Císařský trhanec
Některé prameny uvádějí, že tento rakouský vynález původního názvu Kaiserschmarrn z lívancového těsta s rozinkami naložen...
Krém z nutely
Vznášet se na obláčku lehkého oříškového krému? Přesně tak se budete cítit, když ochutnáte dezerty plněné krémem z nutell...
Připravte si vařečky: Masterchef Česko se vrací na obrazovky…
Také v roce 2021 se budete moci inspirovat od těch nejlepších kuchařů Česka v 5. Řadě napínavé kuchařské soutěži Masterch...
Degustační charitativní večeře v Café AdAstra s Filipem Sajlerem
Chtěli bychom se s vámi podělit o zajímavý gurmánský zážitek ze začátku června. Byli jsme na Charitativní degustační veče...
Rychlé jahodové knedlíky
Na přelomu jara a léta si užíváme sezónu jahod a z tohoto úžasného ovoce připravujeme nejrůznější dobroty. Mezi ně bezesp...
Houbová nádivka do drůbeže
Kuře má samo o sobě trochu sušší maso, ale když se upeče společně s nádivkou, ztratí i tento handicap. Drůbež nadívaná ho...
Šišky s mákem
Tohle jídlo připomíná pokrm z dětství, ale taky zimní dovolenou v Alpách, kde se šišky s mákem servírují na horských chat...
Tipy na zavařeniny a šťávy z malin podle Anuše Kejřové...
Doba sklizně nastala a dnes se dozvíte pár stradičních tipů od guru prvorepublikové kuchyně Anuše Kejřové. Jak zpracovat ...
Bagel: houska s dírou, kterou stojí za to vyzkoušet
Svačina na newyorský způsob, to je bagel! Bohatě obložené pečivo se dostalo do povědomí českých strávníků především díky ...
Vosí hnízda
Vosí hnízda neboli včelí úly, jak se jim také někdy říká, mají jednu obrovskou výhodu. Připravit je můžete klidně na Štěd...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Vařečky: recepty