Hovězí pupek na česneku recept
Namazaný plát hovězího pupku smotáme do tvaru rolády a převážeme režnou nití. Maso na povrchu také potřeme směsí soli, česneku a pepře a dáme odležet na 24 hodin do lednice. Po odležení před pečením maso zprudka opečeme v pánvi na oleji, aby se tzv. zatáhlo. Opečené maso přendáme do římského hrnce n
Podobné recepty jako Hovězí pupek na česneku
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty recept ...
750 g hovězího zadního 1 větší cibuli porek asi 5 cm rozmarýn tymián oregáno čerstvá majoránka hladolistá petrželka (množství bylinek si dá každý kolik chce) 6 sušených rajčat 2 PL olivového oleje 2 PL oleje ze sušených rajčat podle potřeby hovězí vývar 50 g slaniny nebo špeku sůl citronový pepř Dár
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty ...
Rybízová omáčka s vínem
1 lžička hořčice sůl, cukr Způsob přípravy Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr. Omáčku podáváme ke zvěřině. Kuchař: Lukáš
Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem
Rebarborový krémový koláč
Tento skvělý jarní koláč zmizí z vašeho než řeknete švec. Při přípravě nepoužívejte elektrický mixér, protože díky mecha
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Hovězí pupek na jalovčinkách recept
Postup přípravy. Pláty hovězího pupku precizně odblaníme. Nakrájíme na velké kostky. Do 1 dl oleje přidáme koření „Roštěnky“ a dobře promícháme. Maso osolíme a bohatě i opepříme a nalijeme na kostky olej s kořením. Rukama poctivě vetřeme všechnu směs do masa a necháme asi půl hodiny při pokojové tep
Podobné recepty jako Hovězí pupek na jalovčinkách
Pupek na bylinkách recept
Suroviny: pupek hovězí, slanina, koření grilovací, olej olivový, máslo, cibule šalotka, tymián, koření oregáno, majoránka, saturejka, libeček, meduňka, chilli paprika čerstvá Pupek na bylinkách
Podobné recepty jako Pupek na bylinkách
Pomalu pečené hovězí žebro recept
Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurtovo-koprovým dip
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro
Steak z hovězího pupku – flank steak recept
Před přípravou necháme steak po vyjmutí z lednice odpočinout, aby dosáhl pokojové teploty. Rozpálíme grilovací pánev s trochou oleje. Steak lehce potřeme olejem, aby na něm dobře držela hrubozrnná sůl a koření. Steak tedy osolíme a za pomocí mlýnku okořeníme čerstvě mletým chilli kořením.
Podobné recepty jako Steak z hovězího pupku – flank steak
Pupek na divoko recept
Přidat fotku Suroviny 4 800-1000 g hovězí pupek (také lze použít kližku) měla jsem z domácího chovu 2 mrkve 1 petržel kousek celeru 2 ks cibule hrst sušených brusinek olej nebo sádlo kousek slaniny 2 bobkové listy čerstvý tymián šalvěj sůl čerstvě mletý pepř divoké koření (vlastní nebo kupovaná směs
Podobné recepty jako Pupek na divoko
Hovězí pečeně po anglicku
sůl 2 lžičky pepř (čerstvě namletý pepř) 1 lžička rostlinný olej 2 lžíce česnek (česnek, rozetřený) 6 stroužky těžší červené víno 1–2 sklenky hovězí nebo drůbeží vývar 500 ml worcesterská nebo sójová omáčka 1–2 lžíce velké bílé cibule, nakrájené na větší kousky 2 ks karotky 500 g malé nové brambory,
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po anglicku
Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená ...
Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací misky a obložíme kořením, kousky mrkve, celeru, šalotkou a plátky česneku. Olivový olej trochu zahřejeme v kastrůlku a zalijeme maso v misce tak, aby bylo úplně ponořené. Vložíme do trouby nahřáté na 80°C a pečeme 4 hodiny. Podáváme s
Podobné recepty jako Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená ...
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou recept ...
Postup přípravy. Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy, cibule pouze přepůlíme, stroužky česneku necháme celé. Ve větší pánvi rozehřejeme plátek másla a lžíci olivového oleje a všechnu zeleninu lehce orestujeme. Posypeme drceným pepřem a solí. Přendáme do nádoby na pečení, přidáme větv
Podobné recepty jako Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou ...
Živáňská pečeně recept
Živáňská pečeně. Živáňská pečeně má původ ve slovenské kuchyni a má spoustu variant. Klasická příprava kombinuje vepřové, jehněčí a hovězí maso, které se pomalu rožní na jehle. Ne každý si však může tuto přípravu dovolit, proto si připravíme levnější, vepřovou verzi, v troubě. 6. 4. 2011 12:00.
Podobné recepty jako Živáňská pečeně
Dušený hovězí pupek na mrkvi recept
Postup přípravy. Hovězí pupek naklepeme z obou stran, osolíme, opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na menší kousky, rozpálíme si v tlakovém hrnci sádlo, přidáme cibuli, restujeme až zhnědne. Pak přidáme maso a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem.
Podobné recepty jako Dušený hovězí pupek na mrkvi
Pečený bůček a pokrmy z něho recept
Postup přípravy. Bůček dáme do pekáče, posypeme solí a kořením, podlijeme trochou vody a dáme péci pod poklicí. Pečeme 30 min na 200°C, pak snížíme na 150°C a pečeme dalších 30 min. Potom odstraníme poklici a pečeme s občasným poléváním výpekem 45 min-1 hod, dokud nebude bůček tmavě zlatý. Vespod se
Podobné recepty jako Pečený bůček a pokrmy z něho
Pomalu pečené hovězí maso recept
1 kg hovězího masa (krk, zadní) 150 g špeku. 2 cibule. 2 hrsti sušených hub. 1 lžíce sádla. 1 vrchovatá lžíce hladké mouky. 1 lžíce pikantní hořčice. vývar z kostí nebo masa (cca 500-600 ml) mletý kmín.
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí maso
Hovězí pupek na bylinkách recept
2 kusy hovězího pupku (cca po 400g) Olivový olej rozmarýn tymián muškátový oříšek sůl pepř Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Postup přípravy Ve hmoždíři si nadrtíme pár snítek rozmarýnu, tymiánu, nastrouhanou špetku muškátového oříšku, pepře s přidáním pár lžic oleje. Zatím nesolíme.
Podobné recepty jako Hovězí pupek na bylinkách
Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce recept ...
1 kg hovězího pupku 1 polévková lžíce pepře čtyř barev 1/2 kávové lžičky rychlosoli Praganda 4 velké cibule sůl pepř 3 bobkové listy nové koření 20 dkg uzené slaniny 3 vařená vejce hl. mouka režná nit Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné V
Podobné recepty jako Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce ...
Francouzská hovězí pečeně recept
0,75 kg hovězí roštěné (nebo hrudí - prošpikované, zformované do válce a svázané) 2 střední plátky slaniny (kůra odstraněna, nasekané na kostičky) 1/2 pórku krájeného na tenké plátky. 2 stroužky česneku na tenké plátky. 6 francouzských šalotek loupaných. 2-4 mrkve drobně nakrájené.
Podobné recepty jako Francouzská hovězí pečeně
Hovězí krk pečený na zelenině recept
Hovězí krk pečený na zelenině. Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplyne na jazyku. My jsme vaření vyměnili za pečení a maso doplnili zeleninou, žampiony a pivem. 5. 9.
Podobné recepty jako Hovězí krk pečený na zelenině
Španělské ptáčky recept
Španělské ptáčky. Španělský ptáček patří mezi oblíbené české hotovky. Dušený závitek z roštěnky, naplněný uzeninou, sterilovanou okurkou, párkem a vajíčkem, zalitý omáčkou, nepochází ze Španělska, jak by mohl název působit. Podává se s rýží nebo knedlíky. 4,8 (15×) toprecepty.cz. 28 názorů.
Podobné recepty jako Španělské ptáčky
Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího recept
600 g 600 g hovězí kližky 100 g 100 g anglické slaniny vcelku 50 g 50 g špeku 5 stroužků 5 stroužků česneku 1 lžíce 1 lžíce majoránky 2 2 cibule 1,5 lžičky 1,5 lžičky tymiánu 1 lžička 1 lžička celého nového koření 1 lžička 1 lžička celého pepře 3 3 bobkové listy
Podobné recepty jako Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího
Pomalu pečená hovězí kližka stránka 2
Hovězí kližku si nakrájíme na silnější plátky a lehce na okraji nakrojíme, aby se nám příliš při dušení nekroutila. Plátky kližky potřeme olejem, opepříme a bohatě posypeme na jemno nasekanou petrželovou natí smíchanou s nasekaným oreganem.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kližka stránka 2
Hovězí dušené na mrkvi recept
Postup přípravy. Na sádle zpěníme cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájený česnek. Restujeme do zlatova. Následně přidáme hovězí nudličky, které jsou osolené, opepřené a zaprášené kmínem dle chuti. Maso orestujeme a podlijeme vývarem či vodou s bujonem. Necháme dusit, než nudličky změknou.
Podobné recepty jako Hovězí dušené na mrkvi
Hovězí plátky na houbách recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na 5 plátků, které jemně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Na oleji osmažíme na kostičky nakrájenou jednu velkou cibuli a na ni vložíme okořeněné plátky, z jedné strany obalené v hladké mouce.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách
Hovězí pečeně na tymiánu recept
Dáme péct do trouby na střední teplotu. Po 60 minutách mírného pečení provedeme kontrolu a maso otočíme. Dále pečeme dalších cca 60-90 minut (dle stáří kusu dobytka). Po upečení maso vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. Výpek scedíme, přidáme kostku masoxu, a ještě špetku tymiánu pro zesíl
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na tymiánu
Pomalu pečená srnčí pochoutka recept
1 kg srnčího masa. 2 mrkve. 1 petržel. 100 g celeru nahrubo nastrouhat. 2 cibule. 2 stroužky česneku na plátky. 400 ml červeného vína. 400 ml vývaru nebo vody na podlití. 2 lžíce (rybízové nebo brusinkové)marmelády.
Podobné recepty jako Pomalu pečená srnčí pochoutka
Brasírovaná hovězí žebra recept
Postup přípravy. Smícháme suroviny na marinádu a naložíme do ní maso. Vložíme do litinového kastrolu, přikryjeme potravinovou fólií a necháme v ledničce marinovat 1-2 dny. Maso vyjmeme, stěrkou z něj setřeme marinádu (ponecháme ji v kastrolu) a opečeme na pánvi s olejem ze všech stran dohněda. I s v
Podobné recepty jako Brasírovaná hovězí žebra
Pomalu pečená kližka v hořčično-pepřové omáčce recept ...
2 lžíce 2 lžíce sádla nebo másla 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky 2-3 lžičky 2-3 lžičky zeleného pepře (nakládaný) lžička lžička hořčičného semínka mléko+ smetana čerstvě mletý pepř
Podobné recepty jako Pomalu pečená kližka v hořčično-pepřové omáčce ...
Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Hovězí žebra osolte, dejte do pekáče a nalijte na ně 2/3 omáčky a trošku podlijte vodou. Maso dejte péct na 4 hodiny při 120 °C zakryté alobalem nebo poklicí do změknutí. Poté maso odkryjte a dopékejte ještě půl hodinu při 180 °C. Hotová žebra podávejte se zbylou BBQ omáčkou a čerstvým pečivem nebo
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Dušené hovězí kostky recept
Během smažení maso pokrájíme na větší kostky, dochutíme solí, pepřem, kmínem a zázvorem. K osmažené cibuli přidáme připravené hovězí kostky, necháme je zatáhnout a přisypeme nasekaný česnek, který necháme rozvonět. Přilijeme cca 2 dl vývaru, zaklopíme a na mírném ohni dusíme za občasného promíchání
Podobné recepty jako Dušené hovězí kostky
Pomalu pečená husí stehna s jablkem recept
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Colombo65 360 min Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 maris Načíst další Přečtěte si Jak připravit jednoduchou pomazánku z červené řepy. Vařenou nebo syrovou řepu doplníme o
Podobné recepty jako Pomalu pečená husí stehna s jablkem
Dlouho pečená plec na tymiánu recept
Suroviny pro 4 osoby: 800 g vepřové plece vcelku. 600 g cukety. 2 velké cibule. 4 stroužky česneku. velká hrst čerstvého tymiánu. kmín. sůl. pepř.
Podobné recepty jako Dlouho pečená plec na tymiánu
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou stránka 2 ...
1-1,5 kg libového vepřového boku s kůží. 2 lžíce koření vepřová pečeně. 1 kg karotky. 2 jablka. 2 dl 100% mrkvové šťávy. 2 dl zeleninového vývaru. máslová jíška. sůl. máslo.
Podobné recepty jako Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou stránka 2 ...
Bůček pečený v sáčku a pomalu recept
Do sáčku dáme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso, nalijeme pivo a uzavřeme. Dáme do pekáčku a uděláme 2-3 malé dírky. Pečeme 15 minut na 200 st. Poté teplotu stáhneme na 160 st. a pečeme cca 2-2.5 hodiny. Sáček ze začátku přikryjeme alobalem, aby se shora maso nepřipékalo. Před koncem pečení s
Podobné recepty jako Bůček pečený v sáčku a pomalu
Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy stránka 2 ...
1 kg hrudí hovězí (měla jsem s kostmi) nebo jiného vhodného kusu na pečeni. 1 cibule. 2 mrkve. 3 stroužky česneku. 2 PL rajčatového protlaku. 200 ml bílého vína. 250 ml bujónu nebo silného vývaru. 2-3 menší bobkové listy (dala jsem čerstvé)
Podobné recepty jako Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy stránka 2 ...