Houbový kuba
...jinou přípravu, neměli byste však zapomenout je dlouho povařit či upéct. Pečené hřiby samotné jsou ... také velmi dobré, můžete je použít také jako přílohu k masu nebo bramborám. Chutné jsou i...
Kysané zelí IV. recept
Tématické fráze: kysané zelí domácí výroba zelí s pyrosiřičitanem vyroba kysaneho zeli jak uchovat kysané zelí domácí výroba kysaného zelí jak uvařit dobré kysané zelí kysané zelí výroba pirosiřičitan nakládané zelí s pyrosiřičitanem nádoby na kysané zelí domácí kysané zelí jak vyrobit výroba domácí
Podobné recepty jako Kysané zelí IV.
Zavařené kvašáky recept
Množství volíme podle počtu okurek, které budeme nechávat kvasit. Na dno čistých, vypláchnutých sklenic dáme kopr, kolečka oloupaného křenu a naskládáme okurky. Omyté okurky zalijeme nálevem tak, že musí být potopené.
Podobné recepty jako Zavařené kvašáky
Dušené zelí mojí babičky
Tereza ma pravdu, neni potreba zeli nechat okapat a pak ho dusit ve vode. Dusila jsem ho rovnou v te zelne stave, prislo mi to tak zdravejsi i logictejsi.Jinak vazne mooooooc dobre, vynechala jsem mouku, zahusteni jemne postrouhanym bramborem bohate staci.
Podobné recepty jako Dušené zelí mojí babičky
Dušené kysané zelí recept
Dobry den, my delame zeli tak, ze ho nakrouhame, nasolime kamennou soli (jde o to, aby byla bez jodu), nakminujeme a nechame odpocinout do druheho dne.
Podobné recepty jako Dušené kysané zelí
Domácí kysané zelí
Jak dlouho se má nechat zelí kysat? recepty73 | 17. 10. 2010 00:15 ... My to doma delame tak ze zeli nemichame se soli, kminem a krenem, ale davame cca 5cm vrstvu zeli a na to posypeme supl, kmn a rozlozime kren. Uplne na dno kameninove nadoby davam svazek cerstveho kopru. Nahoru davame plinku, na d
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí
Křenové zelí recept
Všechny suroviny pokrájet a řádně promíchat. Nechat stát - nejlépe do druhého dne, aby se chutě řádně propojily a pak namačkat do sklenic....
Podobné recepty jako Křenové zelí
Kysané zelí do sklenic recept
Postup přípravy receptu. Nakrouháme, popř. koupíme krouhané zelí, nasypeme je do vaničky, posolíme (na kilo zelí 3 dkg soli), posypeme kmínem a celým pepřem, necháme aspoň 3-4 hodiny pustit šťávu.
Podobné recepty jako Kysané zelí do sklenic
Kvašáky recept
Jak se dá zavařit cokoli v mikrovlnce, když tam nesmí přijít kov? Jakým víčkem tedy zavíráte zavařovací sklenice? Jak dlouho se v MT zavařují kvašáky?
Podobné recepty jako Kvašáky
Kyselé zelí do skla
Jenom příště to zelí nebudu tolik nasilu mačkat do sklinek (jak tu kdosi radil), měla jsem to tam tak "dokonale" namačkané, že to nemělo skoro žádnou šťávu. Ale i tak bylo křupavé-naštěstí.
Podobné recepty jako Kyselé zelí do skla
Vařené brambory
Tohle je prvni a obavam se jedina stranka kde jsem nasla jak se vari brambory (co nejjednodusseji a popsano "cesky" aby tomu rozumel kazdy). snazim se na netu najit jak se vari brambory, ryze ...proste to nejzakladnejsi, co je pro vsechny kuchare jasne a banalni.
Podobné recepty jako Vařené brambory
Utopenci nejlepší co známe recept
Nevím, jak u Vás, ale za mě je to krátká doba. Utopence jsem ze své blbosti neoloupal a musel jsem je loupat až na talířku. Potom jsem je zkusil po čtyřech dnech a jsou už dobří (bez loupání).
Podobné recepty jako Utopenci nejlepší co známe
Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory recept
Potřeboval jsem (jako laik) vědět do čeho ten prejt dát, jak dlouho a na kolik stupňů dát do trouby, jestli zvolit horkovzdušný režim, nebo vrchní těleso, nebo spodní ohřevné těleso, nebo obě tělesa.
Podobné recepty jako Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory
Jednoduché kysané zelí recept
Zelí začne kvasit - víčka se vydují. Asi za týden se víčka pomalu sama vrátí do původní polohy a zelí je hotovo. Takto si můžeme udělat kysané zelí třeba jen z jedné hlávky. ... kysane zeli. nahlásit komentář ... 29.09.2012 18:28:42. Odpovědět. Riki. nahlásit komentář. 1.Zelí po nakrouhání není třeb
Podobné recepty jako Jednoduché kysané zelí
Nejlepší nakládaný hermelín recept
Postup přípravy. Všechny hermelíny rozpůlíme podélně. Vnitřky posypeme hojně červenou paprikou. V mističce smícháme česnek a trochu soli, touto směsí potíráme taktéž vnitřek hermelínů, feferonky nakrájené na kolečka a cibuli na proužky pokládáme na česnek.
Podobné recepty jako Nejlepší nakládaný hermelín
Kachna pomalu pečená
RADA: Jak na šťavnaté kuře s dokonalou kůrčičkou? 6 Po 4h saunování sejmeme víko pekáče, zvedneme teplotu na 150-180°C a kachnu dopečeme do křupava během dalších 30-20 minut.
Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená
Kvašené pikantní zelí recept
Necháme kvasit asi 4-6 týdnů v teplejší tmavé místnosti. Poznámka Toto zelí je vynikající jako salát, zdravé, plné vitamínu C. Ještě mimo to nakládám zvlášť klasicky 20 kg zelí - pouze kmín, cibule, sůl a koprové semínko - , které pak používám k vaření.
Podobné recepty jako Kvašené pikantní zelí
Utopenci podle mě
Jak dlouho je muzu nechat odstat, nez se do nich pustim? A jak dlouho vydrzi po otevreni? Nepouzil jsem horcicy ani horcicne seminko, coz mam pocit je krome sacharinu prirodni prezervater.
Podobné recepty jako Utopenci podle mě
Korejské kimči ( kvašená národní zdravá pochoutka) recept ...
Zatižte talířem a nechte stát při pokojové teplotě, aby začalo pomalu kvasit. Bylo psáno 12 hodin, ale nechala jsem den a půl. Mají se začít objevovat v tekutině bublinky a zelí mírně zkysne, čehož jsem docílila až za uvedenou dobu.
Podobné recepty jako Korejské kimči ( kvašená národní zdravá pochoutka) ...
Pravé špecle
Jak se píše: "vyndat až vyplavou", tak ony plavou hned když je hodím do vody a tak nevím, jak dlouho je tam nechat. Děkuji Danka Snášelová | 2. 6. 2007 14:27. Jak jsem slíbila, tak i plním. Dnes jsem recept vyzkoušela a dávám za 1.Špecle tzv. halušky k masu jsem dělala ke kuřeti na smetaně.
Podobné recepty jako Pravé špecle
Kachna po staročesku
Gabriolo,tak zkuste si koupit kysane cervene zeli v pytliku.Na trose sadla nebo oleje osmahnete cibulku,pridejte to zeli,kminek,sul,spetku cukru,kdyz bude mekke zahustete na jemno nastrouhanou bramborou s troskou vody a lzici hladke mouky,nechte probublat a dochutte uz pak dle vlastni chuti.Ja prida
Podobné recepty jako Kachna po staročesku
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Je moc dobrá, krásně nadýchaná, jen není pravda, že dlouho vydrží jako čerstvá, obvykle se sní během jednoho odpoledne.
Podobné recepty jako Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Utopenci dle mé prababičky recept
Čekal jsem nějaký bombastický recept a myslím si,že je to klasika.Jak si to kdo vylepší a přiostří,záleží na chuti.Já mám zkušenost,že základ je kvalitní uzenina a špekáčky z Globusu nejsou vyloženě špatné,ale ne nejlepší.Před 5 lety jsem dostal utopence od kamaráda a byli v něm párky od soukromníka
Podobné recepty jako Utopenci dle mé prababičky
Kimči recept
Nicméně neproplachujeme moc dlouho, jinak bychom ze zelí zbytečně vylouhovali i vitaminy a minerální látky. Pak do zelí postupně přidáváme dresink a dobře mícháme. Ochutnáváme, případně dochutíme postupným přidáváním pasty.
Podobné recepty jako Kimči
Segedínský guláš
mama | 7. 1. 2017 15:07. ja dusim zvlast maso na cibulce osmazene jen do ruzova a do duheho hrnce dam zeli dusit,tak asi na 3/4 hodiny.Maso dusim v papinaci,dam tam sul a koreni a vodu a dusim ho 30minut.Potom vezmu velky kastrol a dam tam dusene maso a precedene zeli bez te vody!!!, Dam tam mleko,s
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Babiččina dia sterilovaná strouhaná jablka
A jak pravila moje babička: na sterilování jablek do zásoby se NEHODÍ letní jablka, která se ráda kazí, ať děláš, co děláš. Jablka vždy používat čerstvě spadlá, nikoliv ta, co se pod stromem válí už delší čas a jsou nahnilá.
Podobné recepty jako Babiččina dia sterilovaná strouhaná jablka
Kvašený zeleninový salát Pickles
Vše necháme v teple asi týden kvasit. 4 Takto vykvašenou zeleninu můžeme podávat jako salátovou přílohu k masu nebo přidat do čerstvého zeleninového salátu a podobně.
Podobné recepty jako Kvašený zeleninový salát Pickles
Vánoční bezinkové víno recept
Loni jsem dělala víno podle tohoto receptu,nahradila jsem droždí ušlechtilými kvasinkami, měli jsme ho 50 l, bylo výborné, a jak říká Bibinka, jezdily návštěvy, všem moc chutnalo. Letos už obhlížím úrodu bezinek, kvasinky už mám (Merlot)a dokonce jsem si zakoupila i vinný extrakt od vinařské firmy.
Podobné recepty jako Vánoční bezinkové víno
Hovězí šuej ču
Jak dlouho jste to vařila? Pokud se u hovězího přetáhne doba smažení, tak je pak tuhé a musí se nechat dusit, aby změklo. Bara | 24. 11. 2016 16:29. Zkusila jsem a staci. Opakovat nebudu urcite. Maso po provareni tuhe jak podrazka a chut, nechut. ... Jak by vypadal svět podle dětských kresbiček? Tak
Podobné recepty jako Hovězí šuej ču
Nejlepší nakládaný hermelín recept
Jelikož je tady dost pochybností o tom, jak dlouho nechat zrát, udělal jsem menší testování: 2. den - slabě vyzrálý sýr, pouze trochu nabírá chuť po bylinkách (brzy na konzumaci) 3. den - sýr začíná zrát, je částečně změklý, výraznější chuť bylinek (už je možno jíst, ale jěště to není ono) 4. den -
Podobné recepty jako Nejlepší nakládaný hermelín
Pikantní utopenci recept
Hale ten Antonín on mi řikal že hrozně má rád utopence a nemá semenej váček a když příde domů říká mámě Láááááááááááásko a ona mu dáb k večeři utopence a tonda řiká chci solničku na žalud :DDDDDDD a ona on jí má táta 2 den tonda příde dom a vidí jeho mámu jak jebe s jeho tátou a ona řekne vypadni ..
Podobné recepty jako Pikantní utopenci
Čočka na kyselo recept
Trošku mě štve strohost receptů, jako chlap netuším, jak dlouho se čočka vůbec vaří (alespoň orientačně), nebo jak velkou cibuli -mně se osvědčila cibule, jak pěst:-)do téměř uvařené čočky sem přidal kostku masoxu a tři stroužky česneku a musím říct, že paráda, ale tisíc lidí, tisíc chutí;-)
Podobné recepty jako Čočka na kyselo
Zelí do sklenic bez zavařování recept
Něco jsem udělala asi špatně, protože mi to zeli začalo bublat jak je smíchané na těch 24 hodin na uležení. Myslim, že kvasit nemá.
Podobné recepty jako Zelí do sklenic bez zavařování