Úhoř na másle
Úhoř na másle je pokrm připravený z čerstvě vykuchaného a očištěného úhoře, který se zbaví kůže a nakrájí na kousky. Tyto kousky se dochutí solí a pepřem a jemně se obalí v mouce. Na...
Úhoř pana D.
Úhoř pana D. je pokrm, který se připravuje z úhoře nakrájeného na kousky o délce přibližně 5 cm. Vnitřek těchto kousků se důkladně vyčistí česnekem smíchaným se solí....
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na másle s kmínem je lahodné jídlo, které si můžete jednoduše připravit podle našeho receptu. Tento pokrm spojuje jemnou chuť pstruha s bohatou, máslovou omáčkou a ar...
Kotlety na másle s jablky
Připravte si lahodné kotlety, které jsou osmažené na másle a podávané s jablky. Tento pokrm spojí chutě měkkého masa a sladkých jablek, což vytváří vynikající kombinaci, kter...
Chřest na másle a jablečném cideru se sušenou šunkou
Chřest na másle a jablečném cideru se sušenou šunkou je delikátní pokrm, který kombinuje jemnou chuť chřestu s bohatostí másla a osvěžujícími tóny jablečného cideru. Te...
Okoun na másle a kmínu
Připravte si lahodné jídlo z okouna, který je osmažený na másle a dochucený kmínem. Tento pokrm spojuje jemnou chuť ryby s aromatickým kořením, což vytváří skvělou ko...
Candát a chřest na másle
Candát s chřestem na másle je jemné a chutné jídlo, které vyniká svými přírodními chutěmi. Křehký candát je skvěle připravený, když je osmahnutý na másle, což z něj činí lahodnou...
Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách
Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách je chutné pokrm, který začíná přípravou masa. Vepřové maso se krájí na tenké plátky, což usnadňuje manipulaci a zaji...
Těstoviny, máslo, šalvěj,...
Připravte si lahodný pokrm z těstovin s máslem a šalvějí podle našeho receptu....
Kapr na másle
Kapr na másle zase trochu jinak. Vyzkoušený a moc dobrý recept. Bude chutnat třeba s pečenými brambory. Porce kapra očistíme a z obou stran osolíme. Pak stranu s kůží pokapeme citronovou šťávou. Ve vyšší pánvi porce kapra smažíme na másle z obou stran, přibližně 10 minut, až je maso hotové.
Podobné recepty jako Kapr na másle
Růžovky na másle a kmínu
Růžovky na másle a kmínu jsou lahodné houbové pokrmy, které se připravují ze zbavených nožiček a omytých hub. Tyto houby se jemně osolí a posypou drceným kmínem, poté se lehce obalí...
Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí
Pstruh na másle s cibulkou a bylinkovou solí je lahodné jídlo, které si vás získá svou jednoduchostí a skvělou chutí. Tento pokrm se připravuje z čerstvého pstruha, který se pečlivě omyje...
Bylinková treska na másle a kmínu
Bylinková treska na másle a kmínu je delikátní pokrm, který zdůrazňuje jemnou chuť rybího masa. Filety z tresky jsou ochuceny a potřeny voňavým bylinkovým máslem, které spolu...
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Drůbeží játra restovaná na másle s cibulí a hřebíčkem představují klasické pojetí přípravy jater, které je mnohým známé. Tento recept však zahrnuje drobnou, ale zásadní in...
Krevety na česneku a másle
Krevety na česneku a másle přinášejí jedinečný kulinářský zážitek, který vám umožní vychutnat si chuť moře přímo ve vaší kuchyni. Tento jednoduchý recept kombinuje šťavnaté krevety s bohat...
Vepřové na másle
Vepřové na másle je chutné jídlo, které se připravuje z plátků masa, které jsou mírně naklepané a okořeněné solí a pepřem. Maso se potom obalí v mouce a orestuje na ol...
Candát na másle a bylinkách
Candát na másle a bylinkách je delikátní jídlo, které vyniká chutí svěží ryby doplněné aromatickými bylinkami. K přípravě se používají očištěné a osušené filety candáta, které se před vař...
Kuře na másle a čerstvé majoránce
Kuře na másle a čerstvé majoránce je lahodné jídlo, které se vyznačuje křehkým masem a aromatickou chutí čerstvé bylinky. Při jeho přípravě se kuře nejprve důkladně omyje...
Kuře pečené na másle s kmínem
Kuře pečené na másle s kmínem je lahodné jídlo, které se připravuje z kousků kuřete, jež jsou nejprve osolené a poté opečené na směsi oleje a másla do zlatohnědé barvy. Při pečení se...