Řízky z divočáka s pečenou zeleninou a bramborami
Pokud máte příležitost vyzkoušet divočáka, určitě neváhejte a dejte mu šanci. Tento recept na řízky z divočáka je skvělou volbou. Maso má vynikající chuť a použití alkoho...
Medailonky z divočáka s kuřecími játry
Připravte si vynikající pokrm v podobě medailonků z divočáka podávaných s kuřecími játry podle našeho receptu....
Bulka s trhanou plecí z divočáka a cibulovým chutney
Bulka s trhanou plecí z divočáka a cibulovým chutney představuje vynikající pokrm, který si v poslední době získal popularitu. Tento recept se od běžných variant trhaného masa...
Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou
Připravte si lahodný pokrm z divočáka podávaný na lůžku z čerstvé zeleniny, doplněný o pikantní omáčku z rybízu, který dodá jídlu originální chuťový zážitek....
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka, neboli kančí guláš, je vynikající pokrm, který vás okouzlí svou výraznou chutí a aroma. Tento tradiční recept přináší dokonalou kombinaci kvalitního...
Vepřové řízky od babičky
Připravte si lahodné vepřové řízky inspirované tradiční kuchyní našich babiček podle našeho receptu....
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Kančí svíčková, která se může připravit i z jiné zvěřiny, je tradiční sváteční pokrm naší kuchyně. Tento recept nabízí možnost ochutnat svíčkovou omáčku v netradičním pojetí, kdy m...
Marinované medailonky z divočáka
Marinované medailonky z divočáka jsou delikátní a voňavé pokrmy, které zaujmou svou jemností. K jejich dochucení postačí prostá bylinková marináda, jež ještě více zvýrazní ch...
Klasické řízky z mletého masa
Připravte si lahodné řízky z mletého masa podle našeho receptu. Toto jídlo je klasikou, která potěší vaše chuťové pohárky....
Pečeně z divočáka
Pokud máte rádi zvěřinu, jistě vás nadchne pečeně z divočáka. Tento delikátní pokrm se vyznačuje bohatou chutí a vůní, a k jeho přípravě se používá kvalitní červené...
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Guláš z divočáka je vydatné a chutné jídlo, jehož příprava začíná rozškvařením kostiček špeku v kastrolu. Poté se přidává nakrájená cibule, která se restuje do zlatova, přičemž je důleži...
Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Rychlé ragú z divočáka je lahodné jídlo, které osloví jak milovníky zvěřiny, tak i ty, kteří ji teprve objevují. Tento pokrm nevyžaduje dlouhé marinování či složité pří...
Játra z divočáka po myslivecku
Játra z divočáka po myslivecku jsou chutným pokrmem, který vyniká svou aromatickou a výraznou chutí. Před přípravou je třeba játra důkladně omýt a nakrájet na menší kostky. Tyto kusy...
Smažené řízky s hříbkovou omáčkou
Smažené řízky jsou delikatesa, kterou si oblíbí každý. Tento recept pochází z Bavorska a nabízí šťavnaté řízky z krkovice, které jsou dokonale usmažené do křupava a zlatova. Jsou podáv...
Obrácené řízky z vepřové krkovice
Obrácené řízky z vepřové krkovice jsou vynikající volbou pro rodinný oběd. Tyto šťavnaté řízky jsou předem marinované v zakysané smetaně, což jim dodává jemnou chuť a křehkost....
Kančí řízky
Kančí řízky jsou chutné maso upravené v obalu z vajec a cibule. Před přípravou je potřeba cibuli jemně nastrouhat nebo rozmixovat a poté ji smíchat s rozšlehanými a os...