Káva není zabiják
Mnoho lidí démonizuje kávu a kofein, kdy na jednu stranu oceňují schopnost kofeinu povzbudit člověka, ale také se domníva...
Kadmium v potravinách, tichý zabiják!
Kadmium, co o něm víme?Je to prvek, který patří mezi těžké kovy. Vyskytuje se vzácně v zemské kůře, v mořské vodě, ale v ...
O jídle s Jiřím Vaňkem
Tentokrát jsme se sešli na rozhovor o jídle s Jiřím Vaňkem scenáristou, spisovatelem a muzikantem v jedné osobě. Psal scé...
Top 6 nejjedovatějších potravin
Lidské zdraví je z více jak 40% ovlivněno tím, jak se každodenně stravujeme. To co jíme, zásadním způsobem ovlivňuje všec...
Čaje na snížení vysokého krevního tlaku
Diagnóza – HypertenzeVysoký krevní tlak je v posledních letech diagnostikován každému třetímu člověku, avšak dvakrát čast...
Některé potraviny nám chutnají více, že by v tom byl glutaman sodný?
Nejsou chutě jako chutě..Strava je základ života, jelikož to co do těla s jídlem dostaneme, odrazí se na našem zdraví. Po...
Braňte se nemocem posilováním střevní mikroflóry
Sezona respiračních onemocnění nepolevuje, naopak! Náš organismus musí nyní čelit novým výzvám, třeba i té v podobě koron...
Sůl – ve větším než malém množství nebezpečná celoživotní přítelkyně
Sůl patří podle mnoha světových šéfkuchařů k pěti základním ingrediencím. V českých pohádkách je sůl nad zlato a naši dáv...
6 faktů o kávě, které jste možná nevěděli
Lákavá vůně kávy nechá jen málokoho bez odezvy a bez šálku tohoto moku si mnozí neumí představit začátek dne. Přinášíme v...
Tipy na nápoje, které dodají sílu a zatočí s viry
Přechod zimy a jara je pro lidský organismus docela náročné období. Časté výkyvy teplot vedou ke změnám tlaku a v tomto o...
Nic nenalezeno
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Zabiják! recepty