Štikozubec na zelenině v parním hrnci
Štikozubec na zelenině v parním hrnci je chutné a zdravé jídlo, které spojuje jemnou chuť ryby s barevnou zeleninou. K přípravě potřebujeme cibuli, žampiony a anglickou slani...
Kapr se zeleninou z parního hrnce
Kapr se zeleninou z parního hrnce je zdravé a jednoduché jídlo, které umožňuje uchovat maximální množství vitamínů. Čerstvé bylinky dodávají kapřímu masu příjemnou aroma a zajišťují jedineč...
Dušený štikozubec
Dušený štikozubec je lahodné jídlo, které se připravuje z jemného masa štikozubce dušeného s cibulí. Cibule se nejprve nakrájí a podusí na oleji s trochou vody, což dodává základní ch...
Štikozubec s rajčaty a petrželkou
Štikozubec s rajčaty a petrželkou je chutné jídlo, které vyniká jemnou rybí chutí. Medailonky ryby jsou před vařením lehce posolené a ochucené mletou paprikou a kmínem. K nim se...
Štikozubec s mrkví a bazalkou (Rychlý oběd do práce)
Štikozubec s mrkví a bazalkou je rychlý a vyvážený oběd, ideální do práce. Příprava jídla začíná dušením mrkve, zatímco se připravuje cibulka a čerstvá bazalka. Na pánvi se cibulka osmaží n...
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince je lahodné jídlo, které spojuje jemné maso štikozubce s osvěžující chutí bazalky a rajčat. Před přidáním do pokrmu se rajčata připravují tak, že s...
Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách
Ostré medailonky ze štikozubce kapského jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemné rybí maso s výraznými chutěmi. Před přípravou je důležité je důkladně rozmrazit a o...
Štikozubec na másle podávaný na pórkovém lůžku s vůní citronu
Štikozubec na másle je jemně připravená ryba, která se servíruje na aromatickém pórkovém lůžku s osvěžující citronovou vůní. Ryba má křupavou kůrku a je dochucena citronem,...
Štikozubec na pomerančích a másle
Štikozubec na pomerančích a másle je lahodné jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby s osvěžujícími tóny pomeranče a bohatostí másla. Před přípravou je ryba důkladně omyta...
Štikozubec na šalvěji s bramborovo-jablečnou přílohou
Štikozubec na šalvěji je lahodné rybí jídlo, které se připravuje z filetu štikozubce, který je předem dobře osušen. Rybí filety se zprudka opečou na pánvi s olejem, co...
Kuřecí stehna na hořčici a zelenině v parním hrnci
Kuřecí stehna na hořčici a zelenině jsou lahodným jídlem připraveným v parním hrnci. Maso je marinované v směsi hořčice, oleje, koření a prolisovaného česneku, což mu dodává bo...
Kachna v pomalém hrnci
Kachna v pomalém hrnci je skvělou volbou pro každou oslavu, kterou můžete obohatit o lahodné jídlo. V pomalém hrnci se maso kachny perfektně propeče a stane se šťavnatým a chut...
Vepřové maso na česneku se zeleninou-(Parní hrnec)
Vepřové maso na česneku se zeleninou připravujeme tak, že nejprve maso mírně naklepeme a hojně osolíme. Poté je potřeme česnekem a zakápneme worcesterem a sojovou omáčkou z obou stran. Na...
Losos se zeleninou v parním hrnci
Užijte si chutný a zdravý pokrm z lososa a zeleniny, který je připraven v parním hrnci. Tato metoda vaření zachovává výživové hodnoty a přirozenou chuť surovin, čímž vytváří...
Houskový knedlík - rychlé těsto a snadné vaření
Houskový knedlík je tradiční českou přílohou, která skvěle doplňuje hlavní jídla. Existuje mnoho variant receptů na jeho přípravu, ale tento konkrétní způsob se vyznačuje rychlým zpraco...
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci je chutné a zdravé jídlo, které se skládá z kusů kuřecích prsou marinovaných v olivovém oleji a dochucených různými kořeními, jako jsou Asado...
Kuřecí směs se zeleninou a houbami v parním hrnci
Tento pokrm se skládá z kuřecího masa nakrájeného na kostky, které je kombinováno s čerstvou zeleninou a sušenými houbami. Před samotným vařením je potřeba zeleninu n...
Králík na zelenině v pomalém hrnci
Králík na zelenině připravený v pomalém hrnci je lahodné jídlo, které vyniká šťavnatým masem a bohatou chutí. Důležitou součástí přípravy je marinizace králičích hřbetů, které se ne...

















