Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha
Steak z českého wagyu je lahodná delikatesa, která pochází z Japonska, kde tento typ hovězího masa získal svoji pověst díky výraznému mramorování tukem. Díky vysokému obsahu tuku jso...
VIDEO: Hovězí steak wagyu s chřestem
Tento recept nabízí úžasné spojení hovězího steakového masa wagyu s chřestem, který je aktuálně v sezóně. Kombinace vysoce kvalitního masa a této chutné zeleniny vytváří dokon...
Hovězí steak a houbová omáčka
Hovězí steak s houbovou omáčkou je lahodné a vydatné pokrmy, které je ideální připravit na speciální příležitosti. Před začátkem vaření je dobré vyjmout maso z lednice a nechat ho na po...
Klasické dušené hovězí se zeleninou
Klasické dušené hovězí se zeleninou je tradiční pokrm, který v sobě spojuje chuť masa a různých příloh. Tento recept, známý také jako staromódní hovězí guláš, se vyznačuje tím, že se...
Hovězí steak
Hovězí steak je lahodné masné jídlo, které se připravuje z kvalitního hovězího masa. Nejprve je důležité maso důkladně osušit a poté potřít olivovým olejem. Okořeníme ho rozm...
Hovězí steak s hořčičnou omáčkou
Hovězí steak s hořčičnou omáčkou je chutné a syté jídlo, které oceníte na oběd nebo večeři. Pokrm se skládá z jemně propečeného hovězího masa, které je obvykle podáváno s krémovou...
Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa
Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou je pokrm, který vyniká svou jednoduchostí a lahodnou chutí. Podle Zdeňka Pohlreicha se zaměřuje na přípravu kvalitního masa, které nevyžaduj...
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
1 lžička pikantní hořčice. zelený pepř. Způsob přípravy. Na pánev ve které jsme opékali maso nalijeme do výpeku smetanu a víno, přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty. Po této době přidáme hořčici a dvě lžíce rozmačkaného zeleného pepře. Povaříme už jen krátce a omáčka je hotová. Nepřehlédněte.
Podobné recepty jako Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
Steak, který se zaručeně povede
Tento steak, i když vyvolává obavy, je ve skutečnosti velmi jednoduchý na přípravu. Klíčem k dosažení úspěšného výsledku je dodržení přesného časového rozvrhu a správného postupu. Na začá...
Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou
Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou je klasické jídlo, které připomíná gastronomické dědictví bývalého rakouského mocnářství. V minulosti se však často setkávalo s problémy...
Steak z hovězího pupku – flank steak
Pokud máte k dispozici kvalitní kus hovězího pupku, můžete si připravit vynikající flank steak. Tento základní recept je rychlý a snadný, takže je ideální pro rychlou večeři nebo gri...
Rib eye steak s pečenými bramborami na grilu
Rib eye steak s pečenými bramborami na grilu je vysoce chutné jídlo, které si zaslouží pozornost při přípravě. Zdeněk Pohlreich nám v nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! ukazuje, jak správně...
Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře
Filet mignon je vynikající hovězí steak vyrobený ze špičky svíčkové. Ačkoli je menší velikosti, krájí se na vyšší kusy, které se obvykle podávají s minimálním nebo středním propeče...
Steak s kávovou omáčkou ( Red - eye barbecue)
Steak s kávovou omáčkou je zajímavý pokrm, který kombinuje šťavnaté hovězí maso s unikátní chutí omáčky připravené na bázi kávy. Předem je potřeba steak potřít olejem a nechat ho chví...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka Pohlreicha
Tatarák z hovězího masa podle Zdeňka Pohlreicha je oblíbenou pochoutkou, která se připravuje z kvalitního zadního hovězího nebo roštěnce. Tento recept se odlišuje tím, že maso není mleté...
Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou
Hanger steak, známý také jako veverka, je šťavnatý a chutný kus masa, který se nejprve nechá dosáhnout pokojové teploty a poté se rychle opeče na dobře rozpálené pánvi. K...
Dušené hovězí se zeleninou
Dušené hovězí se zeleninou je chutné jídlo, které se připravuje z nakrájeného masa, slaniny a cibule. Slanina se nejprve vyškvaří v kastrolu, a pokud není dostatečně tučná, přidá se...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem...
Hovězí stir-fry s křehkou zeleninou
Pokud toužíte po rychlé a chutné večeři, máme pro vás skvělý recept na hovězí stir-fry se šťavnatou zeleninou. Tento lahodný pokrm z jedné pánve se připravuje snadno a ry...
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Vařený hovězí jazyk je lahodné jídlo, které se skvěle hodí jako hlavní chod. V tomto receptu se podává s vařenými bramborami a kořenovou zeleninou, což zajišťuje lehkou...