Poslední články v magazínu
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...
Top 10 jedlých hub
Všeobecně platí, že houby začnou růst několik dní po vydatnějším dešti, po kterém následují teplé dny. Tenhle zvláštní ko...
Top 10 letních nápojů
Že je dodržování pitného režimu důležitá součást zdravého života, víme všichni asi dobře. Zvlášť v horkém létě je pravide...
Jak šmakuje Moravskoslezsko
Nemusí být na škodu na chvíli zapomenout na hamburgery, čínské nudle, pizzy, špagety, krevety a hranolky a poohlédnout se...
O jídle surfařka Tereza Olivová
Tereza Olivová je několika násobná mistryně ČR v surfingu, propagátorka surfingu a majitelka cestovky Surf-trip.cz. Ah...
Polopatě
Pořadů o zahradách, bydlení, vaření, pěstování ovoce, zeleniny a rostlin všeho druhu vůbec, je na televizní obrazovce nes...
Kouzelné bylinky
Asi každý má svůj oblíbený bylinkový čaj, který si vaří při nachlazení, když nemůže usnout nebo pro uklidnění. Ale málokd...
Nejlepší těstoviny
Milujeme je asi všichni, ale může se zdát, že když chceme zhubnout nebo začít jíst zdravě, těstoviny nejsou tou nejvhodně...
Kluci v akci
Kdo by nevěděl, o čem je pořad s tímto názvem, ať si zkusí zapnout ČT1 v sobotu v podvečer. Ale nejspíš to víme už dávno ...
O jídle Mike Trafik z PSH
Tentokrát jsme se na rozhovor sešli s DJem, producentem a nově také restauratérem Mikem Trafikem ze skupiny PSH. Jak je n...
Sladidla - aneb čím vším se dají osladit pokrmy?
Sladkosti vábily většinu z nás, již když jsme byli malými dětmi – barevná roksová lízátka, smetanové karamelky, na jazyku...
Deník Dity P.
Nenechme se zmást zavádějícím názvem, tenhle pořad je opravdu o vaření. Ale také o životním postoji, chcete-li krédu, Dit...
Koření a jeho použití v kuchyni
Nejdříve něco o koření Většina z nás si vaření bez koření snad ani nedokáže představit. Používáme ho v kuchyni k příprav...
Nejzdravější nápoj na světě
Nejzdravější nápoj na světě Když se řekne voda, co si představíte? Někdo z vás širé moře, někdo obyčejnou čirou kapalinu...
Rozpal to, šéfe
V dnešní době nám už zahrada neslouží jen k pěstování zeleniny a k polehávání u bazénu a opalování. Člověk tam hledá odpo...
O jídle s Katem z Prago Union
S Katem známým také pod jménem Deph, aktuálně působícím ve skupině Prago Union, jsme se sešli v restauraci Paláce Akropo...
Nový Recept na jídlo
Přinášíme Vám novou verzi receptového webu Recept na jídlo nabitou novými funkcemi a opatřenou novým vzhledem. Co nová...
Bylinky a jejich využití v kuchyni
Bylinky byly a vždy budou tradičním kořením naší kuchyně. Skoro každá hospodyňka na zahrádce pěstuje petrželku, pažitku -...
Zázrak přírody – chia semínka
Také se ve vašem okolí diskutuje o zázračných semínkách, které si dnes každý kupuje na kila? Chia semínka se stala fenomé...
Ano, šéfe
Charizmatická osobnost vždycky přitahuje velkou pozornost a najít takového člověka je samo o sobě velká výhra. A když je ...
Babica vs. Sapík
Pořad o vaření Babica vs. Sapík můžeme vidět každý víkend na TV Barrandov a dá se o něm říci že je to pořad profesiální ...
PROSTŘENO
Jedním z fenoménů dnešní doby, kdy se lidé snaží žít zdravěji a patří sem tedy i zdravější stravování, jsou televizní poř...