Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou jsou chutným a lahodným pokrmem. V této variantě se vinná klobása spojí s aromatickými lístky tymiánu, což dodává náplni výraznou chuť. O...
Plněné žampiony portobello na grilu
Plněné žampiony portobello na grilu podávejte hned, protože nejlepší jsou ještě horké. Můžete je doplnit třeba salátem z čerstvé sezonní zeleniny. (celý recept)
Podobné recepty jako Plněné žampiony portobello na grilu
Zapečené žampiony portobello
Zapečené žampiony portobello představují výbornou alternativu k masu, díky své bohaté chuti a šťavnaté struktuře. Příprava tohoto pokrmu je snadná a rychlá, což jej...
Plněné žampiony portobello s omáčkou
Plněné žampiony portobello jsou skvělým pokrmem, který si oblíbíte pro jejich bohatou chuť a jednoduchou přípravu. Žampiony se obvykle neloupou, ale pokud máte raději...
Portobello (nejen) s uzeným sýrem
Připravte si chutné jídlo z portobello hub, které skvěle kombinuje chuť s uzeným sýrem. Tento recept nabídne vynikající zážitek z jídla, ideální pro každou příležitost....
Grilované portobello s bylinkami
Grilované portobello s bylinkami jsou skvělou volbou pro milovníky grilování a hub. Tento pokrm, ochucený čerstvou bazalkou a česnekem, nabízí vynikající chuť, která po...
Žampiony Portobello plněné cuketkou
Žampiony Portobello plněné cuketkou jsou skvělým pokrmem, který kombinuje chuť šťavnaté cukety, parmezánu a pečlivě vybraného koření. Tento lahodný pokrm se skvěle hodí jako chutný př...
Vepřová žebra v alobalu s bbq omáčkou připravená na ohni
Vepřová žebra připravená v alobalu s BBQ omáčkou jsou ideálním jídlem pro všechny milovníky přírody a dobrodružství. Tento recept využívá kovový kotel s víkem, známý...
Zapečené portobello
Zapečené portobello jsou lahodné velké žampiony, které se často označují jako steakové. Tyto krémové houbové klobouky se dají připravovat různými způsoby, podobně jako maso....
Portobello plněné zeleninou a sýrem
Portobello plněné zeleninou a sýrem je lahodný pokrm vyrobený z velkých žampionů, které jsou nejprve lehce potřeným olejem grilovány do zlatova. Jako náplň se používá s...
Portobello jako řízek
Portobello jako řízek je chutné jídlo, které se připravuje z žampionů. Ty se nejprve důkladně očistí a podle velikosti se rozříznou na poloviny nebo čtvrtiny. Vytvoří se...
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello s uzenou mozzarellou je lahodné jídlo, kde se velké žampiony prvně očistí a opatrně se odstraní jejich nohy. Tyto nohy mohou být buď nasekány a použity do náplně pro klobouky žam...
Burger s žampionem portobello, karamelizovanou cibulí a klobásou
Tento burger spojuje bohatou chuť žampionu portobello, karamelizovanou cibuli a klobásu. Jeho základ tvoří opečené bulky, které dodávají pokrmu křupavost. K přípravě je možné využít gril...
Vepřové plátky v alobalu
Vepřové plátky v alobalu jsou šťavnaté a aromatické pokrmy, které se snadno připravují. Maso se nejprve jemně naklepe a osolí, poté se umístí na plátky alobalu potřeného...
Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu
Pochoutkový pstruh je delikatesa připravovaná s čerstvými bylinkami, zeleninou a bramborami zabalenými v alobalu. Tento recept spojuje jemnou chuť pstruha s aromatický...
Grilovaný pstruh v alobalu
Grilovaný pstruh v alobalu je lahodné jídlo, které vyniká jemnou chutí ryby obohacené o máslovou směs se solí a česnekem. Při přípravě receptu je potřeba začít tím, že si necháme změk...