Segedinský guláš (v remosce)
Segedinský guláš je tradiční český pokrm, který se připravuje z masa nakrájeného na kostky, ideálně hovězího. Využívá se pro něj hovězí na guláš, které je často dostupné v předkrájené f...
Hovězí horký hrnec
Hovězí horký hrnec je vydatné jídlo, které spojuje chuť hovězího masa s jemně pečenými bramborami a cibulí. Začíná se přípravou vrstvou nadrobno nakrájené cibule a plátků sy...
Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech, s bešamelem
Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech s bešamelem je chutné jídlo, které kombinuje masovou náplň s jemnou omáčkou. Základem je bešamel, který se připraví tak, že se máslo rozpustí a sm...
Živáňská pečeně recept Jídlo.cz
Živáňská pečeně pečená v troubě nebo v remosce je rychle připravené pikantní maso na jehle. Podává se většinou s chlebe.
Podobné recepty jako Živáňská pečeně Jídlo.cz
Kuře na bramborách z remosky
Připravte si chutné jídlo s názvem Kuře na bramborách z remosky, které vás osloví svým jednoduchým a výborným zpracováním. Toto jídlo kombinuje šťavnaté kuřecí maso s jemně...
Segedín jednoduše z remosky
Segedínský guláš je tradiční pokrm, který má svůj původ v Maďarsku. Tento vydatný a chutný pokrm se připravuje z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Abychom získali...
Hovězí na česneku
Hovězí na česneku je lahodné jídlo, které spojuje šťavnaté dušené hovězí maso, aromatický český česnek a jemný nádech hořčice. Tento pokrm se vyznačuje svou vynikající chutí a dokonalou...
Roštěnky po starém způsobu
Roštěnky po starém způsobu jsou klasické jídlo, které si zachovává tradiční přípravu. Maso se nejprve důkladně očistí a na okrajích nařízne, aby se předešlo deformaci...
Hovězí bourguignon
Hovězí bourguignon je tradiční francouzské jídlo, které se vyznačuje masem pomalu dušeným v červeném víně. Toto jídlo obsahuje také rajčatovou omáčku, různé druhy zeleniny a...
Výpečky z remosky
Vepřové výpečky jsou skvělým pokrmem, který lze podávat nejen jako chutný oběd, ale také jako lahodnou večeři na chlebu s hořčicí. Navíc z případných zbytků lze snadno...
Krkovička na hořčici z remosky
Krkovička na hořčici z remosky je chutné a šťavnaté jídlo, které se připravuje s důrazem na jednoduchost a výrazné chutě. Základem pokrmu jsou brambory, které se oloupou...
Kuřecí rizoto s houbami z remosky
Kuřecí rizoto s houbami připravené v remosce je vynikající a výživné jídlo, které v sobě kombinuje lahodné kousky kuřecího masa, voňavé houby a jemnou krémovou rýži. To...
Buřtguláš (z remosky)
Buřtguláš připravujeme z cibule, brambor a špekáčků, které nasekáme na malé kousky. Cibuli osmahneme na oleji, dokud nezměkne, a poté přidáme brambory a špekáčky. Toto chutné jídlo vytvo...
Masové kuličky v kari omáčce (z remosky)
Masové kuličky v kari omáčce jsou lahodným jídlem připraveným z mletého masa, které je smícháno s vejcem, strouhankou, muškátovým oříškem, solí a pepřem. Z této směsi...
Lasagne z remosky
Lasagne z remosky jsou lahodným pokrmem, který se skládá z vrstvené těstovinové hmoty plněné masovou směsí. Při přípravě se nejprve osmaží cibule a česnek na oleji do sklovit...
Pikantní masové ruličky v omáčce z remosky
Pikantní masové ruličky z remosky jsou skvělou volbou pro ty, kteří mají rádi výrazné chutě a preferují snadnou přípravu. Tyto ruličky jsou naplněné šťavnatým masem a pikantními in...
Špeková krůtí stehna z remosky s mandlemi
Špeková krůtí stehna z remosky s mandlemi jsou lahodným pokrmem, který se vyznačuje šťavnatým a chutným masem. Při přípravě se používalo krůtí stehna zbavená hlavní kosti, čímž...
Klasický kváskový chléb se škvarky (z remosky nebo trouby)
Klasický kváskový chléb se škvarky je chutné pečivo, které se vyznačuje výbornou nadýchaností a aromatickou krustou. Příprava začíná přípravou rozkvasu, ke kterému se poté přidají ostatní i...
Žebírka dušená na zelenině (nejen) z remosky
Žebírka dušená na zelenině jsou lahodným pokrmem, který vyniká svou bohatou chutí a vůní. Po očištění se žebírka nasolí a okoření kořenící směsí, jako je čubrica nebo adžika, čímž se...