Minutková šťáva
Minutková šťáva - recept: Kosti rozsekáme dáme je na rozehřáté sádlo, přidáme sůl, pepř, dáme do trouby péct. Když jsou kosti částečně vypečené, tak k nim přidáme cibuli a
Podobné recepty jako Minutková šťáva
Šťáva k masu
Máte upečené dobré kuře, vepřovou pečeni, nebo kousek hovězího masa a přitom chybí chutný sos na přelití? Není tak těžké si ho připravit bokem a mít ho dostatek na nakrájenou pečeni i jakoukoliv vhodnou přílohu. Krok 1: Špek nakrájíme na kostičky a rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a tuk a restu
Podobné recepty jako Šťáva k masu
Šťáva(omáčka)k masu recept
Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu, nebo omáčku. Šťáva k masu bude rychle hotová, její příprava je nenáročná a vy tak zbylé maso dobře využijete k dalšímu jídlu. Krok 1: Uzeninu nakrájíme na jemné nudličky, pórek na tenké plátky a rajčátka překrojíme na 3 díly.
Podobné recepty jako Šťáva(omáčka)k masu
Pikantní přírodní šťáva k masu recept
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, žampiony sloupneme a i s nožkama na
Podobné recepty jako Pikantní přírodní šťáva k masu
100% rajská šťáva sterilovaná
Čistou šťávu s dužinou bez slupek a peciček (když vám nějaká uteče, nic se neděje) naléváme do připravených čistých sklenic, dobře uzavřeme a dáme sterilovat od bodu varu na 10 minut. Použití: na rajskou omáčku, polévku, džusy... a hlavně na Bloody Mary! :-)))) Nenechte si ujít sezónní inspirace a r
Podobné recepty jako 100% rajská šťáva sterilovaná
Maso ve vlastní šťávě recept
Krok 1: Do zavařovací sklenice vložíme kousek vepřové kůže, naplníme masem do 3/4 a nahoru můžeme dát opět kousek kůže (ke králičímu vložíme kousek bůčku nebo alespoň kůži s kouskem tuku) a nasypeme lžičku soli. Krok 2: Hrdlo sklenice i víčko otřeme alpou nebo alkoholem kvůli odmaštění. Víčka zásadn
Podobné recepty jako Maso ve vlastní šťávě
Šťáva z malin, jahod apod.
Šťáva z malin, jahod apod. - recept: Štávu zahřejeme na 85 °C (rychle) přidáme cukr a kyselinu, necháme rozpustit. Nevaříme! Plníme do lahví, pevně uzavřeme a skladujeme ve vodorovné.
Podobné recepty jako Šťáva z malin, jahod apod.
Vepřové maso ve vlastní šťávě recept
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, kůže na čtverečky. Krok 2: Přidáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vaříme v pomalém hrnci 8 hodin na Low. Krok 3: Uvařené pak rozdělíme do zavařovacích sklenic, otřeme hrdlo sklenice, dobře zavřeme a zaváříme 2 hodiny při 100 °C. Maso nakrájíme na kostk
Podobné recepty jako Vepřové maso ve vlastní šťávě
Šťáva z červené řepy
Šťáva z červené řepy - recept: Červenu řepu oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme na robotu. Omyté citrony nakrájíme na plátky, kdo se bojí slupek z citronů může vymačkat jen šťávu,
Podobné recepty jako Šťáva z červené řepy
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Krok 1: Maso nakrájíme na 2-3 cm kostky, promícháme se solí a dáme na cca 2 hodiny do lednici uležet. Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na čtverce asi tak 5x5 cm. Krok 2: Do každé sklenice dáme na dno čtverec kůže, naplníme masem, opět dáme čtverec kůže, lžíci převařené vody, lžičku sádla a
Podobné recepty jako Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Mäso na šťave recept
Krok 1: Mäso nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme. Krok 2: Cibuľu nakrájame nadrobno a smažíme 2 min na oleji. Pridáme nachystané mäso, nakrájané na plátky (asi 1,5-2 cm hrubé). Mäso osmažíme z oboch strán, zaberie to asi 15 min. Je dobré mäso očistiť od bielych tučných častí.
Podobné recepty jako Mäso na šťave
Trvanlivé ovocné šťávy recept
Osvěžující a sladká ovocná šťáva zajisté v parném létě přijde k chuti nejen dětem, ale i dospělým. Zpracovat do ní můžete jakékoliv ovoce ze zahrádky. A pokud ji budete dobře skladovat, vydrží i dva roky. Krok 1: Ovoce pečlivě omyjeme, nejlépe třikrát, z toho jednou ve vlažné vodě.
Podobné recepty jako Trvanlivé ovocné šťávy
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Kousky vepřového masa podusíme se zeleninou podle chuti, doplníme kořením a vývarem. Hotovou směs s omáčkou podáváme třeba s rýží. Krok 1: Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. Nasekáme cibulku, kterou dáme na tuku zpěnit dozlatova. Poté vložíme maso, osolíme, opepříme a necháme
Podobné recepty jako Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Vepřové maso je u nás velmi dobře dostupné, a tak není divu, že na jeho úpravu existuje nespočet receptů. V tomto receptu najdete dušené kostky masa na cibuli, kořeněné zázvorem a česnekem. Omáčku není třeba zahušťovat, o to se postará právě cibule.
Podobné recepty jako Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Šťávička za studena dělaná recept
Z čerstvého rybízu můžeme připravit výbornou osvěžující šťávu, kterou oceníme hlavně během horkých dnů. Pokud přidáme i maliny, bude krásně vonět. Ovoce nevaříme, díky tomu nepřijdeme o vitamíny, které obsahuje.
Podobné recepty jako Šťávička za studena dělaná
Kuřecí špalíky ve vlastní šťávě recept
Maso z kuřecích stehen nakrájíme na menší špalíky, osolíme, opepříme a smícháme s velmi jemno nakrájenou cibulí a trochou oleje. Necháme cca 15 minut odležet v chladnu. Rozehřejeme si pánev Wok a kuřecí směs začneme velmi zprudka opékat. Restujeme, dokud maso není dokonale orestované.
Podobné recepty jako Kuřecí špalíky ve vlastní šťávě
Fotografie k receptu Domácí vývar z vepřových kostí se ...
Fotografie k receptu Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky. Dom ů - Recepty - Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky. 1 / 3 Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky Zpět na recept Sanynka Sanynka Směs noček Sanynka Předchozí Následu
Podobné recepty jako Fotografie ku Domácí vývar z vepřových kostí se ...
Husí paštika se sušenými švestkami recept
Nejprve oberte zbylé maso z kostí a nakrájejte na kousky. Játra očistěte, také nakrájejte na menší části a cibuli na kostičky. Na pánvi nechte rozpustit sádlo a cibuli na něm orestujte, přihoďte játra s tymiánem a asi 3 minutky opékejte. Pak k játrům přidejte pokrájené maso, posekaný česnek, osolte
Podobné recepty jako Husí paštika se sušenými švestkami
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky recept
Sójovové kostky zalejeme horkým vývarem, který jsme si připravili z 500 ml vody a bujónu. Necháme asi 10 minut nabobtnat, ocedíme, trochu vymačkáme a společně s játry pomeleme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, petrželku, osolíme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
Podobné recepty jako Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky