Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s ...
Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s kachnou, liči a thajským lilkem podle Antonína Bradáče Autor: FTV Prima / Hermina Press Jak to bylo, šéfe? Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci:
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s ...
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem ...
Ve třetím díle gastro show jak to bylo, šéfe? připravil šéfkuchař Antonín Bradáč jednu ze svých asijských specialit – trošku netradiční batátové nudle s vepřovým masem a houbami shiitake. Zdeněk Pohlreich mu v tom zdatně sekundoval a nechyběla spousta vtipu a informací o tom, jak tobylo při natáčení
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem ...
Přílohy
Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s kachnou, liči a thajským lilkem podle Antonína Bradáče. Přílohy Domácí halušky s pestem z medvědího česneku s parmazánem podle Pavla Berkyho . Chuťovky a předkrmy Květák z grilu s jarní gremolatou a kari omáčkou. Přílohy Oběd do krabičky: Fazo
Podobné recepty jako Přílohy
Drůbež
Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s kachnou, liči a thajským lilkem podle Antonína Bradáče. Maso Velikonoční krůtí sekaná s vejci. Maso Kuře pečené v podmáslí s bramborami a česnekem. Maso Drůbeží játra s mrkví, jablkem a řapíkatým celerem na tymiánu. Maso Plněné cukety s mletým krůtím masem. Maso
Podobné recepty jako Drůbež
Drůbež
Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s kachnou, liči a thajským lilkem podle Antonína Bradáče. Recepty Velikonoční krůtí sekaná s vejci. Recepty Kuře pečené v podmáslí s bramborami a česnekem. Recepty Drůbeží játra s mrkví, jablkem a řapíkatým celerem na tymiánu. Recepty Plněné cuk
Podobné recepty jako Drůbež