Polévka s fenyklem a rybími nočky
...jednu mrkev, polovinu celeru, kuličky pepře a nového koření, bobkový list, cibuli ,osolíme a vše...
Hamburská kýta na smetaně
Hamburská kýta na smetaně je nejlepší podávaná s domácím houskovým knedlíkem. Je to skvělé jídlo pro slavnostní a význam...
Všechno nejlepší a hodně zdraví a lásky do nového roku 2018
...všechno nejlepší,hodně zdraví , štěstí a lásky do nového roku 2018. Děkujeme za přízeň a těšíme se na...
S chutí do nového roku
Je čas bilancování, čas novoročních předsevzetí, čas nových plánů. Začíná další rok a my bychom chtěli, aby byl šťastný. ...
Kuřecí vývar
Dobrý, silný kuřecí vývar je příjemný společník ,při podzimních večerech. Zahřeje, dodá sílu a při nachlazení přijde více...
Vepřová plec v letní rajské omáčce
Léto ještě neskončilo. Uvařte si plný hrnec letní rajské omáčky s masem. ...
Kuře a la bažant
Kuře a la bažant můžeme podávat stejně jako zvěřinu s dušeným červeným zelím. A k tomu třeba bramborové knedlíky. Foto: F...
Vyvážená snídaně: recepty pro kvalitní start do nového dne
Kdo chce mít přes den dost energie, ale i ten, kdo chce zhubnout, by se měl stravovat pravidelně a vyváženě. Snídaně je p...
Top 5 Netradičních receptů na silvestrovské dobroty!
...a oslava příchodu nového rokuV České republice běžně říkáme, že slavíme ... Silvestra. Ale přesněji řečeno, slavíme příchod nového roku či Nový rok. Sejde se rodina, přátelé, známí ... a petard zakázáno. Ale ne všude se slaví příchod nového roku posledního prosince. Ve světě je...
Řízky naruby
Řízky naruby můžeme doplnit dušenou rýží nebo třeba bramborovou kaší. Hodí se i čerstvý zeleninový salát....
Polévka z holuba
Tato holubí polévka je opravdová delikatesa pro opravdové gurmány. Jestli máte možnost sehnat někde čerstvého holuba, nev...
Polévka z bažanta nebo koroptve
Polévka z bažante nebo koroptve se dělá hlavně po honech, ale máte-li možnost někde pořídit bažanta nebo koroptev, zkuste...
Prázdniny pomalu končí a děti se vrátí do škol
...nám připomíná, že než řekneme švec, je tu začátek nového školního roku. A k úspěšnému startu je kromě ... na školu těšit. U větších dětí přechod z prázdninového do školního režimu probíhá samozřejmě jinak. Děti ... zážitků z prázdnin. Tady by měl vstup do nového školního ruku proběhnout bez problémů. Stačí, ... roku. A také od nich hned na začátku toho nového roku nechtějte žádné velké výkony. To všechno...
Rozhovor nejen o jídle s Filipem Sajlerem z pořadu Kluci v akci
...restaurací svěží vítr a stále nabízíme něco nového a zajímavého tak, aby se zaměstnanci mohli i do ... těšit)))). Těch věcí je hodně a stále je něco nového gastronomie jede na plné obrátky a lidi baví čím...
Ruský boršč
Receptů a postupů jak uvařit boršč je nespočet. Každý ho dělá jinak. Základní ingrediencí, bez které byl boršč nebyl borš...
Čočkový salát
Čočkový salát můžeme připravit na mnoho způsobů. Ten náš je jen jednou z mnoha možností jak připravit zdravé a chutné luš...
Silná hovězí polévka
Silná hovězí polévka je sváteční posilující polévka, která pomalým dlouhým vařením se vším kořením, vám provoní celou kuc...
Nové zimní menu v restauraci Jam and Co. (Aktualizováno 9.1.2017)
...ze kterých nakonec ty nejzajímavější zahrnuli do nového zimního menu, ve kterém naleznete novinky jako ... and co. Náš redakční tým se chystá na ochutnávku nového zimního menu. V prosinci vám přineseme další...
Benefity permanentního make-upu ve světle nejnovějších trendů
...asymetrie a nerovnosti. Možná je i modelace úplně nového. Jaké jsou techniky? -Stínování. Výsledkem této ... délce a doplnění chybějících částí.-Modelace nového obočí, např. po chemoterapii.-Umožňuje 3D...
Vánoční bramborový salát
Bramborový salát patří na vánoční stůl stejně jako smažený kapr nebo rybí polévka. Je to pochoutka, kterou si ale můžeme ...
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se smetanou je labužnický zážitek pro milovníky polévek. Je jemná, voňavá a můžeme ji servírovat třeb...
Utopenci
Jako první si připravíme nálev z vroucí vody a octa. Zatímco se nám vaří, přidáváme sůl, cukr, bobkový list, chilli a ole...
Jak utajit v současném zaměstnání, že si hledám novou práci?
...aktualizace, které se vztahují k vašemu hledání nového zaměstnání. Případně si aktualizujte ochranu ... by neměla vidět, pokud si do profilu přidáte něco nového. Příval aktualizací a přidávání nových kontaktů...
Rovnodennost, svátky jara a půst
...Podle meteorologů se jaro počítá od prvního březnového dne. Astronomové mají začátek jara spjatý právě s ... rovnodenností a nejde o nic nového. Rovnodennost čili ekvinokce byla důležitým bodem ... jiné i vejce, které znázorňuje plodnost a příchod nového života. Doba očisty a lehkého odříkání S jarem...
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka je oblíbené klasické české jídlo. Nejlépe chutná s houskovými knedlíky, na talíř můžeme přidat i rozkrojen...
Hospodský vepřový guláš
Guláš, původně z maďarska, má u nás spoustu chutných variant. Jednou z nich je guláš z vepřového masa. Klasický guláš se ...
Karibský hovězí guláš
Karibský hovězí guláš je guláš se sladko-pikantní chutí. Vaříme ho pomalu a dlouho, chutě se tak lépe spojí a jídlo je pa...
Libanonský hovězí guláš
Je známé, že libanonská kuchyně je zdravá a chutná. Libanonský hovězí guláš je jedním z oblíbených jídel v předních resta...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Bramborová polévka s vejci (kulajda)
Bramborová polévka s vejci (kulajda), je tradiční jihočeská bílá polévka. Máme-li, můžeme do ní přidat i houby, pokrájené...
Pikantní kuřecí salát s kroupami
Pikantní kuřecí salát s kroupami je zdravé a rychle připravené jídlo, které můžeme podávat teplé i studené. Je to samosta...
Rajská omáčka
Rajská omáčka je oblíbená nejen u dětí. Nejlépe chutná s vařeným hovězím masem a houskovými knedlíky. Někdo ji má ale rád...
Rajská polévka
Rajská polévka je jednou z polévek, které můžeme podávat i jako teplou svačinu nebo lehkou večeři. S čerstvým pečivem, n...
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka je asi nejznámější českou omáčkou vůbec. Nesmí chybět na žádném slavnostním rodinném obědě. Důkladně o...
Kulajda
Jihočeská kulajda je typická krajová bílá polévka. Protože je sytá a hustá, nahradí klidně celé jídlo, třeba letní večeři...
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka s masovými kuličkami z mletého vepřového masa je pochoutka, kterou si zamiluje celá rodina. Jako příloha se...
Hospodský vepřový guláš
Hospodský vepřový guláš podáváme s chlebem nebo s knedlíkem jako výborné syté hlavní jídlo. Máme-li rádi pikantnější jídl...
Dýňové lívanečky
Dýňové lívanečky polité sirupem nebo medem jsou výborná víkendová snídaně. Můžeme k nim podávat třeba i vlastní zavařenin...
Husí játra
Husí játra připravená podle tohoto receptu můžeme podávat jako studený předkrm. Jako příloha je nejvhodnější čerstvé peči...
Krémová polévka z kapra
Krémová polévka z kapra je lahodná smetanová štědrovečerní polévka. Můžeme ji uvařit místo klasické rybí polévky a všem b...
Hovězí vývar
Do velkého hrnce vložíme dobře omyté hovězí maso nakrájené na větší kusy. Zalijeme ho asi dvěma litry studené vody a přiv...
Kuře na paprice se smetanou
Kuře na paprice se smetanou je u nás už dávno zdomácnělé jídlo. S houskovými knedlíky ho máme rádi skoro všichni. V ka...
Hovězí líčka na víně
Hovězí líčka na víně jsou pochoutkou, která se zase vrací do naší kuchyně. Trochu delší vaření, ale výsledek za to rozhod...
Nálev na utopence
Nálev na utopence v tomto receptu stačí na 1 kg špekáčků a dvě velké cibule. Stačí je pak nechat pár dní uležet a pikan...
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno, toto původem tradiční bavorské jídlo, podáváme většinou s pikantní hořčicí nebo křenem a s čerstv...
Recept na utopence
Kvalitní špekáčky ve sladkokyselém nálevu je tradiční česká pochoutka. V hospodě k pivu, nebo ještě lépe, doma připravené...
Plněné papriky
Plněné papriky s rýží nebo s houskovými knedlíky, tak jak si je uvaříte doma, jsou oblíbeným a chutným jídlem pro děti i ...
Pečené koleno
Pečené koleno se zelím nám bude nejlépe chutnat se sklenicí studeného piva. Je to příjemná večeře v sychravých podzimníc...
Hovězí líčka
Hovězí líčka na víně, to je hlavně jemné maso lahodných chutí. Podáváme je nejlépe s hedvábnou bramborovou kaší....
Falešná svíčková v pomalém hrnci
Falešná svíčková v pomalém hrnci je z vepřového masa a chutná výborně. Její výhodou je, že se v tomto případě maso ani ne...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Nového recepty