Sdílet:

Jak zavařit huspeninu recept


Jak zavařit huspeninu recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jak zavařit huspeninu, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jak zavařit huspeninu. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jak zavařit huspeninu receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Sulc (huspenina) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sulc (huspenina) recept

Postup přípravy. Nožičky, kolena a jazyk velmi dobře očistíme. Vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou tak, aby bylo vše ponořené. Přidáme koření v látkovém uzlíčku (nebo v uzavřeném čajovém sítku), osolíme a necháme zvolna vařit do hodně měkka.

Podobné recepty jako Sulc (huspenina)

Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce

Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce. Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Hotová huspenina je krásně barevná díky kořenové zelenině, chuťově výborná a navíc plná kolagenu – takže prospěšná pro klouby a chrupavky. 4,8 (13×) JIMO

Podobné recepty jako Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce

Domácí huspenina
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí huspenina

1. Maso z hlavy, nožiček i kůži omyjeme v teplé vodě, očistíme a dáme vařit, nejlépe do tlakového hrnce. Přidáme jednu cibuli, sůl, kuličky pepře a bobkový list. Na počátku varu sebereme vzniklou pěnu, hrnec uzavřeme a hodinu vaříme velmi mírným varem. Ke konci varu přidáme mrkev a druhou cibuli. 2.

Podobné recepty jako Domácí huspenina

Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží recept

Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží. Vepřový sulc je pochoutka typická zejména pro naši kuchyni. Kousky kůží nebo i masa povaříme s kořením a zeleninou. Do formy pak nalijeme již rozmixované kůže s kousky zeleniny a necháme vychladnout a ztuhnout. 4,4 (4×) Nadja. 3 názory. 90 min. 19. 2. 2016 14

Podobné recepty jako Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží

recept internet
recept internet

Zavařené jídlo na dovolenou

1. Jídlo na dovolenou uvařte obvyklým způsobem, dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 2 hodiny na 100 °C. I přes dvouhodinové vaření jídlo již dále neměkne (nerozvaří se) a zůstane stejné. 2. Důležité upozornění: do jídla nesmíte dávat mouku, protože by jídlo zkvasilo. Např. guláš, roštěnou...

Podobné recepty jako Zavařené jídlo na dovolenou

recept internet
recept internet

Zavařování hub

1. kg houby. Postup přípravy receptu. 1. Houby nakrájíme na námi oblíbené kousky, (plátky, kostičky...), dáme do mísy, osolíme, mírně opepříme a důkladně promícháme. Necháme 20 minut odležet. RADA: Jak na voňavé sušené houby? 2. Touto směsí naplníme skleničky 1 cm pod okraj. (Pozor!

Podobné recepty jako Zavařování hub

Huspenina recept

Postup přípravy. Kolena vložíme do vody, aby byla zcela ponořená, přidáme sůl, koření a uvaříme je doměkka. Uvařené maso nakrájíme na kousky, kůži pomeleme na jemném kolečku, vše promícháme se scezenou polévkou. Přidáme Kunovjanku, ale s polévkou opatrně, podle hustoty. Přidáme ocet, pepř a sůl dle

Podobné recepty jako Huspenina

Rychlá huspenina recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rychlá huspenina recept

Obyčajnú huspeninu urobíš varením bravč. paprčiek, kolena, kožiek.Ja dávam neúdené. Nemám presnú mieru, ale tak, aby bol vývar silný. Musíš variť 4-5 hod. pomaly. Mäsko musí odpadávať od kostí /dá sa variť aj v tlakovom hrnci, čím urýchliš varenie, ale to som neskúšala/. Ak začne vrieť, pridaj soľ,

Podobné recepty jako Rychlá huspenina

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

2. dl ocet. 3. ks bobkový list. 10. ks nové koření. 500. g cibule. 10. lžíce cukr. 3. lžička mořská sůl. 500. g paprika. Postup přípravy receptu. 1kg hub, 1 ½ l vody, 3 dkg soli a kys. citronovou (pokud není, tak použít citron) dát vařit cca 15 min. 2.

Podobné recepty jako Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Domácí jednoduchý sulc recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí jednoduchý sulc recept

Suroviny: nožička vepřová, kůže vepřová, hlava vepřová, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list. Sulc je jedna z typických zabijačkových pochoutek. Zužitkujeme na něj různé části masa a kůže, které s kořením uvaříme. Po uvaření maso nadrobno….

Podobné recepty jako Domácí jednoduchý sulc

recept internet
recept internet

Zavařené maso na dovolenou

1. Maso dáme po kouscích do umytých zavařovacích sklenic. Do každé sklenice dáme malou lžičku soli a 1,5 dcl vody. Pokud máme kousek kůže, dáme na maso. Vytvoří se pak chutný rosol. Ale pokud není, nemusí být. Sklenice zavřeme a zavařujeme 2,5 hodiny při 100 °C. 2. Je to rychlá příprava, a maso je v

Podobné recepty jako Zavařené maso na dovolenou

Sulc-huspenina z vepřové hlavy recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sulc-huspenina z vepřové hlavy recept

1 malá sklenka Hradišťanky. 1 dl octa. 10 g sypké želatiny. sůl. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Hlavu kartáčkem důkladně umyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření, oloupaný česnek a cibule zbavené vrchní slupky (zbytek slupek necháme n

Podobné recepty jako Sulc-huspenina z vepřové hlavy

SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem ...

Do dalšího hrnce dáme vařit kůže, aby byly jen ponořené a opět stejné koření. Po uvaření necháme vystydnout. Nožičky obereme a pak i s kůžemi nameleme. Nožičky na jemno a polovinu kůží také na jemno, zbytek může být namletý hruběji. Sulc a jak ho udělat skvělý.

Podobné recepty jako SULC...klasický, podle starých řeznických norem ...

Zavařené maso recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené maso recept

Vložíme do sklenic, přidáme 2-3 lžíce vody na sklenici, otřeme okraje čistou utěrkou a zavíčkujeme víčky s červenou gumičkou. První den sterilujeme 1,5 hodiny při 95 °C, druhý den 1 hodinu. TIP Jak zavařit maso. Poznámka autorky receptu. Výborná je kombinace bůček s pleckem (vytvoři hodně rosolu a t

Podobné recepty jako Zavařené maso

Zavaření utopenci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavaření utopenci recept

1 dávka. špekáčky. cibule. sterilované okurky. plnotučná hořčice. Podravka. Vegeta (nebo jiné polévkové koření) chilli. ocet. Postup přípravy. Špekáčky 3x podélně nakrojíme, do krajních zářezů dáme plátek sterilované okurky, doprostřed hořčici, chilli a cibuli na kolečka. Utopenci, hospodská klasika

Podobné recepty jako Zavaření utopenci

Strouhaná jablíčka k zavaření recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Strouhaná jablíčka k zavaření recept

Jablka očistíme, zbavíme jádřinců, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Nastrouhaná jablka namačkáme do čistých sklenic. Neplníme úplně po okraj, ale necháme kousek místa. Jak rychle nastrouhat jablka. Okraje očistíme, otřeme do čista a do sucha, zavíčkujeme.

Podobné recepty jako Strouhaná jablíčka k zavaření

Houby ve vlastní šťávě II. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houby ve vlastní šťávě II. recept

Takto upravené houby nacpeme do umytých a čistých skleniček (pořádně utlačíme, houby zmenší varem objem). Otřeme hrdla skleniček, zavíčkujeme a vaříme (sterilujeme) je 1 hodinu na malém stupni. Jak sterilovat houby. Na druhý den opakujeme, opět vaříme 1 hodinu. Takto zavařené houby můžeme použít pod

Podobné recepty jako Houby ve vlastní šťávě II.

Houby ve slaném nálevu podle Marty recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houby ve slaném nálevu podle Marty recept

Dáme do studené vody a pak mírným varem vaříme asi 20 minut. Jak zavářet v obyčejném hrnci. Skleničky v hrnci ponecháme až do vychladnutí. Soli používáme jen tolik, aby voda byla slaná jako na polévku. TIP Osvědčené recepty na sterilované houby. Poznámka autorky receptu. Skleničky používám šroubovac

Podobné recepty jako Houby ve slaném nálevu podle Marty

Žampiony zavařené na sladkokyselo recept

Svaříme sladkokyselý nálev (5 minut) s kořením i se solí, aby stačil vychladnout. Můžete použít i jiný nálev, pokud máte nějaký svůj oblíbený. Žampiony očistíme, já je i loupu.

Podobné recepty jako Žampiony zavařené na sladkokyselo

Zavařená kukuřička-jako okurky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařená kukuřička-jako okurky recept

Ze soli, cukru, octa a vody si uvaříme nálev, který necháme zchladnout na 60°C a kukuřičky zalijeme, aby byly celé potopené v láku a tak 1 cm pod úrovní víčka. Sterilizujeme ve vodní lázni 85°C 20-25 minut - dám si do hrnce na dno utěrku, naskládám sklenice, přikryju a steriluji. Můžeme i ve vyhřáté

Podobné recepty jako Zavařená kukuřička-jako okurky

Zavařené domáci klobásy na pozdní léto recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené domáci klobásy na pozdní léto recept

14 názorů. 3. 2011 09:25. uUž len uložiť na policu. Danculka. Přidat fotku. Suroviny. Porce: Z 1 sklenice 3 porce. domácí klobása uzená 2 dny v kouři. voda. Postup přípravy. Keď je klobása ešte ohybná, tak ju natočíme do pohára, pridáme 2-3 lyžice vody, pohár zavíčkujeme a sterilizujeme 2x po 90 min

Podobné recepty jako Zavařené domáci klobásy na pozdní léto

Švestky ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Švestky ve vlastní šťávě recept

18 názorů. 60 min. 3. 9. 2009 13:37. yanull. Přidat fotku. Suroviny. 1 dávka. švestky. cukr. Naše kuchařky.

Podobné recepty jako Švestky ve vlastní šťávě

Třešňový kompot + JAK ZAVAŘOVAT V HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Třešňový kompot + JAK ZAVAŘOVAT V HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ

Třešně zalijeme horkým nálevem, sklenicím pečlivě otřeme hrdla a uzavřeme víčkem a zavaříme. Jak plnit zavařovací sklenice. Pozor! Tento způsob zavařování je pouze pro sklenice s víčky na závit! Horkovzdušnou troubu nastavíme na 250 °C.

Podobné recepty jako Třešňový kompot + JAK ZAVAŘOVAT V HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ

Kde najít informace



×