Hovězí podle pohlreicha steak 4 recept


Hovězí podle pohlreicha steak 4 recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Hovězí podle pohlreicha steak 4, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Hovězí podle pohlreicha steak 4. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Hovězí podle pohlreicha steak 4 receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha

Zdeněk Pohlriech sáhnul po českém wagyu hovězím mase a připravil ho na grilu s nevšední přílohou. 4 porce. 30 minut. Suroviny. wagyu steak (steaky wagyu z podplečí) 2 ks. hlíva královská. wasabi. bobkový list. sójová omáčka. olivový olej. sůl. pepř. Postup přípravy.

Podobné recepty jako Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha

VIDEO: Hovězí steak wagyu s chřestem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

VIDEO: Hovězí steak wagyu s chřestem

4 porce. 30 minut. Suroviny. wagyu steak. chřest. olivový olej. sůl. pepř. Grilujte jako šéf! Máme pro vás videorecept: Postup přípravy. Steak i chřest opepřete a osolte. Gril rozpalte a vložte maso a chřest, který pokapejte olejem. Opečte ze všech stran tak, aby maso bylo středně propečené.

Podobné recepty jako VIDEO: Hovězí steak wagyu s chřestem

Hovězí steak a houbová omáčka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí steak a houbová omáčka recept

Postup přípravy. Maso vytáhneme z lednice 1 hodinu před zhotovením, opepříme, osolíme, pomažeme olejem a necháme odpočívat. Zatím uvaříme brambory. Jak budou uvařené, dáme je do předehřáté trouby i se zeleninou. Rozpálíme pánev a položíme na ni steak, z každé strany 4 minuty.

Podobné recepty jako Hovězí steak a houbová omáčka

Klasické dušené hovězí se zeleninou

4 porce. 120 minut. anglická. Suroviny. hovězí krk 800 g. hladká mouka 1/4 hrnku. rostlinný olej 2,5 lžíce. červený vinný ocet 2 lžíce. hovězí vývar 3,5 hrnku. červené víno 200 ml. bobkový list 2 ks. cibule 1 ks. brambory (velké) 2 ks. mrkev 2 ks. hladkolistá petržel (na ozdobu) čerstvě namletý pepř

Podobné recepty jako Klasické dušené hovězí se zeleninou

Hovězí steak recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí steak recept

1. 500 g hovězí roštěné, odleželá, síla cca 3 cm. olivový olej. sůl. pepř. rozmarýn. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Postup přípravy. Maso osušit, potřít olejem a okořenit rozmarýnem a pepřem. S kořením každý podle chuti. Nechat chvíli odležet. Rozpálit pánvičku.

Podobné recepty jako Hovězí steak

Hovězí steak s hořčičnou omáčkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí steak s hořčičnou omáčkou recept

1. 2 lžíce rostlinného oleje. 3 středně velké brambory (oloupané a nakrájené na malé kostičky) 200 g plátek hovězí svíčkové (může být i roštěnec) 1 lžíce vinného octa. 1 lžíce zakysané smetany. 1 lžíce smetany ke šlehání. 1 lžíce hrubozrnné hořčice. estragon nebo provensálské koření. sůl. pepř. Nutr

Podobné recepty jako Hovězí steak s hořčičnou omáčkou

Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa ...

Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa. V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeněk Pohlreich zaměřil hlavně na přípravu klasických steaků. Kvalitní maso nepotřebuje složité úpravy, koření ani marinády, ale určitě si můžete vyhrát s přílohami, které pořádnému kusu masa budou zdatně

Podobné recepty jako Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa ...

Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha recept

Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha

1 lžička pikantní hořčice. zelený pepř. Způsob přípravy. Na pánev ve které jsme opékali maso nalijeme do výpeku smetanu a víno, přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty. Po této době přidáme hořčici a dvě lžíce rozmačkaného zeleného pepře. Povaříme už jen krátce a omáčka je hotová. Nepřehlédněte.

Podobné recepty jako Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha

Steak, který se zaručeně povede recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Steak, který se zaručeně povede recept

Po této době maso rozbalíme, z obou stran osolíme, znovu zabalíme a dáme do trouby na 3-4 minuty. Po této době vyndáme, rozbalíme a servírujeme. Dobré rady: Tento způsob zajistí středně propečený steak. Pokud rádi krvavý uberte minutu. Pokud propečenější, minutu přidejte.

Podobné recepty jako Steak, který se zaručeně povede

Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou

4 porce. 60 minut. rakouská. Suroviny. hovězí roštěná (roštěnky z dobře odleželého (vyzrálého) kusu, asi 8 mm vysoké a o váze 200 g každá) 4 ks. cibule (velké ) 2 ks. hladká mouka 1 hrst. rostlinný olej (kvalitní,na smažení) máslo 2 lžičky. mletá sladká paprika 1 lžička. dijonská hořčice 1 lžička. s

Podobné recepty jako Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou

Steak z hovězího pupku – flank steak recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Steak z hovězího pupku – flank steak recept

Máte-li po ruce kousek kvalitního hovězího pupku, připravte si dokonalý flank steak. Základní recept je velmi rychlý a jednoduchý. Abychom výtečnou chuť masa nepřebili, k dochucení nám stačí sůl, pepř a kapka oleje.

Podobné recepty jako Steak z hovězího pupku – flank steak

Hovězí pupek podle Pohlreicha recept

Hovězí pupek podle Pohlreicha

Takto připravené plátky položíme na slaninou potřený rozpálený gril a krátce grilujeme po obou stranách. Nenecháme ho úplně propéct. Po grilování necháme maso chvíli odpočinout, pak ho nakrájíme kolmo k vláknům a můžeme podávat. Se zeleninovým salátem, s hranolky, s vařenými bramborami. S oblíbeným

Podobné recepty jako Hovězí pupek podle Pohlreicha

Rib Eye Steak s pečenými bramborami na grilu

Štítky gril maso Zdeněk Pohlreich hovězí maso steak máslo brambor krkovice. V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeněk Pohlreich zaměřil především na úpravu steaků. Zatímco krkovici nebo kuře házíme na gril bez rozpaků, z přípravy kvalitního, a tudíž i dražšího hovězího masa máme pořád respekt.

Podobné recepty jako Rib Eye Steak s pečenými bramborami na grilu

Hovězí líčka podle Pohlreicha recept

Hovězí líčka podle Pohlreicha

1 lžíce másla. sůl. mletý černý pepř. Způsob přípravy. Z masa nejprve odstraníme velkou šlachu. Ty malé necháme, jsou při pečení masa důležité. Líčka překrájíme na trochu menší kousky, osolíme a opepříme. Ve vysoké pánvi rozehřejeme olej s máslem a maso na něm opečeme ze všech stran. Pak ho přendáme

Podobné recepty jako Hovězí líčka podle Pohlreicha

Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře

Do stejné pánve přidejte nakrájenou šalotku a restujte 2 minuty. Odstraňte z tepla. Přidejte zredukovaný hovězí vývar, šlehačku, 3 lžíce koňaku a zrnka zeleného pepře. Vařte, dokud směs nezhoustne na konzistenci omáčky – asi 6 minut. Podle chuti dochuťte pepřem. Nalijte omáčku na steaky a podávejte

Podobné recepty jako Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře

Steak s kávovou omáčkou ( Red  eye barbecue) recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Steak s kávovou omáčkou ( Red eye barbecue) recept ...

Suroviny: steak hovězí, sůl, pepř, máslo, cibule šalotka, česnek, kečup sladký, káva černá, balsamico, cukr hnědý, koření chilli sušené, sůl. Do steaků vetřeme trochu oleje a necháme je 20 minut odpočinout. V mezičase připravíme omáčku. Na másle orestujeme cibulku, až začne hnědnout,….

Podobné recepty jako Steak s kávovou omáčkou ( Red eye barbecue) ...

Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...

Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka Pohlreicha. „Pro přípravu klidně použijte zadní hovězí nebo roštěnec. Tatarák nemelu na mlýnku. Dávám si s ním práci a krájím ho ručně, abych si mohl sám určit, jak moc bude směs hrubá. Nemám totiž v oblibě, když je maso na tatarák namleté moc

Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...

Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou recept ...

2 2 hanger steaky hrubá sůl pepř Na omáčku: hrst hrst čerstvých ostružin ( popř. cca 4 PL ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) snítka snítka tymiánu 1 KL 1 KL hnědého cukru 1 PL 1 PL balsamikového krému 1 PL 1 PL demi glace nebo gelový hovězí bujón

Podobné recepty jako Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou ...

Dušené hovězí se zeleninou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí se zeleninou recept

Dusíme cca hodinku, do změknutí masa. Mezitím si očistíme zeleninu, mrkev nakrájíme na kolečka, květák rozebereme na malé kousky a i s hráškem přidáme k podušenému masu. Podle potřeby dolejeme vývarem a dál vaříme, dokud není zelenina měkká. Zahustíme hotovou jíškou, popřípadně dochutíme. Jako vhodn

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

4 porce. 60 minut. Suroviny. hovězí kýta (nebo kližka) 750 g. rostlinný olej 2 lžíce. cibule (velká ) 1 ks. hladká mouka 2 lžíce. loupaná rajčata (konzervovaná ) 1 plechovka. bobkový list 2 ks. brambory 3 ks. mrkev (velká ) 1 ks. červená paprika 1/2 ks. žlutá paprika 1/2 ks. sůl. čerstvě namletý pep

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Hovězí

Hovězí carpaccio s parmazánem podle Zdeňka Pohlreicha Recepty. Česko na grilu: Lanýžové burgery se smetanovými žampiony podle Heleny a Rada Maso. Smažené hovězí řízky z roštěnky se svěžím jarním salátem Maso. Bò kho – Vietnamské pomalu vařené hovězí s citronovou trávou, badyánem a kořenovou zelenino

Podobné recepty jako Hovězí

Hovězí stir-fry
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí stir-fry

4 porce. 30 minut. asijská. Suroviny. nudle (sušené vaječné nudle) 250 g. hovězí steak 300 g. česnek 2 stroužky. zázvor (oloupaný) kousek. chilli papričky 1–2 ks. fazolové výhonky 150 g. zelené fazolky 150 g. kukuřice (kukuřičné klasy) 2 ks. limetková šťáva (z jedné limetky) červená paprika 1 ks. ko

Podobné recepty jako Hovězí stir-fry

Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem

V druhém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut připravil Zdeněk Pohlreich hovězí jazyk s lehkou přílohou z vařených brambor s kořenovou zeleninou. Jazyk je skvělá surovina, má příjemnou strukturu a jemnou chuť, která vynikne v této jednoduché úpravě trochu podobné přípravě Tafelspitzu. 4 porce. 1

Podobné recepty jako Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem

Kde najít informace



×