Čočka na kyselo s jíškou a opečenou cibulkou
Tradiční pokrm s nečekaně skvělou chutí Čočka na kyselo patří mezi klasická jídla české kuchyně. I když ji mnozí znají j...
Přírodní řízek s rýží, dokonalý recept pro každou příležitost
Přírodní řízek patří k základním kuchařským dovednostem, které by měl zvládnout každý, kdo se pohybuje v kuchyni. Je to j...
Vynikající mrkvová polévka
Mrkvová polévka je málo známá, ale velmi chutná. Zkuste to, jeho stojí za to a bude vám i vaší rodině moc chutnat. ...
Dušené zelí
Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...
Gulášová polévka s mletým masem
Gulášová polévka s mletým masem je sytá a vydatná, takže může nahradit celé hlavní jídlo. Osvědčila se také jako oblíbená...