Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou recept
Porce: 2 větší nebo 4 menší 4 ks jehněčích kotlet 4 plátky slaniny 2 polévkové lžíce oleje 1 větvička rozmarýnu hrubozrnná sůl 1 dl suchého bílého vína 2 stroužky česneku 1 větší cibule 2 středně velké mrkve ½ menšího celeru 4 cherry rajčátka 2 lžíce rajského protlaku Nutriční hodnoty Zobrazit více
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou
Jehněčí na kořenové zelenině
Postup přípravy. Maso očistíme od tuku a nakrájíme na cca 3x3 cm kostky. V pánvi rozpálíme olej s nakrájenou slaninou. Vložíme maso, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Potom přidáme nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Vmícháme protlak, hořčici a přidáme koření.
Podobné recepty jako Jehněčí na kořenové zelenině
Miska Zelená Bohyně
1-2 lžičky másla. 2 hrnky vařené quinoy. 4 hrnky baby špenátu. 2 hrnky ledového salátu (nakrájejte na nudličky) 1 hrnek vyloupaných edame nebo fazolí fava (bob zahradní) 1 avokádo (nakrájejte ho na plátky) 1 zelená paprička jalapeňo (na tenké plátky) 1 jarní cibulka (na drobno) 200 g sýru feta.
Podobné recepty jako Miska Zelená Bohyně
Treska grilovaná se zeleninou
Způsob přípravy. Připravíme si dva kusy alobalu. Každý z nich potřeme olejem a doprostřed na něj rozložíme půlky cherry rajčat, na plátky nakrájenou cuketu a na proužky nakrájenou papriku. Zeleninu osolíme a opepříme. Na zeleninu položíme tresku, kterou jsme opepřili a osolili z obou stran. Vše pevn
Podobné recepty jako Treska grilovaná se zeleninou
Kotleta na zelenině recept
Postup přípravy. Očištěnou cibuli nakrájejte na půl kolečka a mrkev nastrouhejte najemno. Cibuli a mrkev smíchejte v pekáči a pokapejte protlakem. Osolte a opepřete. Na zeleninu dejte maso a to osolte, opepřete, posypte kmínem a česnekem. Pokapejte trochou oleje, přiklopte a pečte ve vyhřáté troubě
Podobné recepty jako Kotleta na zelenině
Kari kotleta recept
Postup přípravy Maso zlehka naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem a kari. Pokapeme citrónovou šťávou a sójovou omáčkou a poprášíme hladkou moukou. Uložíme do ledničky na 24 hodin a pak usmažíme. Pikantní masíčko je nejlepší s hranolkama a zeleninovou oblohou. Uvařeno (1x) Přidat do oblíbených (76x)
Podobné recepty jako Kari kotleta
Jehněčí kotletky se zeleninou, cizrnou a salsou verde ...
Hřebínek potřete olejem a na rozpálené pánvi zatáhněte ze všech stran. Poté na povrch dejte pár plátků másla a jehněčí hřebínky dejte do rozehřáté trouby. Při 80 °C maso asi 60 minut dopékejte, uvnitř by maso mělo mít teplotu asi 63 °C, ve středu by stále mělo zůstat růžové. Po upečení jej nechte ch
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky se zeleninou, cizrnou a salsou verde ...
Kotlety na zelenině recept
Postup přípravy Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Zelí a kořenovou zeleninu nakrájíme na tenké proužky nebo nastrouháme. Na másle zpěníme cibuli, na ní opečeme z obou stran maso. Zapékací mísu vymažeme máslem, dáme část zelí a kořenové zeleniny, osolíme, na to dáme opečené maso a znovu zelí, kořen
Podobné recepty jako Kotlety na zelenině
Jehněčí kotlety
Postup přípravy receptu. 1. Kotlety okořeníme, osolíme, natřeme prolisovaným česnekem, posypeme tymiánem, pokapeme olejem a uložíme do mísy. Necháme přes noc naložené v oleji v chladu. Kotlety opečeme na pánvi z obou stran.
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety
Jehněčí kotletky v marinádě recept
jehněčí kotlety (2 ks na porci) Marináda: 150 ml bílého jogurtu 100 ml bílého suchého vína 3 lžíce oleje 1 lžička tymiánu 1/2 lžičky rozmarýnu 1 lžička kari černé koření sůl špetka cukru Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodn
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky v marinádě
Jehněčí na kari
Pracovní postup: Maso omyjte, osušte, nakrájejte na špalíčky a zprudka po celém povrchu opečte na 3 lžících rozehřátého oleje. Přidejte cibuli, vmíchejte sůl, pepř, kari, tymián a petrželku. Zalijte 2 dl vody a duste, dokud maso nezměkne – podle potřeby podlévejte. Zahusťte moukou rozkvedlanou ve vo
Podobné recepty jako Jehněčí na kari
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Postup přípravy. Maso na několika místech prošpikujeme běžným způsobem. Potřeme česnekovou pastou a opepříme. Vložíme do pekáče a podlijeme olejem a trochou vody. Posypeme nahrubo nastrouhanou zeleninou, nakrájeným česnekem a cibulí. Přikryjeme druhou částí pekáče a dáme do trouby a půl hodiny pečem
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem
Cizrna na kari se zeleninou recept
Cuketu a mrkev nakrájíme na hranolky. Ve větší pánvi rozehřejme olej a orestujeme na něm cibuli s česnekem. Přidáme kari a chilli a chvilku restujeme. Do pánve dáme protlak a podlijeme trochou vody. Přidáme cizrnu a mrkev, promícháme, osolíme a společně dusíme. Po 5 minutách přidáme cuketu, promíchá
Podobné recepty jako Cizrna na kari se zeleninou
Jehněčí kotlety na bylinkách
Suroviny 4 porce olivový olej 1 lžíce rozmarýn 2 stroužek česnek citronová kůra sůl pepř mletý 600 g jehněčí kotlety 600 g brambory typu B Postup přípravy receptu 1 2 lžíce olivového oleje sůl a pepř 100 ml oleje smíchejte s rozmarýnem, tymiánem, nadrceným česnekem, citronovou kůrou, solí a pepřem.
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety na bylinkách
Jehněčí kotlety na šalvěji recept
Suroviny 6 jehněčích kotlet s kostí 2 cibule 5 stroužků česneku několik lístků šalvěje olej sůl drcený kmín jalovec 2-3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 5 kuliček celého pepře Doprava ZDARMA pouze DNES Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Post
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety na šalvěji
Jehněčí kotletky s bylinkovým máslem recept
Postup přípravy. Kotletky si upravíme tak, aby vzhledově část kosti byla bez masa. Připravíme si marinádu, kde smícháme veškeré ingredience a polijeme tím připravené maso v míse. Přidáme natrhané bylinky, tymián a rozmarýn. Necháme odležet pár hodin.
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky s bylinkovým máslem
Jehněčí kotletky na provensálském koření recept
Postup přípravy Kotletky uložíme do pekáčika, každú potrieme 1 prelisovaným strúčikom cesnaku, posypeme korením a nakoniec osolíme. Postriekame olejom a v chlade necháme aspoň 3 hodiny odležať. Potom podlejeme 1 dl vriacej vody, zakryjeme a v horúcej rúre dusíme cca 40 minút. Odkryjeme a dopečieme e
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky na provensálském koření
Jehněčí na kari s chřestem
g jehněčí maso 1 lžíce olivový olej 400 ml zeleninový vývar 2 lžíce kari 200 g kuskus 3 lžíce rozinky 100 ml zakysaná smetana sůl pepř mletý koriandr (čerstvý, na ozdobu) Postup přípravy receptu 1 Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno,
Podobné recepty jako Jehněčí na kari s chřestem
Jehněčí kýta na česneku recept
Do hlubšího plechu dáme cibule nakrájené na proužky, koření, libeček, 1 lžíci olivového oleje a všechno zalijeme vývarem nebo vodou. Kýtu můžeme péct dvěma způsoby. Na mřížce nebo přímo v plechu. Jak zpracovat libeček Pečeme dohromady asi 3 hodinky na 160 stupňů. V polovině času maso obrátíme. Průbě
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kotlety
ks jehněčí kotlety - 12 120 g máslo 3 lžíce řepkový olej sůl pepř mletý Na marinádu: 6 lžíce olivový olej 2 lžíce med 2 lžička drcený česnek 2 lžíce dijonská hořčice 3 lžíce petrželka nasekaná 3 lžíce máta nasekaná 3 lžíce citronová šťáva citronová kůra 2 lžíce sojová omáčka Postup přípravy receptu
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety
Vepřové kotlety s kari a žampiony
Postup přípravy receptu. 1. Kotlety naklepeme, osolíme, jemně okořeníme kari a po obou stranách je zprudka na oleji opečeme. Vyjmeme je z pánve a uchováme v teple. Na zbylém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme žampiony a krátce orestujeme.
Podobné recepty jako Vepřové kotlety s kari a žampiony
Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety
Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku
Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku - recept: Troubu rozehřejte na 180 °C i s pekáčem, položeným na druhé příčce odspodu. Maso nařízněte u kostí do hloubky asi 3 cm, případnou tukovou vrstvičku na
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku Gigot aux ...
Přidejte je k jehněčí kýtě, vložte do rozehřáté trouby a pečte 1 hodinu za občasného podlévání vypečenou šťávou. Troubu vypněte, pekáč přikryjte alobalem a nechte odpočinout v chladnoucí troubě po dobu 10 minut. Jehněčí kýtu rozdělte na jednotlivé porce a podávejte s upečenými stroužky česneku, vype
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku Gigot aux ...
Jehněčí kotlety grilované
ks jehněčí kotlety 2 stroužek česnek - utřený 3 lžíce olivový olej 2 lžíce tymián 1 lžíce šalvěj 2 ks bobkový list sůl a pepř Postup přípravy receptu 1 Česnek smícháme s bylinkami a olejem, bobkové listy přepůlíme. Každou kotletu položíme zvlášť na alobalový čtverec, osolíme a opeříme, pokapeme česn
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety grilované
Jehněčí na kari s chřestem
Jehněčí na kari s chřestem - recept: Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso.
Podobné recepty jako Jehněčí na kari s chřestem
Vařený jehněčí krk v zelenině recept
Postup přípravy. Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Po 45 minutách hrnec otevřeme, přidáme krájené brambory, mrkev a dovaříme doměkka. Porce krku podáváme na nahřátých talířích s částí
Podobné recepty jako Vařený jehněčí krk v zelenině
Jehněčí kotletky v bylinkové chimichurri omáčce
Rozmixujte dohladka. Za stálého mixování přilévejte postupně většinu oleje. Chimichurri omáčku vlijte do velkého hlubšího talíře, do kterého se vejdou všechny kotletky. Větší pánev rozehřejte na středním stupni. Maso zlehka potřete zbylým olejem a pečte v horké pánvi dorůžova zhruba 2–3 minuty z kaž
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky v bylinkové chimichurri omáčce
Kotlet s kari, smetanou a uzeným sýrem recept
Postup přípravy Plátky jemně poklepeme, okořeníme a obalíme v mouce. Naskládáme do pekáčku, podlejeme 2 dcl vody. Pečeme cca 20 minut na 200°C v přiklopeném pekáčku. Pak podlejeme smetanou, posypeme strouhaným sýrem a pečeme ještě deset minut bez poklopu. Poznámka autorky receptu Podáváme s rýží, já
Podobné recepty jako Kotlet s kari, smetanou a uzeným sýrem
Jehněčí na kapustě recept
Postup přípravy Mäso narežeme na kocky. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak. Pridáme mäso a chvíľu ho opekáme. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. K mäsu vložíme na rezance narezaný kel a papriku, ak treba, podlejeme, a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Podávame
Podobné recepty jako Jehněčí na kapustě
Jehněčí kýta na smetaně recept
150 g slaniny 1 velká cibule kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) sůl tymián bobkový list nové koření celý pepř 1 malá sklenička Halali špetka koření na divočinu 1-2 lžíce plnotučné hořčice máslo podle chuti 250 ml smetany na šlehání 2 lžičky polohrubé mouky na zahuštění 1/2 omytého citronu 2 l
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na smetaně
Pečené jehněčí na šalotce s kuskusem
Nalijte olej na pánev, přidejte cibuli, míchejte a vařte 5 minut na mírném ohni. Přidejte hrášek a fazole. Smažte 5 minut při nízké teplotě. Přisypte kuskus a posypte kmínem. Ohřívejte po dobu 5 minut. Přidejte koriandr, promíchejte a odstavte. Opečené jehněčí kotlety podávejte teplé společně s kusk
Podobné recepty jako Pečené jehněčí na šalotce s kuskusem
Jehněčí podle Jamie Olivera recept
Suroviny Jehněčí kotlety nebo řízky olivový olej 2-4 stroužky česneku 2 lžičky dijonské horčice 2 lžičky bílého vinného octa sušený tymián nebo čerstvý tymián cherry rajčata sůl Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Pos
Podobné recepty jako Jehněčí podle Jamie Olivera
Jehněčí na víně
Oloupanou mrkev a cibuli nakrájejte na plátky, zelí opláchněte a nakrájejte na kousky. 2. V kastrolu rozehřejte zbylý olej a osmažte na něm zeleninu. Osolte, opepřete, přidejte 100 ml vody, víno, rozinky a mírně povařte asi 20 minut. Silnostěnnou pánev rozehřejte a opečte na ní ze všech stran maso,
Podobné recepty jako Jehněčí na víně
Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré recept
3. 3 jehněčí kolínka. 1 velká cibule. 2 mrkve. 1 velká bulva celeru. 2 petržele. 1 litr masového vývaru. 5 větviček rozmarýnu. 5 větviček tymiánu.
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré
Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy
Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy; Napište svůj komentář k receptu . Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy. autor: jitkabejcek. 0.0. moje hodnoceni. 5.0 hodnotilo: 1 doba přípravy: neuvedeno. obtížnost: střední. Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept. Nahrát fotku Suroviny.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy