháme odležet minimálně 2 hodiny. Krok 4: Grilujeme na grilu nebo na grilovací pánvi. Krok 5: Podáváme s bram
Podobné recepty jako Marinovaná vepřová játra na grilu
Maso na grilu recept
Grilování vepřového masa je snadné. Důležité je zvolit správnou marinádu, která chuť masa dobře doplní. Vyzkoušejte tuto zajímavou pikantní marinádu ochucenou červeným vínem, kořením a chilli. Krok 1: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Krok 2: Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso do ní de
Podobné recepty jako Maso na grilu