Šťáva k masu
Šťáva k masu Máte upečené dobré kuře, vepřovou pečeni, nebo kousek hovězího masa a přitom chybí chutný sos na přelití? Není tak těžké si ho připravit bokem a mít ho dostatek na nakrájenou pečeni i jakoukoliv vhodnou přílohu.
Podobné recepty jako Šťáva k masu
Šťáva(omáčka)k masu recept
Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu, nebo omáčku. Šťáva k masu bude rychle hotová, její příprava je nenáročná a vy tak zbylé maso dobře využijete k dalšímu jídlu.
Podobné recepty jako Šťáva(omáčka)k masu
Pikantní přírodní šťáva k masu recept
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé.
Podobné recepty jako Pikantní přírodní šťáva k masu
Minutková šťáva
Kosti rozsekáme dáme je na rozehřáté sádlo, přidáme sůl, pepř, dáme do trouby péct. Když jsou kosti částečně vypečené, tak k nim přidáme cibuli a mrkev nakrájenou na kolečka. Osmahneme co nejvíce do tmava, ale tak, abychom nespálili cibuli.
Podobné recepty jako Minutková šťáva
Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě
Maso ve vlastní šťávě patří mezi oblíbené pohotovostní suroviny, které se vyplatí mít ve spíži. Protože je maso už uvařené, stačí jen orestovat cibuli, na ni vyklepnout sklenici masa a během chvíle připravit rychlou a chutnou večeři. Sklenice s masem se hodí i na cestách, na chatě z něj můžete vařit
Podobné recepty jako Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě
Maso ve vlastní šťávě recept
Krok 1: Do zavařovací sklenice vložíme kousek vepřové kůže, naplníme masem do 3/4 a nahoru můžeme dát opět kousek kůže (ke králičímu vložíme kousek bůčku nebo alespoň kůži s kouskem tuku) a nasypeme lžičku soli. Krok 2: Hrdlo sklenice i víčko otřeme alpou nebo alkoholem kvůli odmaštění. Víčka zásadn
Podobné recepty jako Maso ve vlastní šťávě
100% rajská šťáva sterilovaná
Čistou šťávu s dužinou bez slupek a peciček (když vám nějaká uteče, nic se neděje) naléváme do připravených čistých sklenic, dobře uzavřeme a dáme sterilovat od bodu varu na 10 minut. Použití: na rajskou omáčku, polévku, džusy... a hlavně na Bloody Mary! :-)))) Nenechte si ujít sezónní inspirace a r
Podobné recepty jako 100% rajská šťáva sterilovaná
Smetanová omáčka k těstovinám a masu
Smetanová omáčka k těstovinám a masu - recept: Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na drobno nasekanou cibuli a necháme trochu osmahnout. Mezitím si na drobno nasekáme okurky a libeček. Cibuli.
Podobné recepty jako Smetanová omáčka k těstovinám a masu
Mäso na šťave recept
Krok 1: Mäso nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme. Krok 2: Cibuľu nakrájame nadrobno a smažíme 2 min na oleji. Pridáme nachystané mäso, nakrájané na plátky (asi 1,5-2 cm hrubé). Mäso osmažíme z oboch strán, zaberie to asi 15 min. Je dobré mäso očistiť od bielych tučných častí.
Podobné recepty jako Mäso na šťave
Šťáva (omáčka) k masu fotografie 1
Fotografie k receptu Šťáva (omáčka) k masu. Dom ů - Recepty - Šťáva (omáčka) k masu. 1 / 3 Šťáva (omáčka) k masu Zpět na recept Šťáva(omáčka)k masu Anna Kocikova Detali Anna Kocikova Zeleninu a uzeninu nakrájíme a vložíme do usmažené a naředěné zásmažky.Okořeníme,provaříme a podáváme Anna Kocikova P
Podobné recepty jako Šťáva (omáčka) k masu fotografie 1
Šťáva k masu fotografie 2
Fotografie k receptu Šťáva k masu. Domů - Recepty - Šťáva k masu Recepty - Šťáva k masu. 1 / 3 Šťáva k masu Zpět na recept
Podobné recepty jako Šťáva k masu fotografie 2
Šťáva k masu fotografie 1
Fotografie k receptu Šťáva k masu. Dom ů - Recepty - Šťáva k masu. Zpět na recept. Šťáva k masu RubyRom RubyRom RubyRom Předchozí Následující 1 z 3. Předchozí ...
Podobné recepty jako Šťáva k masu fotografie 1
Mátová omáčka k masu recept
Omáčka se hodí jak zastudena i jako teplá omáčka k mnoha druhům masa, nejlepší je ale k hovězímu masu. Jablka oloupeme a omyjeme, nakrájíme a dáme do kastrůlku. Zalijeme sklenkou vody a ohříváme, dokud se jablíčka nerozvaří.
Podobné recepty jako Mátová omáčka k masu
Omáčka k uzenému masu recept
Uzené maso je oblíbené pro svoji výraznou kouřovou chuť. Jeho využití v kuchyni je opravdu široké, ať už se ho rozhodneme uvařit ve vodě, nebo třeba upéct v troubě s kořeněnou omáčkou, která jeho chuť ještě vylepší. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Na rozpáleném oleji ji osmažíme do zla
Podobné recepty jako Omáčka k uzenému masu
Vepřové maso ve vlastní šťávě recept
Zavařené maso můžeme využít na mnoho způsobů při různých příležitostech. Nejprve jej s kořením uvaříme v pomalém hrnci a poté, ve sklenicích, zavaříme. Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, kůže na čtverečky. Krok 2: Přidáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vaříme v pomalém hrnci 8 hodin na
Podobné recepty jako Vepřové maso ve vlastní šťávě
Omáčka k těstovinám z mletého masa, zeleniny a koření ...
Krok 1: Na oleji zpěníme pokrájenou červenou cibuli, přidáme restovat mleté vepřové maso, pokrájenou jarní cibulku a utřený česnek. Zamícháme, přilijeme rajskou šťávu, malinko podlijeme vodou a dusíme doměkka. Krok 2: Dochutíme čubricou a dál podle chuti osolíme. Nakonec vmícháme mraženou zeleninu,
Podobné recepty jako Omáčka k těstovinám z mletého masa, zeleniny a koření ...
Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou recept
Maso si nakrájíme na menší čtverečky, mírně je naklepeme a naložíme do šťávy-do oleje přimícháme veškeré koření, sůl a promícháme. Maso necháme alespoň 1 hodinu ve šťávě, jen občas maso promícháme.
Podobné recepty jako Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Smetanová omáčka (na těstoviny, k masu) recept
Houbovou variantu podáváme buďto s těstovinami nebo k pečenému masu s brambory. Sýrová varianta se nejlépe hodí k čerstvým těstovinám.
Podobné recepty jako Smetanová omáčka (na těstoviny, k masu)