Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách recept ...
recepty divina recept z jelení plece jeleni plecko recept jelení plecko recepty zvěřina na hříbkách jelen recept jeleni na vine divina recepty. Suroviny: plec vepřová, cibule, slanina uzená, hříbky sušené, borůvky, víno červené suché, sůl, pepř mletý, cukr krystal, tymián, pomeranče.
Podobné recepty jako Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách ...
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách fotografie 3
Fotografie k receptu Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Domů - Recepty - Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Zpět na recept
Podobné recepty jako Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách fotografie 3
Rebarborový krémový koláč
Tento skvělý jarní koláč zmizí z vašeho než řeknete švec. Při přípravě nepoužívejte elektrický mixér, protože díky mecha
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách fotografie 4
Fotografie k receptu Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Domů - Recepty - Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Zpět na recept
Podobné recepty jako Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách fotografie 4
Jelení kýta na víně recept
Vyndejte maso z hrnce a k zelenině přidejte nadrcené koření, protlak, na plátky pokrájený česnek a cukr. Asi minutu míchejte, pak přidejte maso a opět promíchávejte asi minutu. Zaprašte moukou, promíchejte a zalijte vínem. Do kastrolu přidejte bobkový list s tymiánem. Přisolte. Za občasného míchání
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně
Jelení roštěnky alla saltimbocca recept
4 4 roštěná jelení ( může se klidně použít i hovězí) 10 listů 10 listů šalvěje 4 plátky 4 plátky sušeného pršutu nebo jiné sušené šunky 150 ml 150 ml bílého vína 100 ml 100 ml vývaru 2 stroužky 2 stroužky česneku kousek kousek másla 1 1 polévková lžíce hladké mouky sůl pepř
Podobné recepty jako Jelení roštěnky alla saltimbocca
Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Suroviny: kýta jelení , slanina , mrkev , celer , petržel , cibule , bobkový list , pepř černý , koření nové koření , jalovec , cukr třtinový , citron , čaj ovocný , brusinky , ghee , vývar masový , sůl , rohlík , perník na strouhání , vejce , mléko
Podobné recepty jako Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem
Jelení kýta na víně a smetaně recept
Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme, osolíme,přidáme koření a zeleninu, kterou jsme orestovali, dáme do pekáčku, zalijeme vínem, trochou vody, zakryjeme a pečeme v troubě. Před koncem pekáček odkryjeme. Měkké maso vyndáme, zbylé
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně a smetaně
Medailonky z plece s tymiánem a jalovcem recept
Postup přípravy. Vepřovou plec bez kosti a kůže nakrájíme na menší plátky, naklepeme, nasekneme po okrajích, osolíme, posypeme směsí tymiánu a drceného jalovce, pokapeme worcesterovou omáčkou. Na pánvi na rozpáleném oleji plátky masa opečeme z obou stran dozlatova a vyjmeme.
Podobné recepty jako Medailonky z plece s tymiánem a jalovcem
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z ...
Přidáme povidla a skořici, zarestujeme a zalijeme vývarem. Provaříme, rozmixujeme a přecedíme přes síto. Gnocchi uvaříme v dostatečně velkém hrnci s vodou a když vyplavou napovrch, jsou hotové. Jelení hřbet nakrájíme na silnější plátky. Maso orestujeme 2 minuty z každé strany a necháme odpočinout.
Podobné recepty jako Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z ...
Kančí plec na víně a zelenině v PH fotografie 4
Fotografie k receptu Kančí plec na víně a zelenině v PH. Dom ů - Recepty - Kančí plec na víně a zelenině v PH. Zpět na recept. Kančí plec na víně a zelenině v PH maris maris maris Předchozí Následující 1 z 3. Předchozí ...
Podobné recepty jako Kančí plec na víně a zelenině v PH fotografie 4
Kančí plec na víně a zelenině v PH fotografie 4
Fotografie k receptu Kančí plec na víně a zelenině v PH. Dom ů - Recepty - Kančí plec na víně a zelenině v PH. Zpět na recept. Kančí plec na víně a zelenině v PH maris maris maris Předchozí Následující 3 z 3. Předchozí ...
Podobné recepty jako Kančí plec na víně a zelenině v PH fotografie 4
Jelení ragú recept
Zalijeme vínem a necháme pod pokličkou chvilku dusit, až se víno téměř vypaří. Přidáme vodu, protlak a necháme na mírném plameni dusit, dokud maso nezměkne, cca 2,5 hodiny, vodu přiléváme jen pokud se již vypařila, ale na mírném plameni by se to nemělo stát. Konečná směs by neměla potřebovat ani zah
Podobné recepty jako Jelení ragú
Pečená jelení kýta nebo plecko recept
1 kg jelení kýty nebo plecka 10 dkg slaniny 8 dkg másla sůl 2 středně velké cibule 3 kostky cukru 4 hřebíčky 8 kuliček pepře malá kávová lžička čerstvého zázvoru 2 bobkové listy citrónová kůra citrónová šťáva 1/2 lžíce octa Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodn
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Jelení opilá dobrota recept
Postup přípravy. Jelení kýtu si nakrájíme na plátky, potřeme utřeným česnekem, posypeme kořením na zvěřinu, osolíme, opepříme. Zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet, nejléte do druhého dne.
Podobné recepty jako Jelení opilá dobrota
Jelení guláš podle Jirky recept
Postup přípravy. Maso ze zvěřiny na přípravu guláše marinujeme alespoň 24 hodin ve směsi vody a octa v poměru 5:1 s nakrájenou cibulí a lžičkou plnotučné hořčice a nakrájenou slaninou. Na sádle osmažíme dočervena nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Ihned zastříkneme vodou, aby paprika nezhořkla. Př
Podobné recepty jako Jelení guláš podle Jirky
Jelení guláš recept
750 g jelení plece 100 g sádla 2 velké cibule 2 velké lžíce sladké papriky 1 malý rajský protlak sůl gulášové koření 4 stroužky česneku kmín majoránka 1/3 lžičky citrónové kůry (dle chuti) 2 lžíce hladké mouky vývar 80 g slaniny na ozdobu Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazi
Podobné recepty jako Jelení guláš
Kančí plec na víně a zelenině v PH recept
Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, koření na divočinu, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, kompot brusinkový, tymián, máslo, mouka, vývar, sůl
Podobné recepty jako Kančí plec na víně a zelenině v PH
Guláš z jeleního masa recept
700 g jeleního masa (dala jsem plec) 6 větších cibulí. 1 palička česneku. 2 bobkové listy. 6 kuliček nového koření. 6 kuliček jalovce. 6 kuliček celého pepře. 6 snítek rozmarýnu. feferonky dle chuti.
Podobné recepty jako Guláš z jeleního masa
Dlouho pečená plec na tymiánu recept
Suroviny pro 4 osoby: 800 g 800 g vepřové plece vcelku 600 g 600 g cukety 2 2 velké cibule 4 stroužky 4 stroužky česneku velká hrst hrst čerstvého tymiánu kmín sůl pepř olivový olej
Podobné recepty jako Dlouho pečená plec na tymiánu
Jelení roláda recept
Postup přípravy. Játra, slaninu, cibuli umeleme, osolíme, přidáme ostatní koření a žloutek. promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme strouhanku. Odleželé maso odblaníme, vykostíme a rozřízneme naplocho. Takto připravený plát potřeme nádivkou, srolujeme a režnou nití pevně obvážeme.
Podobné recepty jako Jelení roláda
Vepřová plec na víně recept
Na takto připravený základ vložíme maso a prudce ze všech stran necháme zatáhnout. Zasypeme zázvorem, lehce osolíme, přidáme zbytek mrkve a podlijeme vínem. Silným varem necháme víno ze čtvrtiny odpařit, hrnec přikryjeme poklicí a slabým varem dusíme doměkka. Občas promícháme a malinko podlijeme.
Podobné recepty jako Vepřová plec na víně
Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách recept
Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách Hodnocení receptu je 4,7 (9×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. varilamyskakas… 10 názorů 26. 2. 2012 14:56 varilamyskakasicku +3 další fotky Přidat fotku Suroviny 1000 g 1000 g telecí plece 300-400 ml 300-400 ml hovězího bujónu (masového vývaru)
Podobné recepty jako Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách
Hovězí plátky na houbách s tymiánem
hladká mouka na obalení. rostlinný olej 2 lžíce. velké cibule 2 ks. česnek 3 stroužky. lesní houby 3 velké hrsti. bílé víno (suché bílé víno) 100 ml. lístky čerstvého tymiánu 1 lžíce. čerstvá šalvěj 4 lístky. vývar nebo voda 400 ml.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Hovězí loupaná plec na víně po italsku recept
Přidáme kořenovou zeleninu, nakrájenou na středně velké kusy, cibuli velmi hrubě nasekanou, celou skořici, hřebíček, celý pepř, rozmarýn a neoloupaný česnek. Zalijeme červeným vínem tak, aby vše bylo ponořené. Po minimálně dvanácti hodinách maso vyjmeme, osušíme a obalíme v hladké mouce.
Podobné recepty jako Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
Na másle a sádle restujeme zbytek slaniny, na ní pak zprudka hřbet, aby se zatáhla bílkovina. Když je opečený, přidáme nakrájenou cibuli, chvilku ji smažíme, až pustí šťávu, přidáme do ní 1 polévkovou lžíci cukru a necháme karamelizovat. Do tohoto přidáme zbývající zeleninu a ještě chvíli dosmažíme.
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Jehněčí plec pečená
Postup přípravy receptu. Jehněčí plec odblaníme a nožem propícháme (prošpikujeme) polijemem olivovým olejem a potřeme česnekem a vtlačíme rozmačkaný česnek do masa. Pod maso nakrájíme slaninu na kostičky. Okolo nakrájíme na větší kousky rajčata. 1. citrón bez kůry nakrájíme na kolečka, 2. citrón vym
Podobné recepty jako Jehněčí plec pečená
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Po 5 min. vložím do směsi koření zabalené v plátýnku nebo v čajovém vajíčku a zaliji vínem. Když začne víno vařit přiliji vývar, přivedu vše znovu do mírného varu na cca 1,5 hod. Pak do omáčky vpravím smíchanou smetanu, rajčatové pyré a hladkou mouku. Za stálého míchání nechám provařit.
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Bramborová lepenice s jitrnicí a jelitem
Postup přípravy. Brambory oloupejte a dejte je vařit do osolené vody s kmínem. Mezitím na lžíci sádla zpěňte na měsíčky nasekanou červenou cibuli. Přidejte nakrájené kysané zelí a asi 5 lžic vody z vroucích brambor, zamíchejte, přiklopte a zelí duste asi 3 minuty. Uvařené brambory slijte, ale trošku
Podobné recepty jako Bramborová lepenice s jitrnicí a jelitem
Vepřová plec na víně, zelenině a kapary recept
Postup přípravy. Na rozpálené směsi oleje a másla zpěníme cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, zprudka opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Potom posypeme maso adžikou, promícháme, zalijeme horkým vývarem a necháme dusit.
Podobné recepty jako Vepřová plec na víně, zelenině a kapary
Hovězí líčka na červeném víně s bylinkami recept ...
Potom zasmahneme na chvilku česnek. Vrátíme opečená líčka, přidáme bylinky, koření, citron a zalijeme vínem. Necháme povařit cca 15 minut, dolijeme vývar, zakryjeme pokličkou a dáme do trouby cca na 45 - 60 minut dusit na 180 stupňů. Ke konci sundáme pokličku, aby se přebytečná tekutina trochu odpař
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně s bylinkami ...
Vepřová plec na zavařených hříbkách recept
Postup přípravy. Vepřové plecko odblaníme, nakrájíme na kostičky. Cibuli si nakrájíme najemno, tu pak zpěníme v tlakáči na sádle. Přidáme maso, zasypeme solí, pepřem, kmínem a rozmačkaným česnekem. Osmahneme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso ponořené, ale neplavalo. Vlijeme zavařené houby a dusíme
Podobné recepty jako Vepřová plec na zavařených hříbkách
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích ...
2 lžíce 2 lžíce tymiánu Na ozdobu: 1 1 mrkev 1 1 ... a vždy byli vynikající.Dělám je v podstatě stejně,jen místo povidel dávám brusinkový džem od Darbo.Na víně záleží hodně!Musí být opravdu kvalitní a mě se nejvíc osvědčilo portské!A lít po částech a nechat pěkně vydusit a pak zase trochu a vydusit
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích ...
Vařená hovězí plec s Iberijským špekem recept
Když je maso opečené, přendáme ho do tlakového hrnce. Ve výpečku necháme opéct nakrájenou cibuli. Jakmile se cibule opeče do zlaté barvy, tak ji přelijeme i s vyškvařeným špekem na maso do tlakového hrnce. Přidáme 4 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře a 2 bobkové listy. Podlijeme vodou do
Podobné recepty jako Vařená hovězí plec s Iberijským špekem