Vepřové smažené nudle recept
Wok nudle si připravíme dle návodu, orestujeme na pánvi do křupava a udržujeme teplé. Do wok pánve si dáme orestovat česnek, koření, cibuli nakrájenou na jemná půlkolečka. Jakmile cibule sklovatí, přidáme papriku nakrájenou na jemné proužky. Ještě chvíli restujeme a poté přidáme naložené maso i s ma
Podobné recepty jako Vepřové smažené nudle
Čínské smažené nudle s kuřecím masem recept
Čínské smažené nudle s kuřecím masem. Nudle patří vedle rýže k nejpopulárnějším přílohám asijské kuchyně. Někdy ale dobře poslouží i jako samostatný chod. Smažené nudle s masem a zeleninou jsou rychle připravenou klasikou, která dokáže zahnat chuť na nezdravou dobrotu, zároveň je ale o něco zdravějš
Podobné recepty jako Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Rýžové nudle s rajčatovou omáčkou
Rýžové nudle s rajčatovou omáčkou vám rozhodně budou chutnat. Navíc je to přirozeně bezlepkové jídlo.
Podobné recepty jako Rýžové nudle s rajčatovou omáčkou
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem ...
Ve třetím díle gastro show jak to bylo, šéfe? připravil šéfkuchař Antonín Bradáč jednu ze svých asijských specialit – trošku netradiční batátové nudle s vepřovým masem a houbami shiitake. Zdeněk Pohlreich mu v tom zdatně sekundoval a nechyběla spousta vtipu a informací o tom, jak tobylo při natáčení
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem ...
Asijské nudle
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Maso Konjakové chilli nudle s citronem a sezamovým vepřovým masem. Přílohy Sezamové soba nudle s tofu a cukrovými hrachovými lusky. Maso Japchae: Korejské nudle s hovězím masem a zeleninou.
Podobné recepty jako Asijské nudle
Asijské nudle
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Maso Konjakové chilli nudle s citronem a sezamovým vepřovým masem . Přílohy Sezamové soba nudle s tofu a cukrovými hrachovými lusky. Maso Japchae: Korejské nudle s hovězím masem a zeleninou.
Podobné recepty jako Asijské nudle
Široké nudle s vepřovým masem recept
Široké nudle s vepřovým masem ... 7 oblíbených jídel s jogurtem. Jak je připravit co nejchutněji Hodnocení 90x Komentáře klarence 26. 2. 2020 14:51 nepřidala jsem rajský protlak ,ale bylo to moc dobré . Odpovědět Jikotka 5. 6. 2015 11:55 Nemusím strouhaný sýr,tak jsem ho nedala ,jinak . Odpovědět Př
Podobné recepty jako Široké nudle s vepřovým masem
Vepřové
Domácí špaldové gnocchi s ragú z mletého vepřového masa. Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Jak to bylo, šéfe? Dušený vepřový fladermaus s tvarohovým knedlíkem a koprem podle Davida Viktorina.
Podobné recepty jako Vepřové
S masem
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Ryby Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty . Maso Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou. Maso Konjakové chilli nudle s citronem a sezamovým vepřovým masem. Maso La
Podobné recepty jako S masem
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka. Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fazolemi.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Jak to bylo, šéfe? Dušený vepřový fladermaus s tvarohovým ...
V druhém díle nového pořadu Jako to bylo, šéfe? Zdeňka Pohlreicha pohostil šéfkuchař David Viktorin v resturaci Chateau Petit v lednicko-valtickém areálu. Vaří zde nápaditou českou kuchyni s francouzským švihem, z lokálních surovin a nebojí se výzvy vytvořit z něčeho obyčejného něco výjimečného. Tře
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Dušený vepřový fladermaus s tvarohovým ...
Jak to bylo, šéfe? Špindlerovský guláš s bramboráčky podle Josefa ...
V osmé epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlriech potká se svým učitelem Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po vyučení. Zavzpomínají na staré časy a společně uvaří vyhlášený špindlerovský guláš s křupavými bramboráčky. Jak to bylo, šéfe? Celé epizody a bonusy najdete na iprima.cz.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Špindlerovský guláš s bramboráčky podle Josefa ...
Jak to bylo, šéfe? Panna cotta z podmáslí s rebarborou ...
Po chvíli přidejte podmáslí, rozlijte do misek a nechte ztuhnout. Vše kromě rebarbory přiveďte k varu a uvařte sirup. Rebarboru oloupejte, nakrájejte a pomalu ve vzniklém sirupu uvařte doměkka. Vychlazenou panna cottu ozdobte připraveným rebarborovým rozvarem a podávejte. Jak to bylo, šéfe?
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Panna cotta z podmáslí s rebarborou ...
S masem
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Recepty Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty. Recepty Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou. Recepty Konjakové chilli nudle s citronem a sezamovým vepřovým masem.
Podobné recepty jako S masem
Recepty
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Ryby Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty. Další články . Chcete-li toto video zobrazit, povolte JavaScript a zvažte upgrade na webový prohlížeč, který podporuje HTML
Podobné recepty jako Recepty
Těstoviny
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče. Ryby Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty . Maso Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou. Přílohy Domácí ricottové gnocchi s olivami, kapary a rajčaty. Další články
Podobné recepty jako Těstoviny
Vepřové čínské nudle recept
Mezitím si připravíme nudle. Oba pláty nudlí dáme do mísy, zalijeme je vařící vodou, přikryjeme poklicí a necháme stát 5 minut. Pak nudle scedíme, vrátíme do mísy a podle chuti k nim přimícháme worcester, sůl, sójovou omáčku, kari a sladkou papriku. Na pánvi si rozpálíme olej a na něm nudle orestuje
Podobné recepty jako Vepřové čínské nudle
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma ...
Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka. Save. Ve čtvrtém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? prozkoumával Zdeněk Pohlreich zákoutí světové pouliční kuchyně. Šéfkuchař Jáchym Pavelek provozuje v Havířově oblíbený Bistruck a společně se Zdeňkem připravil neodolatelný burger s jalapeños papričkami
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma ...
Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z ...
V novém pořadu Jak to bylo, šéfe? navštívil Zdeněk Pohlreich pražskou restauraci The Eatery. A jak všichni gurmáni dobře ví, šéfkuchař Pavel Býček v ní vaří moderní českou kuchyni z lokálních surovin. Jeho signaturním jídlem je koprovka v trochu netradičním pojetí, ale tak úžasná, že na ni budete dl
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z ...
Jak to bylo, šéfe? Květákový krém s tvarůžkem podle Davida ...
V druhém díle gastro show Jak to bylo, šéfe? zavítal Zdeněk Pohlreich na návštěvu lednicko-valtického areálu, kde sídlí zážitková restaurace Chateau Petit. Šéfkuchař David Viktorin pro diváky připravil delikátní krém z květáku, kterému dodal šmak díky tvarůžkům. do 30 minut. 4 porce.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Květákový krém s tvarůžkem podle Davida ...
Jak to bylo, šéfe? Francouzské větrníky craquelin s bílým mákem a ...
Ve druhém díle Jako to bylo, šéfe? zavítal Zdeněk Pohlreich do restaurace Chateau Petit, v které šéfkuchař David Viktorin připravuje moderní českou kuchyni s francouzským švihem. Jako sladkou tečku spolu připravili výtečné francouzské větrníčky craquelin, které mají vrchní vrstvu jakoby popraskanou,
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Francouzské větrníky craquelin s bílým mákem a ...
Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s ...
Ve třetí epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? hrála prim thajská kuchyně v podání šéfkuchaře Antonína Bradáče. Společně se Zdeňkem Pohlreichem uvařil červené kari s kachními prsíčky, liči a thajským lilkem. Toto jídlo bylo součástí menu, s kterým vyhrál soutěž o Mistra thajské kuchyně pořádané přímo v
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s ...
Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka
V osmém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal se svým kuchařským mentorem Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po škole. V kuchyni jim to i po tolika letech šlo jako po másle a společně uvařili plněný telecí kotlet.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka
Jak to bylo, šéfe? Hradčanský telecí špíz se slaninou a mandarinkami ...
V závěrečné epizodě Jak to bylo, šéfe? se v jedné kuchyni potká Zdeňek Pohlreich se svým kuchařským guru Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po vyučení. Pan Frank rozhodně neztratitl nic ze své preciznosti a spolu se Zdeňkem připraví efektní špízy z telecího masa s ochucenou rýží.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Hradčanský telecí špíz se slaninou a mandarinkami ...
Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina
Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina. V sedmé epizodě Jak to bylo, šéfe? připravil Zdeněk Pohlreich spolu s italským šéfkuchařem Davidem Lagomarsinem tradiční recept na masové závitky z telecího hřbetu s restovanou cuketou. Jak to bylo, šéfe? Celé epizody a bonusy najdete na iprima.cz.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina
Nudle Soba s vepřovou panenkou a zeleninou recept
Široké nudle s vepřovým masem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 eligie 30 ... že náhodou bylo tohle jídlo v Prostřeno minulý týden :) Odpovědět spagetka 22. 8. 2015 19:26 Já si musela vyguglit, co je to za druh nudlí Soba, zaujaly mne, takže se po nich mrknu. Jinak . Odpovědět maris 22. 8. 2015 19:12
Podobné recepty jako Nudle Soba s vepřovou panenkou a zeleninou
Jak to bylo, šéfe? Siven s hráškovým ragú podle Pavla ...
V prvním díle nového pořadu Jak to bylo, šéfe? navštívil Zdeněk Pohlreich pražskou restauraci The Eatery. Se šéfkuchařem Pavlem Býčkem společně uvařili báječné lehké jídlo z lokálních surovin. Filátka sladkovodní ryby skvěle doplnilo nasládlé hráškové pyré.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Siven s hráškovým ragú podle Pavla ...
Jak to bylo, šéfe? Calamari Marocco podle Davida Lagomarsina
Pánev pozvolna rozehřejte. Přidejte olivový olej. Na rozpálenou pánev poklaďte plátky olihně a osmahněte je tak, aby se maso lehce zkroutilo. Poté krátce povařte – asi 5 minut. Olihně následně podlijte bílým vínem, které nechte odpařit, aby zůstala po víně pouze kyselost. Následně maso z pánve odebe
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Calamari Marocco podle Davida Lagomarsina
Domácí paštika s vepřovým masem recept
Domácí paštika s vepřovým masem ... Navíc to asi bylo naposled, co jsem se do paštiky pouštěla, proč si to potom nedopřát grandiózně. Chtěla jsem to zkusit, ozkoušela, jsem spokojená, takže příště zas něco jiného . Ale věřím, že markety vám určitě nabídnou nějaký chutný separát s přízviskem paštiky,
Podobné recepty jako Domácí paštika s vepřovým masem
Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Postup. Žampiony nakrájejte na plátky, orestujte na másle a zakápněte citronovou šťávou. Cibuli nakrájejte na proužky, chorizo na nudličky a společně orestujte. Majonézu smíchejte s bylinkami, trochou česneku a citronové šťávy, podle chuti dosolte a opepřete. Z mletého masa vytva
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Jak to bylo, šéfe? French toast s jablky, javorovým sirupem a zmrzlinou ...
V ostravském Mama´s Bistru byl Zdeněk Pohlreich už během natáčení Ano, šéfe. A tenkrát byl tak nadšený, že podnik od něj dostal tři hvězdy. Po letech se tam vrátil a společně s majiteli, kteří jsou zároveň kuchaři, připravili báječné street food menu. A nemohla chybět ani sladká tečka...
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? French toast s jablky, javorovým sirupem a zmrzlinou ...
Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe)
Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe) Hodnocení receptu je 5,0 (1×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. Muflonek 2 názory Doba přípravy 35 min 35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava) 3. 5. 2022 15:59 Siven na hráškovém pyré, tak jak ho servírují v restauraci The Eatery. Zdroj: Se
Podobné recepty jako Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe)