Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom - fotografie 2. Domů - Recepty - Jíška do zásoby, na potom. Zpět na recept.
Podobné recepty jako Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom - fotografie 5. Domů - Recepty - Jíška do zásoby, na potom. Zpět na recept.
Podobné recepty jako Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom - fotografie 4. Domů - Recepty - Jíška do zásoby, na potom. Zpět na recept.
Podobné recepty jako Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Jíška do zásoby, na potom - fotografie 6. Domů - Recepty - Jíška do zásoby, na potom.
Podobné recepty jako Jíška do zásoby, na potom fotografie 9
Šťovík do zásoby :-)
Šťovík do zásoby :-) - recept: Šťovík očistíme, zbavíme stonků, necháme pouze listy, které omyjeme a pokrájíme.Na tuku (přiměřeně, asi jako když smažíte cibuli) šťovík podusíme (lze
Podobné recepty jako Šťovík do zásoby :-)
Domácí műsli do zásoby
Domácí műsli do zásoby - recept: V hrnci nebo hluboké pánvi na sucho opražíme vločky s cukrem tak, aby vločky začaly mírně karamelizovat, ale ne moc do tmava, aby se nepřipálily.
Podobné recepty jako Domácí műsli do zásoby
Jiříkův ovocný dort recept
Mockrát děkuji za recept, dnes jsem ho pekla příteli, tak snad bude chutnat :) Přiložila jsem foto :) Odpovědět PaniJana 11. 9. 2015 22:39 maja7:Přiložte fotku, prosím, prosím, prosím. Odpovědět maja7 11. 9. 2015 22:31 Milá pani Aničko, moc děkuji za Váš recept, dort je opravdu vynikajicí, vypada lu
Podobné recepty jako Jiříkův ovocný dort
Jitrnice stránka 2
Postup přípravy. Uvařené maso oberu od kosti a pomelu na mlýnku, ochutím kořením, přidám namočené rohlíky v polévce, zamíchám a ochutnám. V případě že je vše dobré, přidám pomleté syrové játra a naplním do střev. Vložím do hrnce s polévkou a při teplotě cca 85-90°C vařím do doby, než jitrnice vyplav
Podobné recepty jako Jitrnice stránka 2