Pečené jehněčí maso recept
Suroviny: maso jehněčí, brambory, cibule, paprika čerstvá červená, olej, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý Pečené jehněčí maso Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
Podobné recepty jako Pečené jehněčí maso
Jehněčí kotlet na paprice s kapary recept
Pak přidáme šťávu z odleželého masa, přikryjeme a dusíme asi 45 minut. Měkké maso přendáme na horký talíř, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a povaříme. Do omáčky přidáme nasekané kapary, hořčici a zalijeme smetanou. Omáčku povaříme a maso v ní ještě prohřejeme. Podáváme s vařenými brambory.
Podobné recepty jako Jehněčí kotlet na paprice s kapary
Pomalu pečená jehněčí plec
Pomalu pečená jehněčí plec. Pomalu pečená jehněčí plec je sice trochu náročnější na náš čas, ale jemné a měkké maso nám to bohatě vynahradí.Jako příloha se nejčastěji vaří bramborová kaše, ale to už je volba každého z nás. ( celý recept) Pomalu pečená jehněčí plec je sice trochu náročnější na náš ča
Podobné recepty jako Pomalu pečená jehněčí plec
Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem. Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem je exotické jídlo, které si okamžitě oblíbíte... ( celý recept) Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem je exotické jídlo, které si okamžitě oblíbíte. Pikantní a voňavé, křehké a jemné m
Podobné recepty jako Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Recept: Jehněčí maso na paprice
Jehněčí maso na paprice? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept: Jehněčí maso na paprice
Jehněčí kýta na česneku recept
Na mřížce nebo přímo v plechu. Pečeme dohromady asi 3 hodinky na 160 stupňů. V polovině času maso obrátíme. Průběžně doléváme do plechu vodu a kýtu občas polijeme výpekem. Zhruba 10 minut před koncem pečení přidáme do výpeku 1-2 lžíce hladké mouky a promícháme. Po upečení maso vytáhneme a naporcujem
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně - recept: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Pečená jehněčí kýta recept
Podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút. Potom stehno odkryjeme, poobkladáme zemiakmi, ktoré potrieme paprikou rozmiešanou v oleji. Stehno posypeme majoránkou a tymiánom a dopekáme z každej strany do zlata. Počas pečenia podlievame tak, aby sme mali potrebné množstvo šťavy. Stehno napo
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Maso na několika místech prošpikujeme běžným způsobem. Potřeme česnekovou pastou a opepříme. Vložíme do pekáče a podlijeme olejem a trochou vody. Posypeme nahrubo nastrouhanou zeleninou, nakrájeným česnekem a cibulí. Přikryjeme druhou částí pekáče a dáme do trouby a půl hodiny pečeme za občasného po
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem
Pečená jehněčí žebírka recept
Rebierka narežeme na porcie a na oleji opečieme z oboch strán. Uložíme do pekáča. Na oleji, v ktorom sme opekali rebierka, orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme cukor, papriku, pretlak, omáčku, ocot a šťavu a asi 1 dl vody a necháme 3 minúty povariť.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí žebírka
Jehněčí guláš recept
Maso stačí nakrájet na na kostky, smíchat s olejem, rozetřeným česnekem, kořením a nechat přes noc v chladu marinovat. Cibuli nakrájejte na drobno a osmažte na sádle, přidejte protlak a také zarestujte, ztratí se tak kyselost rajčat, ale zůstane krásná barva.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Marinovaná jehněčí kýta recept
Na ni dáme připravenou kýtu, podlijeme ji vodou a za občasného podlití, přelití vypečenou šťávou a obracení upečeme doměkka. Ke konci pečení přelijeme maso zbytkem másla a dopečeme ho dozlatova. Měkké maso vyjmeme a uchováme v teple. Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě s rýží, nebo také s kro
Podobné recepty jako Marinovaná jehněčí kýta
Jehněčí (skopové) na majoránce recept
Přední oprané maso nakrájíme na stejné kousky a osolíme. V kastrole si na másle osmažíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu s cibulkou nadrobno. Do usmaženého vložíme připravené maso, zalijeme vroucí vodou a dusíme pod poklicí do měkka. V jiném větším kastrole si připravíme z másla a mouky žlut
Podobné recepty jako Jehněčí (skopové) na majoránce
Jehněčí výpečky recept
Postup přípravy. Důkladně vyčištěné jehněčí maso si na čtyři hodiny necháme odležet ponořené ve vychladlém zeleninovém vývaru se zeleninou (petržel i s natí, celer, mrkev, cibule). Nastrouháme kůru z jednoho citronu, vymačkáme šťávu, přidáme prolisovaný česnek, tymián, a smícháme s bílým vínem a ole
Podobné recepty jako Jehněčí výpečky
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept
Rajče zbavte jadřince a rozmixujte s cibulí na kaši. Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly. Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin.
Podobné recepty jako Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Krkovičkovy klobásky recept
Kuře na paprice (i pro začátečníky) Klasický hospodský guláš (vídeňský) Nekynutý makový závin z mála surovin Přidat recept Moje aktivita Registrovat se nebo přihlásit Uživatelské jméno Heslo Přihlásit se Registrovat se Zapomenuté heslo Krkovičkovy klobásky Hodnocení receptu je 4,9 (20) Pro možnost h
Podobné recepty jako Krkovičkovy klobásky
Jehněčí plíčky s kořením recept
Kuře na paprice (i pro začátečníky) Klasický hospodský guláš (vídeňský) ... Koreni sumah mam,pouzivam ho pro jeho nakyslou chut i do ryze a na ryby,na jehneci maso se moc hodi. Odpovědět Přidat komentář Přidat komentář Moje poznámka Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem
Podobné recepty jako Jehněčí plíčky s kořením
Jehněčí žebírka v kyselém zelí recept
„Dobry vecer,u nas uzene maso a "gnocci" se spenatem. Ty ... Kuře na paprice (i pro začátečníky) Přidat recept Moje aktivita Registrovat se nebo přihlásit Uživatelské jméno Heslo Přihlásit se Registrovat se Zapomenuté heslo Jehněčí žebírka v kyselém zelí Hodnocení receptu je 4,6 (6) Pro možnost hodn
Podobné recepty jako Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu recept
Maso dobře potřeme touto směsí a necháme na 2 hodiny v chladu. V hluboké pánvi rozehřejeme zbylý olej a naloženou jehněčí kýtu na oleji ze všech stran orestujeme. Maso přendáme do pekáčku, přihodíme nové koření a bobkový list, podlijeme červeným vínem, přiklopíme druhým pekáčkem a pečeme přiklopené
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Mleté maso po marocku
1. Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, pak přidáme mleté maso a necháme opéct, dokud pěkně nezhnědne. Přidáme koření, bylinky, rajčata, kostičku a protlak. Promícháme, necháme vařit 2 minutky, pak přidáme mrkev a vaříme dalších 20-25 minut. Můžete přidat sůl.
Podobné recepty jako Mleté maso po marocku
Vepřové na paprice recept
Maso s paprikovou smetanovou omáčkou je oblíbený pokrm už od dob Rakouska-Uherska. Vepřové na paprice je zajímavá alternativa kuřecí verze. Pokud…
Podobné recepty jako Vepřové na paprice
Kuře na paprice (i pro začátečníky) recept
Kuře na paprice milujeme už od dětství a s chutí si ho dáme i v dospělosti. Naše babičky vařívaly slepice, které už přestaly snášet. Dnes se připravuje většinou kuře. Jemné maso se smetanovou omáčkou, ochucenou sladkou paprikou, se podává s knedlíkem nebo těstovinami.
Podobné recepty jako Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Jehněčí guláš recept
Postup přípravy. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Vložíme nasekané mäso aj s kosťami, krátko orestujeme, zasypeme mletou paprikou, pridáme bobkový list, korenie, majoránku, prelisovaný cesnak, pretlak a feferónku. Osolíme a zalejeme vodou. Varíme pomaly asi 1 hodinu, kým nie je mäso skoro mäkké
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice - recept: Kotlety (mohou být i s kostí) naklepeme, po stranách nakrojíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a obalíme v hladké mouce.Cibuli pokrájíme a na
Podobné recepty jako Dušené kotlety na paprice
Jehněčí podle Jamie Olivera recept
Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje, dijonskou horčici, vinný ocet a tymián. P oté maso vyndáme z pánve a vložíme jej do připravené směsi. Maso marinádou promasírujeme, ob
Podobné recepty jako Jehněčí podle Jamie Olivera
Jehněčí karbanátky recept
Jehněčí kotlet na paprice s kapary Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Bahula Jehněčí na česneku Recept ještě nebyl ... sekaná jehněčí karbenatky z jehněčího masa jehněčí na sekanou skopové karbanátky karbanátky ze skopového masa jehněčí maso sekaná recept na karbanátky z jehněčího masa karbanatky z jeh
Podobné recepty jako Jehněčí karbanátky
Jehněčí na tymiánu recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Přidáme maso a opékáme ze všech stran. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí, pepřem. Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahust
Podobné recepty jako Jehněčí na tymiánu
Jehněčí špíz recept
Jehněčí kotlet na paprice s kapary Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Bahula Načíst další Komentáře Dajda 23. 3. 2018 07:38 tejaja: Díky za odpověď, Terezko. Velikonoce se blíží a v našem mrazáku přebývá kousek jehněčí kýty, tak jsi mě hezky inspirovala. Odpovědět tejaja 23. 3. 2018 07:23 Dajda: Dá sa,
Podobné recepty jako Jehněčí špíz
Jehněčí kolínka na tymiánu recept
Postup přípravy. Kolínka vložíme do zapékací mísy (nebo pekáčku), osolíme a posypeme tymiánem. Cibulku se slaninou a česnekem nakrájíme a smahneme na pánvi, poté vsypeme do pekáčku ke kolenům, podlijeme vývarem a dáme při zhruba 220°C, přikryté, tak na 2-2,5 hodinky péct. Občas nakoukneme a poléváme
Podobné recepty jako Jehněčí kolínka na tymiánu
Kadlíkova jehněčí kýta recept
Jehněčí kýtu jsem omyl, prolisoval česnek se solí, přidal trochu oleje, tymiánu, rozmarýnu. Rozmíchanou směsí jsem vydatně celou kýtu potřel a uložil na dva dny do ledničky. V den přípravy jsem pokrájel zeleninu, dal na pekáček s troškou sádla, a vložil na mírný stupeň do trouby. Kýtu jsem zběžně oš
Podobné recepty jako Kadlíkova jehněčí kýta
Dušené jehněčí maso recept
Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušená jehněčí kýta recepty jehněči hřeben skopové maso s kapustou tejaja dušene jehněči na česneku videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz dušené jehněčímaso dušené ...
Podobné recepty jako Dušené jehněčí maso
Jehněčí žebírka recept
Postup přípravy. Prelisovaný cesnak, soľ a olej utrieme na pastu. Rebierka potrieme pastou z oboch strán, uložíme na pekáč a podlejeme trochou vody. Navrch položíme vetvičku tymiánu a v rúre pri 170°C pečieme 30 min. Potom rebierka obrátime, posypeme mletou alebo drvenou rascou a pečieme ďalších 20
Podobné recepty jako Jehněčí žebírka
Jehněčí rolka recept
Jehněčí rozložíme, potřeme česnekem, osolíme, posypeme kmínem a poklademe listy medvědího česneku. Zavineme do rolády a svážeme. Do pekáčku dáme kousky másla, roládu a nakrájené brambory na měsíčky, omyté a ve slupce, podlijeme a dáme péct do předehřáté trouby, cca na 190°C, asi hodinu a půl nebo ne
Podobné recepty jako Jehněčí rolka
Ukrajinská pomazánka recept
Maso z polévky (hrudí, žebra - hovězí, vepřová, jehněčí...) oberte. Zeleninu z vývaru (mrkev, petržel, celer, řepu, zelí), okurky, nakládaná rajčata a obrané maso semelte na masovém strojku. Hmotu zřeďte vývarem dle potřeby, případně přidejte sádlo. Okyselte octem, osolte a opepřete.
Podobné recepty jako Ukrajinská pomazánka
Rozlítané ražniči
Porce: 4-5. vepřová plec nebo kýta + bůček cca 30 dkg. klobásy - dle chuti i více druhů, po jedné nožičce stačí. anglická slanina cca 20 dkg. 1-2. 1-2 cibule dle chuti a velikosti. paprika červená, zelená, žlutá. sůl. pepř.
Podobné recepty jako Rozlítané ražniči