Hovězí roštěná recept
misza:Moje řeč,taky dělám z vepřového,nesnažím se o continental ,prostě osolim a řádně opepřím prasátko,naklepu a už to jede,I když roštěnka je jinak z vepřového je mnohem rychlejší,chutná.A propo ja přidávám i špetičku skořice.Ale jak čtu recepty na jedno a totéž jídlo, tak rozdíly jsou obrovské.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná
Znojemská omáčka s vepřovým masem recept
Vynikající omáčka - výborný recept! Já tam osobně nedávám žádnou "libovou slaninu", ale přidávám (jak už bylo řečeno přede mnou) buď nakrájený (kvalitní - např. "jemný" párek) nebo nějaký kvalitnější druh salám typu Gothaj, Junior nebo šunku či šunkový salám atd.
Podobné recepty jako Znojemská omáčka s vepřovým masem
Hovězí na víně po burgundsku
Hovězí po burgundsku. Foto: Gurmet. Časopis Gurmet – Vaše škola vaření! Zářijový Gurmet přináší krásné recepty na zužitkování podzimní úrody, ať už jsou to hrušky nebo ostružiny, reportáž z moštování jablek včetně skvělého receptu, v němž využijete čerstvý mošt, i nápady, jak zapojit děti do ...
Podobné recepty jako Hovězí na víně po burgundsku
Vepřové maso na žampionech recept
Hrnek s rozmíchanou moukou vlijeme do hrnce, hned mícháme a necháme povařit. Když je maso i žampiony měkké, přilijeme smetanu a znovu mícháme. Pro silnější chuť můžeme přidat i kostku hovězího bujonu, prolisovat pár stroužků česneku, pár kapek citronu i připepřit, vše podle chutí rodiny.
Podobné recepty jako Vepřové maso na žampionech
Tatarský biftek
Tatarák sa robí naškrabaním kvalitnej sviečkovej, z ktorej sa urobí malý bochníček ( ako veľká fašírka ) s jamkou uprostred, do nej sa vklepne žĺtok. Všetky príchute sa podávajú zvlášť a každý stolovník si ich namieša podľa chuti.Ale sardelová pasta tam skutočne nepatrí. Podáva sa s hriankami.
Podobné recepty jako Tatarský biftek