Pajšl recept
Zbylou syrovou zeleninu nastrouhejte nahrubo, cibuli nakrájejte na tenké měsíčky. Orestujte na zpěněném másle a zasypte moukou (tu můžete vynechat). Lehce osmahněte do růžova a zalijte upraveným vývarem, přidejte vnitřnosti, vmíchejte smetanu, ve které jste rozmíchali mouku nebo zakysanou smetanu a
Podobné recepty jako Pajšl
Restovaná vepřová játra s opečenou zeleninou recept TopRecepty ...
Pak oheň ubereme a restujeme zeleninu ještě asi 7-10 minut. Dochutíme sojovkou a odstavíme. Játra nakrájíme na potřebné porce a opepříme je. Z každé strany je opečeme na oleji, několikrát obrátíme, aby játra měla patřičnou světle hnědou barvu. Během opékání do pánve s játry přihodíme cibuli nakrájen
Podobné recepty jako Restovaná vepřová játra s opečenou zeleninou TopRecepty ...