Sdílet:

Kmín: recepty, fotografie a články


Vše co jste chtěli vědět o Kmín: . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Kmín:, tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Kmín: zde koupíte rychle a výhodně bez složitého prohledávání jednotlivých eshopů.

Kmínová polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Kmínová polévka

Tento recept na kmínovou polévku je lepší dělat na tuku, protože potom lépe voní a chutná. Kmínová polévka představuje ry...

Vepřo knedlo zelo
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřo knedlo zelo

Vepřo knedlo zelo patří k nepostradatelným pokrmům české kuchyně, který si získal srdce mnoha lidí jak v domácnostech, ta...

Kmín: pár faktů o oblíbeném koření a rady pátera léčitele
Uložit recept!
článek
článek

Kmín: pár faktů o oblíbeném koření a rady pátera léčitele

Patří asi k nejznámějším koření na světě - kmín. Používá se k dochucení polévek, salátů, pečiva, brambor, i tučnějšího ma...

Francouzské brambory
Uložit recept!
článek
článek

Francouzské brambory

Máte rádi francouzské brambory a hledáte recept na jejich přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož recept na franc...

Pórková polévka s bramborem
Uložit recept!
recepty
recepty

Pórková polévka s bramborem

Pórková polévka s bramborem, podávaná s pečivem, nejlépe s čerstvým chlebem, je výbornou variantou svačinových polévek. K...

Česnečka
Uložit recept!
recepty
recepty

Česnečka

Česnečka je česká tradiční polévka, která nejenže skvěle chutná, ale je vhodná i pro léčbu nachlazení nebo kocoviny. C...

Dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené zelí

Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...

Jak na dušenou zeleninu
Uložit recept!
článek
článek

Jak na dušenou zeleninu

Pro spousta kuchařek a kuchařů je dušení zeleniny samozřejmost a hračka. Tento článek je určen začátečníkům v kuchyni a t...

Trocha historie koření - nepostradatelné ingredience vaření...
Uložit recept!
článek
článek

Trocha historie koření - nepostradatelné ingredience vaření...

Dává jídlu jedinečnou chuť, blahodárně působí na naše zdraví a je hluboce zapsáno v historii lidstva. Koření je jednou z ...

Bramborová polévka s vejci
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborová polévka s vejci

Domácí bramborová polévka s vejci je opravdová pochoutka. Je hustá, voňavá, se spoustou zeleniny, můžeme ji klidně podáva...

Vepřová játra se slaninou
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová játra se slaninou

Vepřová játra se slaninou podáváme s opečenými brambory. Pokud máme dost omáčky, můžeme jako přílohu připravit i rýži. ...

Čočková polévka s kari
Uložit recept!
recepty
recepty

Čočková polévka s kari

Skvělá čočková polévka na indický způsob z červené čočky a s kari. Nakrájenou cibulku dáme do hrnce a na mírném ohni n...

Zima v kuchyni – top recepty na zahřátí
Uložit recept!
článek
článek

Zima v kuchyni – top recepty na zahřátí

Vaření je zábava a na zimu se většina z nás zavírá v kuchyni, z níž vycházejí úžasná jídla, která ocení celá rodina. Peče...

Recepty pro chladné dny: kvašené zelí jako příloha i lék
Uložit recept!
článek
článek

Recepty pro chladné dny: kvašené zelí jako příloha i lék

Zelí je pravděpodobně jednou z nejstarších rostlin, které začal člověk pěstovat. Druhů je mnoho a většinou jde o kulatou ...

Tortilly plněné špenátem se sýrem a s chilli
Uložit recept!
recepty
recepty

Tortilly plněné špenátem se sýrem a s chilli

Tortilly plněné špenátem se sýrem a s chilli je skvělé pikantní jídlo. Naplněné torilly můžeme zmrazit a jednotlivé porce...

Česnečka se sýrem
Uložit recept!
recepty
recepty

Česnečka se sýrem

Česnečka se sýrem je známá oblíbená polévka, která nám udělá dobře vždycky. Když si ji dopřejeme, uděláme dobrou věc pro ...

Smažené  karbanátky
Uložit recept!
recepty
recepty

Smažené karbanátky

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hod...

Koření a jeho použití v kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Koření a jeho použití v kuchyni

Nejdříve něco o koření Většina z nás si vaření bez koření snad ani nedokáže představit. Používáme ho v kuchyni k příprav...

Marinovaná krkovice video recept
Uložit recept!
článek
článek

Marinovaná krkovice video recept

Pokud si chcete připravit nějaké lahodné maso na grilu doporučujeme krkovici. Měla by být částečně prorostlá. Určitě ...

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Před vařením ochutnáme kysané zelí a pokud je na nás příliš kyselé, zbav...

Houbová smaženice
Uložit recept!
recepty
recepty

Houbová smaženice

Houbová smaženice je houbařská klasika, kterou zanaly už naše babičky. Nejlepší je z několika druhů hub a s čerstvým chle...

Dršťková polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Dršťková polévka

Dršťková polévka je tradiční oblíbená přesnídávková polévka. Přidáme-li k ní čerstvé pečivo, může klidně nahradit i veče...

Hmyz jako jídlo
Uložit recept!
článek
článek

Hmyz jako jídlo

Možná to bude znít trochu zvláštně, ale jen díky tomu, že žijeme na bohatém světadíle, si můžeme dovolit hmyz nejíst. Pro...

Jak uvařit hlávkové zelí
Uložit recept!
článek
článek

Jak uvařit hlávkové zelí

Zelí je listová zelenina a známe tři jeho základní druhy: hlávkové, pekingské a čínské. Všechny tři druhy zelí můžeme jís...

Hospodský vepřový guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Hospodský vepřový guláš

Hospodský vepřový guláš podáváme s chlebem nebo s knedlíkem jako výborné syté hlavní jídlo. Máme-li rádi pikantnější jídl...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí. Na oleji v...

Cuketové karbanátky
Uložit recept!
recepty
recepty

Cuketové karbanátky

Cuketové karbanátky jsou oblíbeným vegetariánským jídlem. Podávat je můžeme jak teplé, tak i studené. Jako přílohu k tepl...

Housky
Uložit recept!
recepty
recepty

Housky

Už jste si zkoušeli upéct domácí housky? Voňavé, právě vytažené z trouby, které šíří lákavou vůni? A na povrchu posypané...

Houbové karbanátky
Uložit recept!
recepty
recepty

Houbové karbanátky

Houbové karbanátky jsou skvělé. V houbařské sezóně bychom na ně rozhodně neměli zapomenout. Výborně se hodí třeba k bramb...

Cuketové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Cuketové zelí

Cuketové zelí je výbornou obměnou známého klasického zelí. Chutná trochu jinak, ale když je vyzkoušíte, zjistíte, že je ...

Domácí housky
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí housky

Doma upečené houstičky, nezní to lákavě? Proč to nezkusit?! Uvidíte, jak budou vaše housky výborné....

Rohlíky
Uložit recept!
recepty
recepty

Rohlíky

Už jste si vyzkoušeli upéct doma rohlíky? Nebojte se, pojďte na to!...

Domácí chléb
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí chléb

Když nemáme doma pečivo, můžeme si doma sami upéct rychlý chléb....

Omáčka z hlívy ústřičné
Uložit recept!
recepty
recepty

Omáčka z hlívy ústřičné

Máte rádi houbové omáčky? Určitě vás potěší smetanová omáčka z hlívy ústřičné....

Chléb
Uložit recept!
recepty
recepty

Chléb

Upečme si doma chléb! Je to jednodušší, než si myslíte! A pochutnáte si....

Výborná kmínová polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Výborná kmínová polévka

Pojďme si uvařit polévku ze surovin, které má každý doma. Kmínová polévka je rychlá a okouzlí svou vůní. K tomu čerstvé p...

Výborný kmínový chléb
Uložit recept!
recepty
recepty

Výborný kmínový chléb

Máte rádi kmín? Tak vás potěší výborný kmínový chléb. Dobrý pomocník je pekárna. Zamíchá, nakyne a upeče. ...

Kuřecí játra v omáčce
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí játra v omáčce

Kuřecí játra v omáčce jsou výborným tipem na jednoduchý oběd. Vůně omáčky přiláká strávníky ke stolu....

Vepřová pečeně s kapustou
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová pečeně s kapustou

Vepřová pečeně s kapustou vonní podzimem. Vyzkoušejte....

Krůtí přírodní řízečky
Uložit recept!
recepty
recepty

Krůtí přírodní řízečky

Večerní lahůdka pro náročné. Krůtí prsíčka jsou šťavnatá a rozplývají se na jazyku....

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí báječně doplní všechna pečená nebo i grilovaná masa. Můžeme k tomu podávat knedlíky, ale klidně i vařen...

Guláš z brambor s opečenými chlebovými krustičkami
Uložit recept!
recepty
recepty

Guláš z brambor s opečenými chlebovými krustičkami

Guláš z brambor, který můžeme servírovat doprostřed stolu, u kterého sedí plno nedočkavých strávníků. Jako kdysi dávno....

Polévka z kapusty
Uložit recept!
recepty
recepty

Polévka z kapusty

Polévka z kapusty je sytá a jemná. Voní česnekem a můžeme jí nahradit letní večeři....

Indické zeleninové Sabdží
Uložit recept!
recepty
recepty

Indické zeleninové Sabdží

Pokud jste milovníci indické kuchyně toto tradiční jídlo byste měli doma vyzkoušet. Můžete na něj použít veškerou sezónní...

Quacamole
Uložit recept!
recepty
recepty

Quacamole

Quacamole Je skvělá omáčka nebo dip. Ale také ji můžete použít jako pomazánku....

Hovězí krk
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí krk

Hovězí krk pečený s kořenovou zeleninou bude nejlepší s brambory nebo s bramborovou kaší. Ale ani rýže není špatnou volb...

Ledvinková polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Ledvinková polévka

Variace na vydatné polévky z vnitřností, které sice trochu na popularitě ztratily, ale jejich kouzlo v žádném případě nez...

Polévka z kachních nebo husích drůbků
Uložit recept!
recepty
recepty

Polévka z kachních nebo husích drůbků

Tento recept je další variace na drůbeží polévku, tentokrát z kachních nebo husích drůbků. Polévka se vyznačuje výraznou ...

Bílá houbová omáčka
Uložit recept!
recepty
recepty

Bílá houbová omáčka

Bílá houbová omáčka se smetanou je jemná a lahodná. Přílohou mohou být hranolky a čerstvá zelenina s plátkem kuřecího neb...

Škvarkové placky
Uložit recept!
recepty
recepty

Škvarkové placky

Škvarkové placky pekly už naše babičky. A byla by škoda si tuhle pochoutku občas nepřipomenout....

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Kmín: recepty

Kde najít informace



×