Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Pokud chcete připravit opravdu delikatesní maso, které se bude na jazyku rozpadat, vyzkoušejte tohle mořidlo s vínem. Je ...
Jak na zvěřinu?
...– bažant. Opracování zvěřiny Samozřejmě první je zvěřinu stáhnout a vyvrhnout. To však zde nebudeme...
Bylinky a jejich využití v kuchyni
...Ochutit s ní můžete však i dušené maso, zvěřinu, luštěniny atd. Rozmarýn má tvrdé tenké...
Králík pečený nadivoko
Králík pečený nadivoko je jemné ale i pikantní maso. Přílohou může být třeba dušená zelenina...
Svíčkové plátky v rokfórové omáčce
Svíčkové plátky v rokfórové omáčce, to je opravdu delikatesa. Měkké maso s pikantní omáčkou doplníme přílohou podle své c...
Kuře a la bažant
...a la bažant můžeme podávat stejně jako zvěřinu s dušeným červeným zelím. A k tomu třeba...
Koření a jeho použití v kuchyni
...Tymián – Je součástí divokého koření na zvěřinu, do nálevů k nakládání, marinád, omáček, polévek...
Rozhovor s operním pěvcem Danielem Klánským
...dokázala lépe představit třeba křepelčí maso, zvěřinu, či lehká italská jídla. Mnoho lidí nemá vztah...
Šípková omáčka 2
...svojí skvělou chutí, kterou výborně doplňuje zvěřinu. Tento recept se hodí i ke sladkým jídlům...
Dančí medailonky
...zvěře je maso houževnatější a hůře stravitelné. Zvěřinu je dobré připravit si den předem a maso naložit,...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
10 nejlepších českých foodblogů, které by vám neměly uniknout
...jako jsou třeba chlupaté knedlíky, buchty nebo zvěřinu, notabene když dědeček ještě chodil jako myslivec...
Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni
...můžeme maso hovězí, vepřové, drůbeží, králičí, zvěřinu, ryby a také vnitřnosti. Záleží jen na chuti a...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Zvěřinu recepty