Sdílet:

Jikry z okouna recept


Jikry z okouna recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jikry z okouna, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jikry z okouna. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jikry z okouna receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Nilský okoun v kabátku z cornflakes recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nilský okoun v kabátku z cornflakes recept

Filet z okouna, potřeme olivovým olejem a posolíme hrubozrnnou solí a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Mezitím si dáme do igelitového sáčku cca 4 polévkové lžíce cornflakes (kukuřičných lupínků) a 1 polévkovou lžíci slunečnicových semínek. Tuto směs ručně rozdrtíme na jemnější strukturu. Rozkl

Podobné recepty jako Nilský okoun v kabátku z cornflakes

Mánkova pomazánka z kapřích jiker recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Mánkova pomazánka z kapřích jiker recept

Přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a nadrobno nakrájenou kůru z citronu naloženého v soli. Ochutíme pepřem, solí a rozmělníme na pastu. Brambory uvařené ve slupce necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Jak dlouho vařit celé brambory ve slupce?

Podobné recepty jako Mánkova pomazánka z kapřích jiker

Řízky jikernáčky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Řízky jikernáčky recept

Jikry dáme do síta, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rozdělíme je na porce, lehce osolíme a poprášíme pepřem a česnekem. Poté je obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci se sojovou omáčkou a v nadrcených chipsech. Smažíme po obou stranách v rozehřátém tuku do zlatavé barvy.

Podobné recepty jako Řízky jikernáčky

Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky recept ...

Suroviny: okoun nilský, tymián, tymián citronový, čočka, rozmarýn čerstvý, cibulka jarní, crème frâiche, bulgur, bujón zeleninový, máslo, olej olivový, mléko, Nejprve si namočte čočku asi tak na hodinu do studené vody. Mezitím si naložte rybu - větvičky citronového tymiánu oberte a ponechejte si jen

Podobné recepty jako Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky ...

Okoun nilský s bylinkovým máslem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Okoun nilský s bylinkovým máslem recept

Suroviny: okoun nilský, máslo bylinkové, sůl, olej slunečnicový. Filet z okouna, rozdělíme na dvě stejné porce a to příčně, aby byla zachována cca 2-3 cm výška masa. Filety bohatě osolíme a necháme cca 2 hodiny….

Podobné recepty jako Okoun nilský s bylinkovým máslem

Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu recept ...

Filet okouna nakrájený na kousky a obalený bazalko-parmezánovým pestem pomalu opečeme na přepuštěném másle, dokud není maso kompletně propečené a poté necháme odpočinout na pánvičce ve výpeku z přepuštěného másla. Podáváme s vařenou zeleninou, tatarkou a nejlépe čerstvě upečenou bagetou. Poznámka au

Podobné recepty jako Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu ...

recept internet
recept internet

Karbanátky z jiker

1 Jikry společně se syrovým rybím masem v poměru 1:1 posekáme ve strojku společně s kořením na polotuhou hmotu. Tak se zbavíme i eventuálních malých kostiček, tzv. "vidliček". Hmotu dáme do mísy a přidáme najemno nasekanou cibuli. Pokud chceme větší množství, je možno nastavit strouhankou. Rybí maso

Podobné recepty jako Karbanátky z jiker

Nilský okoun, smažený v chutné strouhance recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nilský okoun, smažený v chutné strouhance recept

Suroviny: okoun nilský, sůl mořská, , olej olivový, petrželka, mouka hladká, olej, strouhanka. Rybí filety omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu, zakapeme olivovým olejem a posypeme nadrcenou petrželkou.Necháme….

Podobné recepty jako Nilský okoun, smažený v chutné strouhance

Jikra na ruský způsob + salát z červené řepy recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jikra na ruský způsob + salát z červené řepy recept

Lilek můžeme nasolit a nechat odkapat vodu. Nakrájené na kousky dáme do mixeru společně s cibulí česnekem a rajčatama, které před tím blanšírujeme v horké vodě a sloupneme slupku. Vše promixujeme a dochutíme solí, pepřem, cukrem, octem a olejem. Nakonec můžeme přidat zelenou petrželku.

Podobné recepty jako Jikra na ruský způsob + salát z červené řepy

recept internet
recept internet

Pikantní jikry

Postup přípravy receptu. 1. Očištěné žampiony podusíme na másle, přidáme strouhanku, nakrájené jikry, sůl a promícháme. Tuto směs zabalíme alobalu (4 balíčky) potřených máslem a v troubě pečeme 15 minut.

Podobné recepty jako Pikantní jikry

Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou recept ...

Cibuli a česnek oloupeme a na jemno nasekáme, okurku oloupeme a rozkrájíme na větší kostky. Brambory oloupeme, překrájíme na osminy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Na pánvi rozpustíme máslo se lžící oleje, rybu opečeme, zastříkneme trochou citronové šťávy, podlijeme vodou a podusíme doměkka.

Podobné recepty jako Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou ...

Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou recept

Filet okouna pomalu opečeme na přepuštěném másle do měkka a poté necháme okapat na papírové utěrce. Podáváme s přílohou – nové vařené brambory ve slupce. Poznámka autora receptu ... a zase ten "vokoun". Ryby jsou přece zdravé.

Podobné recepty jako Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou

Vánoční rybí polévka z kapra s jikrami a mlíčím

Rybí polévka patří k tradičním českým vánočním pokrmům. Vyzkoušejte výborný recept, o který se s námi podělila Jana alias Češka z Česka. Vývar z kapří hlavy a odřezků doplňuje na másle osmažená kořenová zelenina. A nesmí chybět ani delikátní jikry a mlíčí a samozřejmě křupavé krutony.

Podobné recepty jako Vánoční rybí polévka z kapra s jikrami a mlíčím

Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku recept ...

V misce si uděláme těstíčko z jedné lžičky brusinkové marmelády, bílku a hl. mouky. Kostky okouna posolíme a napichujeme na špejli. Vzniklé rybí ražničí obalíme v těstíčku a vkládáme do rozpálené vyšší vrstvy oleje a smažíme.

Podobné recepty jako Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku ...

recept internet
recept internet

Okoun mořský na maďarský způsobb

Z očištěného, vykuchaného, umytého a osušeného okouna sa nakrájí kusy, 200 g na porci, a osolí se. Na másle se zpění na kolečka nakrájená cibule, zapráší mletou paprikou, opraží, zastříkne vývarem, přidá se na nudličky nakrájená paprika, na kousky nakrájená, oloupaná rajčata, zalije se vývarem a krá

Podobné recepty jako Okoun mořský na maďarský způsobb

Dušený okoun a fit brambory recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušený okoun a fit brambory recept

Položíte okouna, přidáte jarní cibulku, pórek, máslo, polijete citronem, zabalíte pečicím papírem do úhledného balíčku a dáte do předehřáté trouby na 200°C asi tak na 20 minut. Fit brambory uděláme tak, že si oškrábeme brambory a očistíme mrkev, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme

Podobné recepty jako Dušený okoun a fit brambory

Pečený candát s máslovou zeleninou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečený candát s máslovou zeleninou recept

Troubu rozpálíme na 180 °C a candáta pečeme asi 30-40 minut. V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ). Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.

Podobné recepty jako Pečený candát s máslovou zeleninou

Nilský okoun „MALAYSIA“ recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nilský okoun „MALAYSIA“ recept

Filet z okouna nakrájíme na porce cca 5 x 5 cm, posolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 2 hodiny odležet v chladu. Do pánve dáme olej a po jeho rozpálení vložíme mražené předsmažené brambory s příchutí koření Country (tzv. americké brambory).

Podobné recepty jako Nilský okoun „MALAYSIA“

Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím recept

Na másle orestujeme nastrouhanou kořenovou zeleninu, přidáme restovat i pokrájené jikry a mlíčí. Zalijeme rybím vývarem, necháme probublat a nalijeme zpět do polévky. Povaříme. Polévku dochutíme solí, pepřem a mletým muškátovým oříškem.

Podobné recepty jako Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím

Bylinkový okoun recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bylinkový okoun recept

Filety okouna osolíme, opepříme z obou stran a necháme asi dvě hodiny odpočinout. V misce si utřeme 50 g másla přidáme kůru z citronu, nadrobno nasekané bylinky, mořskou sůl a citronový pepř. Takto připravené máslo pořádně promícháme. Do pánve dáme zbytek másla a necháme rozpálit, vložíme filety a z

Podobné recepty jako Bylinkový okoun

Okoun na másle a kmínu
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Okoun na másle a kmínu

Postup přípravy receptu. 1. Očištěnou rybu osolte, opepřete, posypte kmínem a osmažte na přepuštěném másle z obou stran dozlatova. Ke konci posypejte celým kmínem. Podávejte s bramborami. 2. NÁŠ TIP. 3. Čím déle na něm zůstanou šupiny, tím hůře půjdou dolů.

Podobné recepty jako Okoun na másle a kmínu

Filet z ryby Bibi na citronech s kouřovou vůní recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Filet z ryby Bibi na citronech s kouřovou vůní recept

Filety položíme na slaninový podklad,ze zbylé půlky citronu si nakrájíme tenká kolečka,rybičku pěkně obložíme, přihodíme rozmarýn a dáme péci do vyhřáté trouby 220 °C, cca 10-15 minut. Poznámka autorky receptu Rybičku jsem dostala od Bibinky,ale ani ona nevěděla,jak se rybka jmenuje...

Podobné recepty jako Filet z ryby Bibi na citronech s kouřovou vůní

Jikry s mlíčím v remuládě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jikry s mlíčím v remuládě recept

Umyté jikry a mlíčí uvaříme ve vodě s rozkrojenou cibulí, okyselené, osolené a oslazené podle chuti, i s kořením. Velice mírným varem, stačí 10, max. 15 minut. V tomto vývaru je necháme do druhého dne. Scedíme, kromě bobkového listu vybereme všechno koření, skládáme do skleněné nádoby a zaléváme rem

Podobné recepty jako Jikry s mlíčím v remuládě



×