Brambory grenaille
Označení Grenaille nesou brambory menší než 28 mm. Tento druh je oblíbený zejména ve francouzské kuchyni a ze země galské...
Bramborové koule
Mezi niterné gastronomické židovské tradice patří namátkou bagety, kuřecí nudlová polévka, challah, pastrami nebo třeba h...
Čokoládové tyčinky podle Peče celá země. Vyzkoušejte Veroničin tropický recept!
Voňavá pekařská show Peče celá země jde pomalu a jistě do svého závěru. V sedmém díle soutěž opustil Zdeněk a nechal tak ...
Amatérští pekaři zbystřete. Blíží se konkurz do Peče celá země!
Obliba pořadů o pečení a vaření je stále velmi vysoká, což dokazuje i show Peče celá země, která v květnu uzavřela svou d...
Pizza chleba podle Petry Burianové
Vítězku televizní show Peče celá země jsem si oblíbila pro její praktičnost, lásku k tradicím i nezištnou ochotu pomáhat ...
Lívanečky podle Petry Burianové
Kuchařka, kterou napsala vítězka soutěže Peče celá země Petra Burianová, patří k mým oblíbeným. Předpis na lívance, který...
Moravské koláče podle Petry Burianové
Další báječný recept od vítězky první řady pekařské show Peče celá země. Moravské koláče pro mne vždycky tak nějak předst...
Peče celá země lámala rekordy. Nové účastníky představí již v lednu
Oblíbená pekařská show si mezi diváky našla řadu příznivců a velký zájem je i o posty soutěžících. Do již třetí řady pořa...
Peče celá země se dočká druhé řady! Vysílat se bude příští rok
Příznivci pečení se mohou radovat. Nová řada pořadu Peče celá země je dotočená a v první polovině příštího roku zamíří ...
Topinková pomazánka podle Petry Burianové
Další skvělý podzimní recept od vítězky soutěže Peče celá země. Pomazánka je výborná jako nátěrka na usmažené topinky, a ...
Vaječný likér
Když se řekne vaječný likér, mnoho z nás si vzpomene na své dětství, kdy se mohl na malou chvilku povznést mezi dospělé a...
Nebojte se předsudků, přinášíme čtyři důvody proč se stát veganem…
Chcete zhubnout a cítit se zase jako by vám bylo dvacet? Jezte zdravě a pokud to cítíte buďte veganem. Označení vegan už ...
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci
Filip Sajler je zakladatelem české gastronomické skupiny společností Perfect. Má za sebou praxi ve špičkových restaurací...
Druhy skopového a jehněčího masa
Připravujete doma skopové či jehněčí? Skopové a jehněčí maso není v České republice příliš oblíbené. V posledních letech ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Země! recepty