Štika na másle, bylinkách a žampionech
Štika na másle, bylinkách a žampionech je lahodné jídlo, které kombinuje jemnost štiky s chutí bylinek a houbovou aromatikou. Filety ze štiky se důkladně omyjí a oschnou, poté se d...
Štika na másle z Nantes
Štika na másle z Nantes je delikátní pokrm, který se vyznačuje jemnou máslovou omáčkou obohacenou o šalotku a bílé víno. Příprava začíná vytvořením cibulového základ...
Štika na másle
Štika na másle je lahodné jídlo, kde se filety ryby nejprve pokapou citronovou šťávou, osolí a opepří. Poté se na pánvi rozehřeje kombinace oleje a másla, do které se...
Štika na másle a kmínu s karamelizovanou cibulí
Štika na másle a kmínu s karamelizovanou cibulí je lahodné jídlo, které spojuje jemnou chuť ryby s bohatostí karamelizované cibule. Cibule se nakrájí na tenké plátky...
Mořská štika s máslovou cibulí
Mořská štika s máslovou cibulí je delikátní rybí pokrm, který se vyznačuje jemnými rybími řízky, jež jsou před přípravou opláchnuty a osušeny. Obohacují je svěží chuť...
Pražská štika-medajlonky
Pražská štika-medajlonky je lahodné jídlo, které se připravuje z porcí ryb potřených chutnou pastou vyrobenou z másla, sardelové pasty, citronové šťávy a pepře. Rybí porce se pečou v pek...
Filet z mořské štiky na másle se salátem z červené řepy
Filet z mořské štiky je lehké a chutné jídlo připravené na másle. Ryba se před smažením dochutí citronem, solí a kmínem, což jí dodává příjemnou chuť. V jídelní variantě...
Štika pečená s bylinkami
Štika pečená s bylinkami je vynikající pokrm, který oceníte pro jeho skvělou chuť a jednoduchou přípravu. Nejprve se porce štiky osolí a posypou kmínem a směsí vonných bylinek. Poté se ryba...
Tilápie na přepuštěném másle a bylinkách
Tilápie je ryba s bílým masem a jemně nasládlou chutí, která je díky své bezkostnosti velmi oblíbená. V tomto pokrmu je připravena na přepuštěném másle, což jí dodává bohatou ch...
Štika na smetaně
Štika na smetaně je lahodné a šťavnaté rybí jídlo, které se připravuje z porcí štiky, které jsou prokládány tenkými nudličkami slaniny. Ryba se dochutí solí, pepřem a z...
Candát na másle a bylinkách
Candát na másle a bylinkách je delikátní jídlo, které vyniká chutí svěží ryby doplněné aromatickými bylinkami. K přípravě se používají očištěné a osušené filety candáta, které se před vař...
Candát se zeleninou na másle a bylinkách
Candát se zeleninou na másle a bylinkách je lahodné jídlo, které kombinuje jemné maso ryby s chutnou zeleninou. Příprava zahrnuje krátké povaření zeleniny, kterou lze použít č...
Pangasius na másle a bylinkách
Pangasius na másle a bylinkách je chutné jídlo, které se připravuje z jemně osoleného filetu pangasia. K přípravě se používá také cibule, která se nakrájí na tenké proužky. Na p...
Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách
Ostré medailonky ze štikozubce kapského jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemné rybí maso s výraznými chutěmi. Před přípravou je důležité je důkladně rozmrazit a...
Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí
Pstruh na másle s cibulkou a bylinkovou solí je lahodné jídlo, které si vás získá svou jednoduchostí a skvělou chutí. Tento pokrm se připravuje z čerstvého pstruha, který se pečlivě omyje...
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Tovačovský pstruh je lahodná ryba, která se připravuje pečením v troubě na voňavých bylinkách. Před samotnou přípravou se pstruh důkladně vykuchá, vyčistí a omyje. Po osu...















